Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεργασία Καμμένου με το κόμμα του Πούτιν


Στη Μόσχα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τις επόμενες ημέρες

Ο Πάνος Καμμένος το είχε δηλώσει ξεκάθαρα. Να κάνουμε νέες συμμαχίες. Να εκμεταλλευθούμε την γεωπολιτική θέση της χώρας. Φαίνεται ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βλέπουν τις προσπάθειες για ελληνορωσική προσέγγιση να ανταμείβονται μετά την πρόσκληση του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας. Έχει μεγάλη σημασία ότι αυτό έγινε χωρίς να υπάρχει γενικευμένη αντιαμερικανικη ρητορική αλλά στοχοποίηση συγκεκριμένων συμφερόντων στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, που ο Πάνος Καμμένος τα ταυτίζει ευθέως με τις Γερμανικές επιδιώξεις για τον Ευρωπαϊκό νότο.

Σε αυτή την λογική έγκειται και η πρόταση του Πάνου Καμμένου για προεδρική δημοκρατία με πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλή, το πολιτικό πρόσωπο που έχει διαχρονικά τον σεβασμό του ίδιου του Πούτιν.

Όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε, σύντομα τα δύο κόμματα θα προχωρήσουν σε κοινή συμφωνία για την Ορθοδοξία, η οποία θα ανοίξει νέα προοπτική για τη χώρα μας. Η εκδήλωση μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στη Μόσχα και το παρών αναμένεται να δώσει μεγάλη αντιπροσωπία των Αν.Ελ.

Τον Πούτιν πάντα τον ενδιέφερε η στρατηγική συνεργασία με πολιτικό σχηματισμό που θα στήριζε τις ρωσικές θέσεις στην ελληνική κοινωνία, ενώ πολλοί πολιτικοί επιχείρησαν στο παρελθόν να προσεγγίσουν την ρώσικη πλευρά για λογαριασμό των κομμάτων τους. Φαίνεται ότι ο Πούτιν πήρε τις αποφάσεις του.

Πηγή: Newsbomb

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]