Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013

Ο Παπανδρέου παραλήπτης διαρροών άκρως απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ προς τον Καραμανλή!


  • Διαρροές απορρήτων εγγράφων με παραλήπτη τον Γιώργο Παπανδρέου
  • Βαρύτατες καταγγελίες για στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη δίκη υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ
Στις δικαστές αίθουσες έχει μεταφερθεί ο πόλεμος που μαίνεται εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στο εσωτερικό της ΕΥΠ, με περίεργες υποθέσεις κατασκοπίας, σκοτεινούς χειρισμούς κρίσιμων επιχειρησιακών θεμάτων έως και διαρροές εγγράφων προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, την περίοδο που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Του Μανώλη Σταυρακάκη

Δεν έχει προηγούμενο στα ιστορικά χρονικά της ΕΥΠ, υψηλόβαθμο στέλεχός της να αποκαλύπτει, απολογούμενο ενώπιον του Δ’ Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την Τρίτη το μεσημέρι για τα αδικήματα (απάτη και πλαστογραφία) που κατηγορήθηκε και για τα οποία αθωώθηκε τελικά, ότι είχε πέσει σε δυσμένεια από την κυβέρνηση Παπανδρέου, όταν αρνήθηκε να ενδώσει σε πιέσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών παραγόντων για την ακύρωση συγκεκριμένων έργων και επιχειρήσεων (όπως για το γνωστό GIS με το ρωσικής προέλευσης λογισμικό, υπόθεση που πρόσφατα ασχολήθηκε ο «Επενδυτής»), όταν επίσης αρνήθηκε να εκτελέσει συγκεκριμένες παράνομες εντολές και κυρίως όταν (παρ’ ότι ο ίδιος συνδικαλιστής, φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ) σταμάτησε, όταν την ανακάλυψε, την διαρροή άκρως απορρήτων εγγράφων της υπηρεσίας του, που απευθύνονταν προσωπικά στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης και στον ίδιο τον πρόεδρό της, Γιώργο Παπανδρέου.

Επωνύμως

Ο ίδιος, κατονόμασε στο δικαστήριο το ανώτατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο αναφερόμαστε, γεννώντας εύλογα το ερώτημα αν ο εισαγγελέας της έδρας θα διαβιβάσει πλέον τα πρακτικά της δίκης για περαιτέρω διερεύνηση στη Βουλή, καθώς γίνονται αναφορές και στους πολιτικούς προϊσταμένους της ΕΥΠ εκείνη την περίοδο.
Το όλο θέμα προσλαμβάνει άλλη διάσταση, καθώς επίσης έχουν προηγηθεί οι αποκαλύψεις των τηλεγραφημάτων (wikileaks) περί διαρροών απορρήτων πληροφοριών προς ξένους παράγοντες, χωρίς να έχει δοθεί καμία πειστική απάντηση από την πλευρά των κυβερνώντων, πολύ –δε- περισσότερο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία ζητά εξηγήσεις για την «εξομολόγηση» του τότε πρέσβη των ΗΠΑ Τσαρλς Ράις, ότι ελπίζει σε διαρροές πληροφοριών από δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚους υπαλλήλους της ΕΥΠ, οι οποίοι είναι «επιρρεπείς» σε διαρροές…

Στο ακροατήριο

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, λόγω της υπηρεσιακής του ανάμιξης στην δημιουργία δικτύου συλλογής πληροφοριών στο εξωτερικό (υπόθεση λειτουργίας κολεγίου).
Τόσο η εισαγγελέας της έδρας, όσο και ο πρόεδρος του δικαστηρίου, έπειτα από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, έκριναν ότι δεν προέκυψαν σε κανένα στάδιο της δικαστικής διερεύνησης στοιχεία ικανά να θεμελιώσουν τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν ως προϊσταμένου στη Διεύθυνση Κατασκοπίας.
Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η επίμαχη επιχειρησιακή δράση με την εμπλοκή του κολεγίου, αφορούσε νόμιμη εκπαιδευτική δομή, ότι οι σπουδές που παρείχε αναγνωρίστηκαν από κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα χωρών της Ε.Ε. και δεν είχε μάλιστα καμία σχέση με το οίκημα ασφαλείας, που διατηρούσε η ΕΥΠ στην περιοχή. Μάλιστα, κανένα στέλεχος της υπηρεσίας δεν ήταν μέλος του εταιρικού – ιδιοκτησιακού του σχήματος.

Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ανώτατα και ανώτερα, πρώην και νυν στελέχη της ΕΥΠ, όπως –μεταξύ άλλων- οι Ι. Κοραντής (πρώην διοικητής) και Π. Αλυφαντής (πρώην υποδιοικητής). Όλοι οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος διώχθηκε από την τότε κυβέρνηση, επειδή αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε εντολές επιζήμιες για τη χώρα, επιρρίπτοντας τις ευθύνες αντιθέτως στον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Κ. Μπίκα και στον πολιτικό του προϊστάμενο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι –όπως ειπώθηκε στη δίκη, με αναφορές και στα περίφημα τηλεγραφήματα των πρέσβεων των ΗΠΑ στην Αθήνα- ασπάζονταν ό,τι τους υπαγόρευε η αμερικανική πρεσβεία και δίωκαν με ανυπόστατες και γελοίες κατηγορίες όσους υπαλλήλους δεν ήταν επιθυμητοί στους ίδιους!

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Γεώργιος Παπατσώρης, ο οποίος χειρίζεται υποθέσεις και άλλων στελεχών της ΕΥΠ με ανοικτές δικαστικές υποθέσεις, δήλωσε ότι οι κατηγορίες κατά στελεχών που δεν συνεργάστηκαν με την προηγούμενη διοίκηση, καταρρίπτονται η μία πίσω από την άλλη και ότι όλα τα στελέχη της ΕΥΠ, τα οποία διώκονται αδίκως και με αστείες κατηγορίες, θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκάλυψη της αλήθειας και προκειμένου να φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους υπεύθυνους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται…

Πηγή εφημ. «Επενδυτής»

42 σχόλια:

  1. ΧΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουν να κλαψουνε μανουλες τωρα........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, ρε γλέντια!!!
    Ας αρχίσουν οι χοροί που λέει και το τραγούδι...
    Ας ξεκινήσουμε με Πεντοζάλη... Χα, χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωνσταντίνε παρατηρώντας αντικειμενικά τις τελευταιές εξελίξεις θεωρώ ότι τα γεγονότα (δικαίωση του στελέχους που διακριτικά υποστήριξες, ερώτηση της Ξουλίδου για τα Wikileaks)σε δικαιώνουν για τη στάση σου. ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ποιά δικαίωση στελέχους μας λές φίλε μου , αφού κατηγορείται ακόμη για κατασκοπία και κατι αλλο .
      Ασε να ξεμπερδέψει και μετά μας για αντικειμενικότητα κλπ

      Διαγραφή
    2. Μάλλον έχεις μείνει πίσω τρία χρόνια φίλε μου... Η "κατασκοπεία" μας τελείωσε... Και στο blog αυτό του Κων/νου επχει γραφεί η αλήθεια... Μετά και την κυρία ανάκριση η κατηγορία μετετράπει σε πλημέλλημα αυτό της κατοχής απορρήτων (μέσα στο γραφείο του!!!;;;)... Ππταν υπουργοί δηλώνουν ότι κατέχουν απόρρητα σπίτι τους... Καμιά άλλη ξατηγορία βρέστε εσείς της παράγκας του ΓΑΠ και της ντιντιδοχασικλοπαρέας... Αυτά περί κολλεγίων, απάτης, πλαστογραφίας κλπ μας τελείωσαν... Να δούμε που θα κρυφτούν οι ψευδομάρτυρες με αυτά που είπαν και κατέθεσαν στο δικαστήριο και τα οποία κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος και γύρισαν μπούμερανγκ εναντίον τους...

      Διαγραφή
    3. 3 πουλάκια κάθονταν και μπλέκανε πουλόβερ.... σε ποια κατασκοπεια αναφερεσαι???
      μαλλον δεν ειναι σωστα πληροφορημενος/η.... η κατασκοπεια παει πεταξε ... αλλα βλεπεις οι ανακοινωσεις ήταν άπειρες το 2010 όταν προσπαθούσαν να πεισουν τον κοσμο για ολα αυτα... επισης ανακοινωσεις για χαμενες αγωγες πάλι δεν αμελησαν να βγαλουν... ανακοινωσεις όμως για το θεμα αυτο δεν ειδαμε ακομα??? Εμ βεβαια η λογοκρισια και η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο... Εσπευσαν να κατηγορησουν κοσμο ΨΕΥΔΩΣ... ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ...μονο κατηγοριες αοριστες και γενικευμενες... τωρα ομως που τα πραγματα πια γινονται συγκεκριμενα και οι υποθεσεις λυνονται στα δικαστηρια... τωρα τι γινεται???
      ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ / ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ...

      Διαγραφή
    4. Τελευταία ακούγεται οτι θα μπούν σε εφεδρεία και ολοι οσοι δημόσιοι υπάλληλοι εχουν κατηγορηθεί για κάτι , χωρίς να εχουν παέι στο δικαστήριο ή πρίν ακόμη δικαστούν τελεσίδικα.
      Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αλληθεύει αυτό ???

      Διαγραφή
  5. Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα ρε παιδιά, ξέρει κανείς;
    Εκτός του ΓΑΠ φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι όλο κλαίνε τα καρχιδάκια, στης Κατεχά, στης Κατεχάκη τα σκαλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φοβουνται τα σκατιωτακια να μην τους φορεσουν φουστανακια!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΘΩΟΣ!!!!!!!!!!! Όσο για τους Πρώην και Νυν που κατέθεσαν την ΑΛΗΘΕΙΑ ενώπιον του Δικαστηρίου απλά απέδειξαν στον διαπλεκόμενο υπαλληλάκο της Ολυμπιακής - παρατρεχάμενο στους διαδρόμους της ΕΥΠ, στο σκατιώτο-τσουτσέκι του και στο πανδωρόβλακα πως αν μη τι άλλο "ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ"!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ... ΕΠΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ναί αθώος ως προς αυτό το αδίκημα να δούμε και για τα υπόλοιπα που ειναι σοβαρότερα

      Διαγραφή
    4. Φίλε απαντήθηκε ήδη... Τα παραμύθια σας ΤΕΛΟΣ!!! Άλλωστε ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται... Να δούμε τώρα με την ερώτηση της Ξουλίδου πως θα καθαρίσετε... ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΧΕ ΧΕ ΧΕ, ΧΙ ΧΙ ΧΙ, ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!!

      Διαγραφή
    5. ποια ειναι τα υπολοιπα τα σοβαροτερα??? αν γινοσουν πιο συγκεκριμενος/η θα ήταν καλυτερα...
      μπορει να μην εισαι σωστα ενημερωμενος/η ....
      Δεν υπαρχει άλλο ... σοβαροτερο... τα σοβαροτερα έχουν καταρριφθει...
      Ενημερωσου σωστα..

      Διαγραφή
  7. Μιχαλακη για πες αλεύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποτε ελευθερωθηκαμε ;
    Γιατι αυτα θα γινουν οταν φυγουν οι κατακτητες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΑΤΙΩΤΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ
    ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή μάλλον εδώ έχουμε κλασσικό καραμπινάτο "Watergate" Greek style... Αντί να κάνει υποκλοπή η Κυβέρνηση έκανε η Αξιωματική Αντιπολίτευση... Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο... Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά... Πουθενά αλλού σ´ όλο τον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καποια στιγμή έπρεπε να λάμψει η αλήθεια... όλοι αυτοί που τα τελευταία 3 χρόνια με μυθοπλασίες και προκατασκευασμένες κατηγορίες προσπάθησαν όχι μόνο να θίξουν ανθρώπους αλλα να διαλύσουν ανθρώπους και οικογένειες πρέπει να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν...
    καποια στιγμή πρέπει να μάθουν επίσης ότι εδώ είναι η κόλαση εδώ και ο παράδεισος... ο πέλεκης της δικαιοσύνης θα είναι βαρύς ... αλλά ίσως τελικά και η θεία δίκη να είναι ακόμη βαρύτερη.... ό,τι έκαναν ολοι αυτοι τα τελευταια 3 χρονια θα τα βρουνε μπροστα τους... ολες οι αμαρτιες θα πληρωθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΕΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ!!!
      ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΛΑΡΙΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΑ!!!
      ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ " ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ "

      Διαγραφή
    2. συμφωνω... να διευκρινισω ... όταν λέω αμαρτίες εννοω ακριβως τις πραξεις τους, τις οποίες θα πληρώσουν οι ίδιοι άμεσα μέσω της ποινικής και πειθαρχικής δικαιοσύνης... Αν όμως δεχτουμε και το ρητό "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα" τότε για πολλές γενεες ακομα θα τιμωρούνται αυτοι οι άνθρωποι... γιατι αυτα που έκαναν δεν τολμαει να τα χαρακτηρισει κανεις... δεν ειναι λάθη είναι επιλογές να διαλύσουν και να καταστρεψουν κόσμο και οικογένειες και μάλιστα με ψέμματα... ε τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια..

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε την αλήθεια θέλουμε και εμείς απο την παρέα αυτή με τους κουμπάρους και τους τοποτηρητές τους σε ολόκληρη την Ελλάδα .
      ειναι γνωστό οτι επι 20 χρόνια εκαναν κουμαντο σε αυτήν την υπηρεσίακαι ουτε διοικητές δεν ειχαν την δύναμη να τους σταματήσουν καθώς και οι εκβιασμοί τους ειναι γνωστοί δε ολόκληρη την υπηρεσία

      Διαγραφή
    4. "οι κουμπάροι" κ οι "τοποτηρητες" που αναφερεσαι φίλε δεν κατεστρεψαν κόσμο ούτε πήγαν να διαλύσουν οικογένειες με ψεμματα και αισχρες συκοφαντιες.. και αν μη τι άλλο δεν ήταν ούτε τρελλοί ούτε ανεγκέφαλοι ούτε τζογαδοροι ούτε μιζαζοροι ούτε αλκοολικοι ουτε... ουτε....
      αληθεια οι τωρινοι "τοπορητες" σε ποια "πάστα" ανθρώπων ανήκουν???
      όταν ένας ένας προσποιούμενος άγνοια "πουλάει" στεγνά τη νέα ομοσπονδια-σφουγγοκωλαριοπαρεα!!!!

      Διαγραφή
  12. αληθεια ένας που ειχε βγει και ειχε γραψει απευθυνομενος σε εσενα Κωνσταντίνε, ότι ολα αυτα που τοσο καιρο γραφεις για το συγκεκριμενο θεμα είναι γιατι θελεις να προστατεψεις ένα συγκεκριμενο άτομο, που είναι ?????
    Μαλλον το φυσαει και δεν κρυωνει....
    Σημασια εχει Κωνσταντινε οτι τελικα ο,τι εγραφες τοσο καιρο ήταν η μονη αληθεια... και μεγαλυτερη σημασια εχει τωρα να δρασει η ελληνικη δικαιοσυνη και το ιδιο το υπουργειο... με το να σπρωχνουν τη σκονη κατω απο τον καναπε δεν καθαρίζουν το σπιτι.... συσσωρεύουν τα προβληματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ και βγηκανε στο κλαρι φορωντας καλτσοδετες και περουκινια!!! Πανε τα μεγαλεια τους ουτε ιντερνετ δεν εχουν πια!!! Μουαχαχαχαχα...!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Για ποιά αληθεια μας μας λές φίλε, ή είσαι στο κόλπο η είσαι νυκτωμένος

      Διαγραφή
  13. Μολις ανοιξε το ... ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ !!!

    Ε ρε γλέντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδια σας θυμίζω το σύνθημα... "Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι, Αγγελικούλα κρύο νερό που πίνουν οι Αγγέλοι"!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...
    Και που είστε κάποιοι κηπουροί της γνωστής ντιντιδοχασικλοπαρέας καλά θα κάνουν να ξεσκονίζουν βιβλία, δημοσιεύματα της εποχής και να δουν ταινίες για το σκάνδαλο "WaterGate"... Θα τους χρειαστεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ...σαν την διαφήμιση, πάρε το 11880 υπηρεσία Πληροφοριών Καταλόγου να βρεις δουλειά!!! Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Οσο η Υπηρεσια και το Υπουργειο κρύβονται πίσω από την "συγκυβέρνηση" και αδρανούν τόσο προκλητικοί θα γίνονται ... ειδατε το τελευταιο δημοσίευμα στην Αυγή??? Τι σημαινει??
    Το "Σπαθι" έκανε πάλι το θαυμα του... μηπως γιαυτο είχαν έκτακτη συγκέντρωση την επομένη της δίκης - (που μετέτρεψε τον Σπαθι από Βαλέ σε Ντάμα)????
    ε καιρος δεν ειναι να αποδίδεται και η πειθαρχική δικαιοσύνη σιγά σιγά... ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΩΝ/ΝΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ:
    Σχόλιο attikanea: Όσο θα περνά ο καιρός, όλο και περισσότερο θα αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος του ΓΑΠ και των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, στην κατρακύλα, στην λεηλασία και στην καταστροφή του έθνους μας!
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΕ ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΧΙΩΤΗΣ,ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΟΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ έγινε η δολοπλοκία εναντίον των εθνικών συμφερόντων... τώρα ήρθε η ώρα της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα δηλαδή είναι πολλά τα λεφτά Άρη (Νίκος Κούρκουλος) ή όλα έγιναν για ένα τρύπιο δολλάριο (Τζουλιάνο Τζέμα);

      Διαγραφή
  19. Ασχολιαστα διοτι εξακολουθει να ειναι μεσα στην διορια των 40 ημερων.... 40 μερες πανηγυρια και απο την αλλη μερια 40 μερες για Μνημοσυνα κλαματα και καφεδες της παρηγοριας...

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ... που λεμε

    υ.γ 1.μην βιαστεί κάποιος να μιλήσει για του κώλου τα 9μερα... θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση για τον Σκατιώτη και θα φάει Ε.Δ.Ε...


    ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΣΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ... ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ!!! ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ!!!

      Διαγραφή
  20. Που ειναι η ανακοινωση τους???? γιατι τοση σιωπη??? Ευτυχως που υπαρχουν προς αντιπαραθεση ΟΛΕΣ οι ανακοινωσεις του 2010... για να μην τολμησει κανεις να πει οτι ποτε δεν ειχαν λαβει θεση... τωρα που αρχιζουν και αποκαλυπτονται ολα.... ας διαβασουμε και τα "επικαιρα" ετσι για να συμπληρωσουμε λιγο τις πληροφοριες μας .... ενα ενα κομματι ενωνει τελικα το παζλ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΛΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΙΑ... ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ? ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΩΝ/ΝΕ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΙΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ(και κυριως ο προεδρος τους) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ GAP -ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΔΗΛ.ΤΟΥ GAP)ή ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα... Την ανακοίνωση όμως για το δημοσίευμα του HOTDOC... την είχαν έτοιμη από χτες..... Ποιος τη χάρη τους τώρα... είχαν τις πλάτες του Βαξεβάνη τώρα εχουν και τις πλάτες του Καμμένου...
    Κρίμα όμως βρε Καμμένε... γιατί αλήθεια δεν κάνεις μία ερευνα στην ελληνική δικαιοσύνη να μάθεις την αλήθεια... ποιες υποθέσεις είναι ανοιχτές και ποιες έχουν κλείσει.. ποιοι παραπέμπονται στην ελληνικοί δικαιοσύνη και ποιες κατηγορίες έχουν καταρριφθει ως χάρτινος πύργος... Εσύ δεν είσαι που πιστεύεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη και έχεις σημαία σου το "δίκαιο" και τις δικαστικές αποφάσεις???? Πως την πατησες έτσι??? Τόσους νομικούς συμβούλους έχεις... κάντε τον κόπο να κάνετε μία έρευνα... τους συμβουλεύτηκες πριν κάνεις τη συνέντευξη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...