Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αγιορείτης Γέροντας: «Η Ελλάδα θα σωθεί, αλλά όχι από πολιτικούς»


Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος Κρητικός: 
  • «Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο, αλλά θα σωθεί! Όχι όμως από πολιτικούς»...
  • «Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει... Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός...»
Όποιος έχει την ευλογία να τον συναντήσει, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμενο Γέροντα. Μέσα από 24ωρες παρακλήσεις για κοσμικούς αλλά κυρίως για την Ελλάδα προσφέρει ύψιστο πνευματικό έργο και μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση στη Χώρα και για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να λυτρωθεί.



«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια .....πρόβατα δίχως ποιμένα ....δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια...

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Bουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος απόπροσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος. 

Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν...όλοι ...ακόμα και τα παιδιά μας, γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μυνήματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας. Η ειδωλολατρεία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα απότο σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής.

Ο πόλεμος θα γίνει. Και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι παρά Θεώ... Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της: Το 1/3 θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν Χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει ... Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός... Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα. Και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό, θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του την αναγέννηση του Ορθοδόξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.

Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον Χριστιανικό πολιτισμό και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας, τότε ο Θεός θα δείξει αμέτρητο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι.»

[Ευχαριστώ τον Γέροντα για την άδεια και την ευλογία του να μεταφέρω στον κόσμο την φωνή του ...
Κωνσταντίνος Αρχοντής]



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

20 σχόλια :

  1. Πόση σοφία βρίσκεται σ' αυτά τα λόγια... Πόσοι όμως μπορούν να τα νιώσουν και πόσοι από εμάς είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα που θα μας οδηγήσει στην νίκη; Ξεμακρύναμε τόσο που σε ελάχιστους λένε κάτι. Και στα παιδιά τους λένε ακόμα λιγότερα. Έχουμε δρόμο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν θα σταματήσετε να θαυμάζετε την θρησκευτική σας ιδιότητα η όπως θέλετε πέστε την, τότε θα καταλάβετε ότι με τα λόγια και την φιλοσοφία, αυτό που θα αποκτήσετε είναι η δουλεία και η υποτέλεια, διαβάστε την Ελληνική Νομαρχία και θα καταλάβετε.
      Το πολύ το κύριε ελέησον το βαρέθηκε και ο ίδιος ο Θεός.

      Διαγραφή
    2. Κράτα τίς μασονικές πεποιθήσεις σου γιά τόν εαυτό σου...

      Διαγραφή
  2. Η μετάνοια και η θεία κοινωνία προϋποθέτει την προσέλευση στην Εκκλησία των πλουσίων. Η συνάθροιση αυτών με τους υπόλοιπους αστούς είναι ανύπαρκτη. Ποιος απο τους επιχειρηματίες που συζητάμε όλα αυτά τα χρόνια σαν έχοντες και κατέχοντες και διαπλεκομένους και άλλα ή και πολιτικοί έχουν μεταλάβει τα τελευταία χρόνια. προσωπικά δεν έχει δεί κανένα. Εχει δει κάποιος κάποιον συγγενή τους; Η ερωτηση είναι ρητορική.

    Συμπέρασμα: Η χριστιανοσύνη δεν παει μαζύ με το πολύ χρήμα. Σε πολύ μεγάλο ποσοστό οι πολύ πλουσιοι δεν συναθρόιζονται στις Εκκλησίες την Κυριακή. Ουτέ οι πολιτικοί.

    Η μετάνοια δεν είναι δεδομένη ουτέ είναι ευκολη στην πράξη. Θα δούμε. Μεχρι τότε περαστικά μας. Στις μερες μας το χρήμα είναι αυτοσκοπός. Ο καταναλωτισμός καθημερινή πρακτική. Θυμηθείτε τον συγχωρεμένο ηθοποιο Αυλωνίτη που έλεγε σε κάποιο κινηματογραφικό έργο στα πλαίσια του ρόλου του:"Φάτε, Φάτε...". Αυτό ήταν το μήνυμα της μεταπολίτευσης και τις συνέπειες αυτού ζούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απαντώ ότι με την δική σου παρουσία και μετάνοια στην Εκκλησία, το μόνο που θα κερδίσεις είναι να παραδοθείς για ακόμα μία φορά στους ξένους κατακτητές. Περαστικά μας.

      Διαγραφή
  3. Αν καταλαβαιναμε πως λιγο να γονατιζαμε και να προσευχομαστε σαν λαος, θα λυνοντουσαν ολα τα προβληματα μας....
    Τον παλιο καιρο οταν ηταν περιοδος ανομβριας εβγαινε ο παπας λιτανεια μαζι με τους ανθρωπους, γυρω απο την εκκλησια ψελνοντας και παρακαλωντας, κι ωσπου να ξαναμπουν μεσα....μπουμπουνιζε. Η πιστη μας λειπει, ολα τα αλλα τα εχουμε.
    Χανουμε τη πιστη μας, χανουμε κι ολα τα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα. Το μόνο που θα κερδίσεις γονατίζοντας είναι να κάνεις και λίγο γυμναστική θα σου χρειαστεί.
      Το τι μπουμπούνιζε αγαπητέ ήταν τα όπλα που βαράγανε τους Τούρκους για να γεννηθείς εσύ και να μιλάς για πίστη. Για ποιά πίστη Έλληνα μιλάς;
      Για ποιά ανομβρία; Σου γράφω ένα απόσπασμα από την Μαύρη Βίβλο του 1922. Ονομάζομαι Σοφία Νικολάου. είμαι από το Ιβρινδί της Μ.Ασίας. Είχαμε καταφύγει με τον άνδρα μου και τον γιό μας Μανωλάκη 8 ετών, στον μύλο του Γκιούν Γκιορκές. Ξαφνικά φάνηκαν να έρχονται Τούρκοι και όρμησαν επάνω μας.Μπροστά στα μάτια του συγχωρημένου του άνδρα μου και του παιδιού μου με ατίμασαν πολλές φορές. Ύστερα έσφαξαν το παιδί μου και κομμάτιασαν με τα μαχαίρια τους τον άνδρα μου.....Μπορείς να γονατίσεις όσες φορές την ημέρα θέλεις. Αυτά που σου λένε στην Εκκλησία είναι για σε προετοιμάσουν για αρνί προς σφαγή.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν έχεις ακούσει για Μακρυγιάννη

      Διαγραφή
  4. Ειναι δύσκολο να αποδεχθείς την εξουσία του Χριστου με τη μορφή της αγάπης όταν εχεις και βιώνεις την εξουσία του πλούτου. Ειναι πολύ εύλκολο να νομίσεις οτι εισαι παντοδύναμος. Ενας μικρός Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρέπει τίποτα να περιμένουμε από τους πολιτικούς, όπως σοφά λέει ο γέροντας. Την κρίσιμη ώρα που πρέπει να δείξουν το ποιόν τους βάζουν όλοι νερό στο κρασί τους. Αλλού θα τη βρούμε τη λύση όταν θυμηθούμε πού βρήκε ο λαός μας το κουράγιο και στάθηκε όρθιος κάθε φορά που κινδύνευε και πάλευε μέχρι τη νίκη. Η πίστη του ήταν ένα από τα πράγματα που τον κράτησαν ορθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ & ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κωνσταντίνος έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις για το θέμα. Αν κάνεις κλικ στην ετικέτα Προφητείες στο πάνω μέρος του άρθρου θα βρεις αρκετές και φαντάζομαι ότι θα επακολουθήσουν και άλλα άρθρα.

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!

      Διαγραφή
    3. Φίλε Ανώνυμε υπάρχει ένα σημάδι εδώ ψηλά στο κούτελο, που αναφέρει πόσο χαμένοι ήμαστε να περιμένουμε σημάδια από τον οποιδήποτε θεό.
      Οταν θα το δείτε το σημάδι τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι και αυτοί που σας μιλάνε για αυτά θα σας έχουν πάρει και την περιουσία και πολλά άλλα.
      Φιλικά, ένας φίλος από το Βέλγιο που κλαίει από τώρα για την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ & ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ!

      Διαγραφή
    5. Το δυσβάσταχτο εξωτερικό χρέος, ότι ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς, ότι θα βάλουν δυσβάσταχτους φόρους είναι τα πρώτα που μου έρχονται.

      Διαγραφή
  7. κοσμοπουλος Γεωργιος12 Μαρτίου 2013 στις 2:09 π.μ.

    ευγε σου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.ΕΥΓΕ ΣΟΥ.ΛΥΓΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΠΑΣΑΝ 0ΜΩΣ.(το ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΕΡΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι όπου τελειώνει η λογική αρχίζει η Ελλαδα..είναι τόσο παλαιό..
    όσο ισως οχι οσο και η στόχευση μας ως “πειραματόζωο..
    προκειμένου διευκολυνθούν στο να αιτιολογούν τα αδικαιολόγητα ..
    αλλά και παράλληλα να “αβανταρουν την φαυλότητα”....

    Ακόμα μία Σημειολογική παρατήρηση..έρχεται να προστεθεί στις άλλες δύο
    Ο θεός της Ελλάδας υπάρχει τελικά..αφού έκανε την εμφάνιση του σε τρείς κομβικές περιπτώσεις

    1)( χαστούκι στον πολίτικο καθωσπρεπισμό..)

    2)(η κρεμασμένη υπάλληλος πάνω από το προεδρείο της βουλής..δηλαδή θα πέσει το ταβάνι να μάς πλακώσει..μέσα στην βουλή..)

    ο Θεός της Ελλάδας ξαναεμφανίστηκε..αυτη την φορα εκεί μέσα στην Ευρωβουλή..

    3)Όλοι είδαμε από τούς δέκτες μας την κατάρρευση λόγο εγκεφαλικού επεισοδίου του ευρωβουλευτή μαςκ.Παπασταμκου..
    (νάναι καλά ο άνθρωπος)

    και όσο εμείς θα εθελοτυφλούμε προσπαθώντας να διαχειριστούμε..& επικοινωνιακά την μιζέρια μας

    Αυτή η μορφή Ανάπτυξης το μόνο πού εξυπηρετεί (εκτός των αυτονόητων) μεγεθύνει υπερβολικά και αποθεώνει την ανισότητα..όσο για την ανεργία έτσι όπως πάνε..πάνε φιρί-φιρί να κλειδώσει μη αναστρέψιμα..

    Είναι θλιβερό κάποιοι να παίζουν ακόμα με τον πόνο..του καθενός μας..αλλά & να προσλάβουν την κοινή λογική..
    «Aνισότητα για όλους». Έτσι λέγεται το πιο πολυσυζητημένο αυτή τη στιγμή ντοκιμαντέρ στις ΗΠΑ.
    Κεντρικός αφηγητής είναι ο Ρόμπερτ Ράιχ, διάσημος γκουρού της πολιτικής οικονομίας, καθηγητής στο Μπέρκλεϊ και πρώην υπουργός Εργασίας του Μπιλ Κλίντον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα μας σώσουν πολιτικοί αλλά ποοι; Στρατιωτικοί μήπως; Το όνειρο των ρασοφόρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικη σου ιδεοληψία πάντως δεν πρόκειται να μας σώσει. Είναι το μόνο βέβαιο

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]