Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Jim Rogers: «Επενδυτές, πάρτε τα βουνά!»



«Η κυπριακή διάσωση συνιστά ένα άκρως επικίνδυνο προηγούμενο. Μην ακούτε τις κυβέρνησεις... Θα σας κάνουν να χρεοκοπήσετε. Τα όσα συμβαίνουν στην Ευρωζώνη προκαλούν φόβο»

«Επενδυτές, πάρτε τα... βουνά! Η κυπριακή διάσωση συνιστά ένα άκρως επικίνδυνο προηγούμενο».

Την ανωτέρω άποψη διατυπώνει ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής και πρόεδρος της Rogers Holdings, Jim Rogers.


«Η απόφαση Ευρωζώνης και ΔΝΤ να μπει χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις της Κύπρου με στόχο τη διάσωση της χώρας συνιστά μια άκρως αρνητική και επικίνδυνη εξέλιξη... Γι' αυτό το λόγο καλύτερα οι επενδυτές... ας πάρουν τα βουνά»...

...προειδοποιεί στην τελευταία παρέμβασή του ο Rogers, κληθείς να αποτιμήσει το πακέτο διάσωσης της Κύπρου.


«Μπορεί οι πολιτικοί να διατείνονται πως η Κύπρος αποτελεί μια ειδική περίπτωση, αλλά αυτό είναι το στοιχείο εκείνο που θα πρέπει να ανησυχεί τους επενδυτές».

Και διευκρινίζει, στρεφόμενος προς τη διεθνή επενδυτική κοινότητα: 

«Τι περισσότερο πρέπει να μάθετε; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βιαστείτε! Πάρτε τα βουνά.. Εγώ θα το κάνω, γιατί δεν θέλω να παγιδευτώ», προειδοποιεί στη συνέχεια και με άκρως γλαφυρό τρόπο ο Rogers.
«Eάν προτιμάτε να ακούσετε τα λεγόμενα μιας κυβέρνησης, τότε θα χρεοκοπήσετε πολύ γρήγορα. Κανείς δεν πρέπει να διαθέτει πολλά χρήματα σε έναν και μόνο λογαριασμό και σε καμία συγκεκριμένη τράπεζα στον κόσμο, γιατί πλέον υπάρχει προηγούμενο! Μετά βεβαιότητας δεν κάνω επενδύσεις στην Ευρώπη... Δεν αγοράζω εκεί».

Και τονίζει: 

«Είναι πολύ τρομακτικά τα όσα συμβαίνουν στην Ευρωζώνη»...


Πηγή: Banking News

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]