Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η γενοκτονία που έμεινε κρυφή λόγω… «εκδημοκρατισμού»!

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Το καλοκαίρι του 2012 ένα φρικτό έγκλημα έγινε πρώτη είδηση σε πολλά ειδησεογραφικά σάιτ. Η οικογένεια Viana, μια οικογένεια αγροτών της Νοτίου Αφρικής, εξολοθρεύτηκε από μαύρους ρατσιστές δολοφόνους.
Ο πατέρας είχε δολοφονηθεί με ματσέτες (μεγάλα μαχαίρια), για την ακρίβεια είχε τεμαχιστεί με ματσέτες.
Η μητέρα είχε βιαστεί και δολοφονηθεί με πυροβολισμό στον αυχένα και ο μικρός γιος της οικογένειας είχε βυθιστεί σε μια μπανιέρα με καυτό νερό.
Τέτοιες ειδήσεις εγκλημάτων απίστευτης αγριότητας είναι σπάνιες σε μας που ακόμα δεν βιώνουμε πλήρως τα ''αγαθά'' του πολυπολιτισμού. Στη Νότιο Αφρική όμως είναι η καθημερινότητα των λευκών κατοίκων. Οι Λευκοί κάτοικοι ζουν σε καθεστώς τρόμου και αναγκάζονται να μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φρούρια, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής θέτει συνεχώς εμπόδια στην απόκτηση όπλων από τους Λευκούς.

Ο στόχος της κυβέρνησης του Τζέικομπ Ζούμα, κυβέρνησης των Μαύρων του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου, είναι οι λευκοί αγρότες, οι Μπόερς.
ΚILL THE BOER, σκοτώστε τον Μπόερ (δηλαδή τον Λευκό) τραγουδούσε δημοσίως ο Τζούλιους Νταλέμα, ηγέτης της νεολαίας του Αφρικανικού Κογκρέσου. Χιλιάδες μαύροι τραγουδούσαν αυτό το τραγούδι σε κάθε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Το τραγούδησε ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας αψηφώντας την δικαιοσύνη που εξέδωσε οδηγία απαγόρευσης αυτού του τραγουδιού σε δημόσιες εκδηλώσεις…! Η παρότρυνση ήταν σαφής... Λίγο μετά δολοφονήθηκε στο αγρόκτημά του, την ώρα που κοιμόταν, ο ηγέτης των Μπόερς Εζεν Τερμπλάνς....

Στη Νότιο Αφρική εξελίσσεται μια γενοκτονία. Μια γενοκτονία για την οποία η διεθνής κοινότητα σιωπά… Από το 1994 που οι μαύροι πήραν την κυβέρνηση, έχουν γίνει πάνω από 70.000 δολοφονίες λευκών (μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες) και ενδέχεται ο αριθμός να είναι πολύ μεγαλύτερος.
Οι Αγρότες του Νότου υποφέρουν. Μετρούν ήδη πάνω από 4.000 φρικτά δολοφονημένους. Αρκετοί από τους περήφανους Μπόερς αναγκάζονται να αφήσουν την γη τους και να μεταναστεύσουν.
Χώρες όπως η Γεωργία, δίνουν γη σε αγρότες που προέρχονται από τη Νότιο Αφρική με σκοπό να εκμεταλλευτούνε τις γνώσεις τους πάνω στην καλλιέργεια της γης.

Από την στιγμή που ανέλαβαν οι μαύροι του Εθνικού Αφρικανικού κογκρέσου τα ηνία της χώρας, ακολουθήθηκε μια πολιτική «'Θετικών διακρίσεων»…! Δηλαδή μια πολιτική παρόμοια μ αυτή που ακολουθείται στην Βρετανία και στις ΗΠΑ και που αποσκοπεί στο να φέρει υποτίθεται ισότητα στους εργασιακούς χώρους. Στην πραγματικότητα αυτή η πολιτική είναι ένας αντίστροφος ρατσισμός με θύματα τους λευκούς. Στην Νότιο Αφρική η πολιτική αυτή έχει οδηγήσει 1.500.000 λευκούς στην ανεργία και τον υποσιτισμό! Η ίδια η κυβέρνηση απαγορεύει την πρόσληψη λευκών στο δημόσιο…!!!

Η Νότιος Αφρική είναι μια χώρα που δημιουργήθηκε από λευκούς. Όταν οι Ολλανδοί έφτασαν στα 1647στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας δεν βρήκαν κανένα οργανωμένο κράτος και καμιά οργανωμένη φυλή. Σε μια τεράστια χώρα υπήρχαν μόνο οι ζουλού στην επαρχία Νατάλ στα Ανατολικά και οι Βουσμάνοι μια φυλή απομεινάρι της παλαιολιθικής εποχής στα Δυτικά. Οι λευκοί απόγονοι Ολλανδών Γάλλων ουγενότων και Γερμανών προτεσταντών δημιούργησαν με την εργασία τους μια χώρα και μια ξεχωριστή κουλτούρα. Αυτοί είναι οι περήφανοι Αφρικάνερς οι Μπόερς (αγρότης στα Ολλανδικά) που πολέμησαν του Άγγλους αποικιοκράτες και πάνω τους δοκίμασε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ιστορία.

Η Νότιος Αφρική ήταν μια χώρα υπόδειγμα τάξης και οικονομικής ανάπτυξης, όσο κυβερνούσαν οι Λευκοί. Αναμφισβήτητα το καθεστώς του Απαρτχάιντ είχε πολλές υπερβολές, όμως η βασική κεντρική ιδέα ήταν σωστή! Την κυβέρνηση σε μια χώρα πολυφυλετική πρέπει να την έχουν οι λευκοί. Πολύ δε περισσότερο όταν οι λευκοί είναι οι πραγματικοί ιδρυτές αυτής της χώρας. Χρειάστηκαν είκοσι χρόνια στους μαύρους και στην κυβέρνηση του Εθνικού Αφρικανικού κογκρέσου για να διαλύσει τις υποδομές της άλλοτε ακμάζουσας χώρας. Σήμερα η Νότιος Αφρική είναι στα πρόθυρα επισιτιστικής κρίσης, καθώς οι Λευκοί αγρότες εγκαταλείπουν την χώρα και οι μαύροι αποδεικνύονται ολότελα ανίκανοι να διαχειριστούν τα τεράστια κτήματα των λευκών. Είναι χαρακτηριστικό ότι όπου μαύροι παίρνουν κτήματα λευκών ψάχνουν ύστερα από λίγο καιρό να τα πουλήσουν πάλι σε λευκούς!

Σήμερα η διεθνής κοινότητα σιωπά. Όσο όμως διαρκούσε το Απαρτχάιντ ήταν λαλίσταστη και λάβρα εναντίον των κακών ρατσιστών. Κάποτε οι κακοί ρατσιστές της Νοτίου Αφρικής κουράστηκαν είτε συμβιβάστηκαν και παραχώρησαν στους Μαύρους πολιτικά δικαιώματα.
Ο Μαντέλα είχε υποσχεθεί ότι οι μαύροι θα κρατούσαν την Πολιτική κυριαρχία και οι Λευκοί την οικονομική. Δεν τήρησε τον λόγο του. Το αποτέλεσμα της πτώσης του Απαρτχάιντ και των κακών ρατσιστών ήταν να βάλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι στο χέρι μια ακμάζουσα οικονομία και να είναι σήμερα η χώρα κέντρο μαφίας εγκλήματος και τρόμου. Για άλλη μια φορά τα αντιρατσιστικά συνθήματα έκρυβαν στην πραγματικότητα το μίσος ''κάποιων'' εναντίον των λευκών και την πρόθεση τους να διαλύσουν οικονομικά και κοινωνικά ακόμα ένα κυρίαρχο και ακμαίο κράτος.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]