Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ε.Ε. αποφάσισε να στηρίξει με όπλα τους ισλαμοφασίστες της Συρίας!

Σε πλήρη παροξυσμό και με καθεστώς απόλυτης απώλειας κάθε λογικής, οι Βρυξέλλες αποφάσισαν να στηρίξουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους φονταμενταλιστές τζιχαντιστές και σαλαφιστές ισλαμιστές, τους βιαστές κάθε έννοιας του ανθρωπισμού, τους φανατικούς της Αλ Κάιντα και τους μισθοφόρους που αποδεδειγμένα καταπατούν καθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτούς που καταδικάστηκαν στην συνείδηση όλων εκείνων που παρακολουθούν τα πραγματικά (και όχι προπαγανδιστικά) δρώμενα και τερατώδη εγκλήματα που κατά τα τελευταία 2 χρόνια γίνονται εις βάρος των κατοίκων της Συρίας, οι οποίοι σφαγιάζονται ανηλεώς από τους "αντάρτες" και γίνονται θύματα ανηλεών και αποκρουστικών εγκλημάτων (μαζικές εκτελέσεις, αποκεφαλισμοί).

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, παραβιάζει στοιχειώδεις διεθνείς κανόνες περί μη εμπλοκής στα εσωτερικά ζητήματα μίας χώρας, προδίδοντας -προφανώς- τις πραγματικές διαθέσεις των Βρυξελλών για την από τούδε και στο εξής αντιμετώπιση εκείνων των χωρών που δεν λειτουργούν σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις υποδείξεις των ισχυρών της Δύσης.
Με μία απόφαση πραγματικό κόλαφο και με πλήρη απαξίωση της ηθικής, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν τη Δευτέρα το βράδυ στις Βρυξέλλες, την άρση του εμπάργκο όπλων προς τους αντάρτες της Συρίας, που μάχονται κατά του προέδρου Μπασάρ αλ- Άσαντ, διατηρώντας παράλληλα όλες τις κυρώσεις εναντίον του καθεστώτος του οποίου ηγείται ο Σύρος πρόεδρος.
Αυτή η απόφαση βρήκε σύμφωνες, κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, που είναι και οι μοναδικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απαιτούσαν επί σειρά μηνών να υπάρξει η δυνατότητα παροχής όπλων προς τις δυνάμεις της μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης.

«Απόψε, η ΕΕ αποφάσισε να τερματίσει το εμπάργκο όπλων προς τη συριακή αντιπολίτευση και να διατηρήσει όλες τις άλλες κυρώσεις κατά του συριακού καθεστώτος», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίλιαμ Χέιγκ μετά το τέλος της συνεδρίασης η οποία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη. «Αυτό είναι το αποτέλεσμα που ήθελε η Βρετανία. Είναι το σωστό, επειδή στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα από την Ευρώπη προς το καθεστώς Άσαντ» είπε ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών.

Ωστόσο, ο κ. Χέιγκ έσπευσε να δηλώσει ότι η χώρα του δεν σκοπεύει να στείλει «αμέσως» όπλα προς τους αντάρτες. Η άρση του εμπάργκο «μας δίνει την ευκαιρία να το πράξουμε εάν η κατάσταση επιδεινωθεί», είπε. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, η οποία διήρκεσε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο, λόγω των «δύσκολων συζητήσεων» μεταξύ των υπουργών, δήλωσαν διπλωματικές πηγές από τη βελγική πρωτεύουσα διπλωματών. Και αυτό διότι αρκετές χώρες, όπως η Αυστρία και η Δημοκρατία της Τσεχίας, ήταν κατηγορηματικά αντίθετες με την άρση του εμπάργκο.

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον είπε ότι η παροχή όπλων «που προορίζονται για την προστασία των αμάχων» υπόκειται σε ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις, ιδίως όσον αφορά τους ελέγχους, έτσι ώστε να «μην μπορούν να πέσουν στα χέρια των ριζοσπαστικών ομάδων».

Δυστυχώς, μετά από όλα αυτά, το τραγικό συμπέρασμα αφορά τους "χρήσιμους ηλίθιους" των ανώτερων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι δεν διστάζουν να βρωμίσουν την Ευρώπη μέσω των αποφάσεών τους, που υπό φυσιολογικές συνθήκες τους τοποθετούν ως συνένοχους, συναυτουργούς και ηθικούς αυτουργούς των όσων σήμερα συμβαίνουν στην Συρία. Προφανώς για τους Ευρωπαίους "ταγούς" η όψη του αίματος υπερκαλύπτεται από το χρώμα του χρήματος, στο οποίο αποδίδουν πολύ μεγαλύτερη αξία, συντελώντας με αυτόν τον τρόπο σε σφαγιασμούς απλών πολιτών και ενισχύοντας τους τζιχαντιστές ισλαμιστές που ήδη άρχισαν να λειτουργούν και μέσα σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Αναγνώστης 

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]