Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άκου Ελλαδιτάκο VI

Πριν από έναν μήναν είχαμεν εκλογές στο νησίν μας Ελλαδιτάκον μου. Πολλοί είπαν ότι αυτές δεν ήταν εκλογές, αλλά test DNA. Ξέρεις γιατί; Γιατί αυτό που έδειξαν είναι ότι και εμείς οι Κύπριοι είμαστε τόσον μοσχάρια όσον και εσείς οι Ελλαδίτες.

Ναι, τώρα είμαστε και αποδεδειγμένα αδέλφια ελλαδιτάκον μου. Η μάνα μας η Ελλάδαν τελικά βγαίνει από την αγελάδαν. Και εμείς εψηφίσαμεν αυτούς που θα ολοκληρώσουν το ξεπούλημαν του νησιού μας όπως εκάματε και εσείς με την Ελλάδαν.

Είναι απίστευτον!!! Αυτόν που εκαταψηφίσαμεν ως ανανιστήν τώρα τον υπερψηφίσαμεν ως αυνανιστές και βγήκαμεν και πανηγυρίσαμεν κιόλας.

Αγαπητέ μου Ελλαδιτάκον, σε ευχαριστώμεν πάντως διότι ανέλαβες εσύ το βάρος να ξεπληρώσεις τους τοκογλύφους και όχι οι τραπεζίτες μας, οι πολιτικοί μας και οι Ρώσοι μαφιόζοι αδελφοί μας.

Ναι Ελλαδιτάκον μου. Εσύ ανέλαβες να πληρώσεις 2 δισεκατομμύριαν ευρών.

Πανηγύρισες στην αρχήν το ΟΧΙν μας, αλλά τώρα θα δεις πόσον θα το πληρώσεις.

Εκτός από την φτώχιαν και την μιζέριαν που θα εξαπλωθούν ακόμη περισσότερον, θα απολαύσεις και περίπου 1000 νέες αυτοκτονίες από αυτό το ΟΧΙν μας.

Άκουσες Ελλαδιτάκον μου, να πούμε κανένα ΟΧΙν σε τοκογλύφους; Απλά είπαμεν ΟΧΙν στο κούρεμα των καταθέσεων των μαφιόζων για να ξελασπώσωμεν τους τραπεζίτες μας.

Είπαμε μήπως ΟΧΙν στο Ευρών, οπότε θα είχες την δικαιολογίαν ότι τουλάχιστον μας βοηθάς να ελευθερωθώμεν;

Είπαμε μήπως ΟΧΙν στην Ευρωπαϊκήν Ένωσιν, οπότε θα μας βοηθούσες στον αγώναν για εθνικήν ανεξαρτησίαν;

Μήπως νομίζεις ανόητε Ελλαδιτάκον μου ότι ο κ. Σάλλας θα πληρώσει τα 2 δισεκατομμύριαν από την τσέπην του;

Ετοιμάσου Ελλαδιτάκον μου. Νέα μέτρα και νέον μνημόνιον σου έρχονται και αυτή τη φορά με τα πανηγύρια και των αντιμνημονιακών σου. Βγήκαν μπροστά και ενώθηκαν για να μας βοηθήσουν μαθές. Έκαμαν τον Στουρνάραν, που αντιστάθηκε, να φαίνεται πατριώτης Ελλαδιτάκον μου.

Σε τι να μας βοηθήσουν ρε κακόμοιρεν; Να ξεπληρώσωμεν τους τοκογλύφους; Αφού είναι εγκλωβισμένοι στο δόγμαν του ευρών, πώς είναι δυνατόν να βρουν άλλη λύση εκτός από το να τα πληρώσεις εσύ;

Μήπως έβαλαν κανέναν όρον να πληρώσετε μόνον αφού τα λεφτά δεν θα τα έτρωγαν οι τοκογλύφοι, δηλαδή αφού θα εβγαίναμεν από το ευρών;

Πάρε και τους εργαζόμενους στις τράπεζές μας στην Ελλάδαν τώρα και βάλτους στον ώμον σου (ή όπου αλλού σε βολεύει). Διώξε δημόσιους υπαλλήλους, μείωσε μισθούς και συντάξεις, αύξησε την ηλικίαν της συνταξιοδότησης στα 97 έτην, κλείσε σχολεία και νοσοκομεία αλλά δώσε εκούσιαν έξοδον σε αυτούς, δώστους πρόωρες και πλήρεις συντάξεις, δώσε και καμίαν αύξησην στους υπόλοιπους τραπεζουπαλλήλους, γιατί δεν πρέπειν να ξεσηκωθείν η ΟΤΟΕν που γνωρίζει όλα τα σάπιαν εκ των έσων και θα μπορούσεν να απειλήσειν το σύστημαν, την Ευρωπαϊκήν τραπεζικήν κλεπτοκρατίαν.

Αγαπητέ μου Ελλαδιτάκον, δεν πρέπει να σε αποκαλούν απλά βλάκαν αλλά και μαλάκαν.
Όσο και να προσπαθήσεις το μοσχάρι δεν γίνεται άνθρωπος.
Μουουουου, αδελφέ μου. Μουουουου.

Θοδωρήν

Τώρα άκου και αυτό για να σου φτιάξει την διάθεσην μπας και δεν μπορείς να βοσκήσεις και ξεμείνωμεν από γάλαν




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των εκλογών είναι "πειραγμένα" και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, δεν σας περνάει από το μυαλό;
    Απίστευτο, ε; Κι όμως, το χρέος στην ΕΛΣΤΑΤ το "πείραξαν" - ευτυχώς που βρέθηκε μια γυναίκα να το κοινοποιήσει - θα το πιστεύατε;
    Αναρωτιέμαι, ήταν η ΜΟΝΗ που ήξερε το μαγείρεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]