Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στήνοντας έναν βολικό "εμφύλιο"...

Ένας βολικός "εμφύλιος" δεν κάνει ποτέ κακό όταν το σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο και κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον των εγκληματικών ευθυνών του
Εμφύλιοι έχουν γίνει πολλοί, αλλά ήταν πάντα "βολικοί" για τα πολιτικά συστήματα. Σύμπτωση;

Μας προετοιμάζουν για έναν στημένο «εμφύλιο». Έναν «εμφύλιο» στον οποίο θα παρατάξουν τα μέρη του δικού του παρακράτους, των καλοπληρωμένων μπαχαλάκηδων, των πληρωμένων εισαγόμενων δολοφόνων, των διαφόρων χρηματοδοτούμενων ανθελληνικά (αλλά επιλεκτικά ανθρωπιστικά) κινούμενων ΜΚΟ. Ελπίδα των λαθροκυβερνώντων υπαλλήλων της τρόικα είναι να δημιουργήσουν εικόνα χάους (να δημιουργήσουν δηλαδή το πρόβλημα που επιθυμούν), για να προσφέρουν την λύση (άκρατη αύξηση αστυνόμευσης και παρακολούθησης των πολιτών) που οι ίδιοι επιθυμούν να επιβάλουν.

Επειδή όμως για να γίνει ένας εμφύλιος σημαίνει πως υπάρχουν συνθήκες σύγκρουσης της κοινωνίας κι επειδή αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα (παρά τις επίπονες προσπάθειες των ΜΜΕ να λειτουργήσουν οι κανόνες του του "κοινωνικού αυτοματισμού"), επινόησαν την δημιουργία κλίματος «εμφυλίου» μέσω ανυπόστατων δημοσιευμάτων, για να αιτιολογηθεί ως φυσιολογική εξέλιξη η επερχόμενη σκηνοθετημένη σύγκρουση του υπάρχοντος καλοταϊσμένου (αλλά και ασύλληπτου) παρακράτους, ως «φυσιολογική εξέλιξη».

Τα μίσθαρνα παπαγαλάκια, που λειτουργούν επί πτωμάτων, που πληρώνονται αδρά για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη και να δημιουργούν συνθήκες επιβίωσης και διατήρησης της λάθρας εξουσίας που σήμερα κατέχουν οι «οικονομικοί δολοφόνοι», εργάζονται πλέον νυχθημερόν για να πείσουν για τον «εμφύλιο» που έρχεται και που κανείς δεν μπορεί να αποφύγει. Μέσα σε αυτό ακριβώς το πνεύμα, ανατινάζονται χύτρες, ανακαλύπτεται και πάλι η "τρομοκρατία" και ανακαλύπτονται σφαίρες στο μέγαρο Μαξίμου. Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφθούν στην προσπάθειά τους να μας πείσουν πως υπάρχει οργανωμένη δύναμη που θέλει να χτυπήσει το... κράτος! Βέβαια, εξομοιώνοντας τους εαυτούς τους με την έννοια του κράτους, αφήνουν τα "ίχνη" για το πως οι ίδιοι εννοούν το κράτος και οτιδήποτε πραγματικά σημαίνει αυτό...

Εάν, λοιπόν, οι μηχανισμοί του κράτους νιώθουν ή γνωρίζουν από βάσιμες πηγές πληροφοριών που έχουν στη διάθεσή τους πως μπορεί να υπάρξουν γεγονότα τα οποία θα θέσουν σε κίνδυνο την υπάρχουσα «δημοκρατία», γιατί δεν παρεμβαίνουν ώστε να αποτρέψουν αυτόν τον εμφύλιο;

Άραγε η σύλληψη κάποιων νεαρών ως τρομοκρατών, μπορεί να δώσει άλλοθι στην αποτελεσματικότητα εκείνων είναι θεσμικά υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μη φυσιολογικής δράσης τρομοκρατικών ομάδων; 

Προφανώς όχι, αφού τα εγχώρια αφεντικά και κυβερνώντες "κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου" για έναν εμφύλιο που έρχεται, αλλά όλως παραδόξως κανείς δεν τον βλέπει, αφού οι πολίτες δεν έχουν κανέναν λόγο να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Βέβαια, η επιλογή της εγχώριας σύρραξης ενώ δεν υφίσταται ούτε σε επίπεδο κομμάτων, έχει καταστεί απολύτως σαφές πως είναι επιλογή των κομμάτων. Κι αυτό, επειδή μόνο εάν παραδειγματικά χαλιναγωγηθεί και τρομοκρατηθεί ο απλός πολίτης, θα μπορέσουν τα υφιστάμενα κόμματα -και φυσικά οι μετέχοντες σε αυτά- να συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλα όσα το παρόν πολιτικό σύστημα τους παρέχει πλουσιοπάροχα. Μεταξύ αυτών, δε, και την ασυλία σε οποιαδήποτε απόφαση ή συνέργειά τους σε αποφάσεις, οι οποίες αντιτίθενται του Συντάγματος, αντιτίθενται κατά των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τα οικονομικά και εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.

Μετά από όλα αυτά, ένας κατά παραγγελίαν "εμφύλιος" φαίνεται πως είναι η καλύτερη λύση για τους έχοντες και κατέχοντες (χρήμα και εξουσία), αφού θα τους εξασφαλίσει πέρα από όλα τα άλλα την παράταση στην ατιμωρησία για όσα με τόση επιμέλεια και επί σειρά ετών υπογείως δημιούργησαν (σειρά εκτρωματικών νομοθετημάτων, π.χ. νόμος περί ευθύνης υπουργών). Ένας "εμφύλιος" που θα "φορτωθεί" στους πολίτες, δηλαδή στα συνήθη υποζύγια (έστω και δια χαλκευμένων "αντιπροσώπων") και θα δημιουργήσει όλες τις συνθήκες ενίσχυσης ενός πολιτεύματος που καταρρέει, που μεταβάλλεται και που απομακρύνεται με υψηλότατους ρυθμούς από οποιαδήποτε έννοια συμπεριλαμβάνει η λέξη "δημοκρατία".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

  1. Ειναι οφθαλμοφανές αυτό που γράφεις, διότι αποτελεί τη μόνη ελπίδα να σωθούν της κατηγορίας για εθνική προδοσία αυτοί που μας ξεπούλησαν.
    Έχουν βέβαια τους προστάτες τους οι δολιοφθόροι έμμισθοι της νέα τάξης, που κυβέρνησαν αυτά τα τελευταία σαράντα χρόνια. Δεν ξέρω όμως πόσο μπορούν να προστατευθούν. Όταν εκτελείς συμβόλαια θανάτου, πρέπει πάντα να λογαριάζεις και το δικό σου θάνατο.

    Το περιμένουμε και ελπίζουμε, ο κατά παραγγελία εμφύλιος, να αφήσει αμέτοχους όλους όσους έχουν με το μέρος τους ευνοϊκές τις συνθήκες για ανατροπή αυτής της μεταπολιτευτικής σαπίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ξέσπασε ο τζερτζελές της "αραβικής άνοιξης" και είδαμε τα μάτια του Τζέφρι να λαμποκοπούν από χαρά, είπα: "Εμείς τόση ανωριμότητα, να μας μαντρώνουν μέσω μηνυμάτων στο Facebook και να μας δίνουν κοτρώνες να ρίχνουμε ο ένας στον άλλο, δεν πρόκειται να επιδείξουμε. Είμαστε πιο ώριμοι πολιτικά από τους Άραβες"... Τώρα όμως που έχουν ήδη "σκιτσάρει" τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα του αυριανού εμφύλιου και μάλιστα τα έχουν προβάλει τόσο πολύ που οι υπνωτισμένοι συμπατριώτες μου τα έβαλαν και τα δύο στη Βουλή με τάσεις ανοδικές, τι να πω... Είδα σε μια γωνιά της πόλης χτες το ένα στρατόπεδο να πίνει μπύρες και να χασκογελά μέχρι τα ξημερώματα. Σε μιαν άλλη πλατεία το άλλο στρατόπεδο να σηκώνει λάβαρα που στο τσακ τα έπαιρνες για ναζιστικά και περιφερόταν με περιβραχιόνια στο κέντρο γρυλλίζοντας. Τι να πω... Στα μούτρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό σχέδιο τού ''εμφυλίου'' προχωρεί. Μόνο έτσι θά υποστούμε εδαφικό ακρωτηριασμό. Κυκλοφορούν ήδη καί οί χάρτες μέ μιά Ελλάδα ώς τόν Όλυμπο. Καί δυτικά τήν Αμφιλοχία παραμεθόριο..... Πώς θά πραγματωθούν αυτά ; Μά φυσικά μέ ''εμφύλιο''. Καί μήν τόν μπερδεύετε μέ εκείνον τού 46 -49. Γιατί εκείνος ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Αυτός εδώ πού στήνουν ξέρετε τί θά είναι; Μιά εθνοκάθαρση κατά τών γηγενών Ελλήνων μέσα στήν πατρίδα τους! Είναι πολύς ό ορυκτός πλούτος γιά νά μάς αφήσουν νά τόν διαχειριστούμε καί νά ανασάνουμε...... Ποιοί λοιπόν θά είναι αντίπαλοι σέ αυτό τό μακελειό; Από τήν μιά οί γηγενείς Έλληνες. Καί από τήν άλλη ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ''ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ'' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ''ΣΠΑΕΙ '' Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Αυτοί θά έχουν Ελληνόφωνους συντονιστές τούς ''αντιρατσιστές'' υπαλλήλους τών ΜΚΟ. Καί πάνω απ΄ όλους οί μισθοφόροι επαγγελματίες δολοφόνοι black water academi [Ό ιδιωτικός στρατός πού ανέλαβε , τή φύλαξη τού ''μαγαζιού'' τής πλατείας Συντάγματος]. Ιδιαιτέρως ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ, κάνε και κανένα σταυρό να μη μας βρουν αυτά που γράφεις, φοβάσαι, και φοβάμαι.

      Το θλιβερό είναι ότι κάποιοι πατριώτες (πατριδοκάπηλοι) ελληνορθόδοξοι (ρωμηοί αλλά κακόδοξοι) δεν βλέπουν αυτό που έρχεται. Το φασιστοναζισμό της Χρυσής Αυγής μας λένε να προσέχουμε, τώρα που όλα έχουν γίνει "πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα" από τις ερωτικές μας, πλην ορθόδοξες, αγαπητικές (ω! ναι) σχέσεις.

      Διαγραφή
  4. σε μια χωρα που η πλειοψηφια ζει εξαθλιωμενα που ο φοβος για καθετι διαφορετικο κουρνιασε στις ψυχες που οι ανθρωποι σκυβουν το κεφαλι,αυτοκτονουν γιατι δεν βρισκουν διεξοδο γιατι δεν βρισκουν ενα χερι να πιαστουν,ναι ενας εμφυλιος βολευει...οσοι.διαφωνουν με το καθεστως θα χαρακτηριζονται αναρχικοι η καλυτερα τρομοκρατες...ολοι μας ειμαστε εν δυναμει τρομοκρατες η εγκλγματιες!εγω εαν δεν βρω να ταισω τα παιδια μου μπορει κ να κλεψω κι ολοι θα με κατηγορησουν,εαν στη δουλεια μου απεργησουν θα απεργησω κ παλι καποιοι θα ταλαιπωρηθουν εξ αιτιας μου...αλλα εγω δεν μπορω να κανω κατι αλλο.....πρεπει να αγωνιζομαι..μαζι με οσους νιωθουν σαν κι εμενα ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...πιανοντας ο ενας το χερι του αλλου....τοτε το καθεστως θα λουφαξει γιατι η δυναμη του λαου θα ναι πιο μεγαλη θα ναι χειμαρρος που θα παρασυρει τα παντα κ θα καθαρισει ο τοπος απο τη βρωμα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...πιανοντας ο ενας το χερι του αλλου....τοτε το καθεστως θα λουφαξει γιατι η δυναμη του λαου θα ναι πιο μεγαλη θα ναι χειμαρρος που θα παρασυρει τα παντα κ θα καθαρισει ο τοπος απο τη βρωμα τους

    ΚΧ
    Σωστά είναι αυτά που γράφεις, αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι το καθεστώς της σαπίλας καταρρέει και στο πολιτκό προσκήνιο μπαίνουν νέα πρόσωπα, μη σχέση έχοντα με αυτά της κλεπτοκρατίας.

    Αν γίνει αυτό, θα κινηθούν οι μηχανισμοί ώστε να βγούμε στα διεθνή φόρα να εκθέσουμε το βρώμικο παιγχνίδι που στήθηκε σε βάρος μας. Τα δάνεια που δίνονταν στους διορισμένους, πλην εκλεγμένους, κυβερνήτες, ήταν για να οδηγηθούμε σε χρεωκοπία. Ήξεραν οι δανειοδότες ότι δεν μπορούσαμε να τα αποπληρώσουμε και ότι τα οικονομικά μας στοιχεία ήταν αυτά που φτιάχνει η λεγόμενη "δημιουργική" οικονομία. Δηλαδή, η εικονική, η ψεύτικη οικονομία.

    Αυτά μπορούν να βρεθούν, αλλά θα εγερθεί παγκόσμιος σάλος, αν αποκαλυφθούν. Διότι, πώς μπορεί να μείνει ατιμώρητος ένας κυβερνήτης όταν διακηρύσσει "λεφτά υπάρχουν" ή όταν εκλιπαρεί τον Στρός Καν να μας δοθεί βοήθεια από το ΔΝΤ; Προηγουμένως, δε, έχει αποκοιμίσει τους εγχώριους ιθαγενείς με τη διαβεβαίωση "δεν θα πάμε ποτέ στο ΔΝΤ"; Αυτά, σε ένα Διεθνές Δικαστήριο σαν αυτό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή στον ΟΗΕ, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Αυτοί που πήραν τα δάνεια και τα έφαγαν με γάμους στις Βερσαλλίες, με "κωλόσπιτα", με μίζες και με άλλα διάφορα κόλπα, είναι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν. Παράλληλα όμως οφείλει και το κράτος να ελέγξει όλους όσους ζουν σε παλατάκια, αν και δηλώνουν ελάχιστα εισοδήματα. Όχι να μας βάζουν όλους στο "πατητήρι" και να μας στύβουν επειδή "μαζί τα φάγαμε". Μαζί δεν τα φάγαμε και μπορούμε να το αποδείξουμε, αν είμαστε όλοι διατεθειμένοι να βγάλουμε από πάνω μας αυτές τις βδέλες που μας ρουφάνε το αίμα εδώ και σαράντα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτος ο πολεμος πρεπει να γινει για να ξεπαστρεψουμε ολη την σκατομαυριλα που μας κουβαλησαν στην χωρα μας στις γειτονιες μας στα σπιτια μας για να μας εκφυλησουν.Δεν θα περασουν τα σχεδια τους να εκτουρκισουν την ΕΛΛΑΔΑ,για τα πετρελαια,και τις μπζνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "βράβευση τσι μέρας" για την Κυριακή σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.

    Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ".

    Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος ο πολεμος ειναι η μαχη των μαχων , διοτι δεν τους κουβαλησαν για να μας εκφυλησουν , αλλα για να μας εξαφανησουν απο προσωπου γης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανώνυμος 10.34 : Τό σχέδιο τού βιολογικού αφανισμού μας έχει καταστρωθεί ήδη νά τό δούμε ένα βήμα; 1. Δημιουργείται διέξοδο τής ανεργίας γιά τούς νέους ανθρώπους πού είναι τό μέλλον καί θά δημιουργούσαν οικογένειες στήν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ταυτόχρονα γίνεται ή εγκατάσταση αλλοεθνών μουσουλμάνων εποίκων. Στόχος ή μείωση τού γηγενούς καί μέ εθνική ομοιογένεια Ελληνικού πληθυσμού. 2. Διώκεται ώς φορολογικό αδίκημα Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ! Έχεις ξανακούσει σέ κάποιο μέρος τής ΓΉΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ; ΤΊ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΚΑΦΟΣ Η ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΗΠΩΣ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ! Όλα αυτά τεκμηριώνονται καί στό φόρο εισοδήματος. Όπου ό άγαμος [ό μαγκούφης] αλλά τό κυριώτερο Ο ΑΤΕΚΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ! [ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ''ΕΞΥΠΝΟ'' ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΤΣΑΜΠΑΣ!] Άν θές καί τήν άποψη μου, άς έρθει αυτό έλεγε ό Ηράκλειτος [άν δέν κάνω λάθος] : ''πόλεμος πατήρ πάντων''. Σίγουρα από τήν καταιγίδα καί τόν ανεμοστρόβιλο θά φύγουν πολλά βαριά σύννεφα συμφοράς από πάνω μας. Καί νάσαι σίγουρος θά ''σώσουμε τήν παρτίδα'' . Ενώ τώρα μάς οδηγούν σάν παραζαλισμένα πρόβατα στό σφαγείο. ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκεπτικο σου φιλε Πανο δεν ειναι λανθασμενο, ομως δεν συνεπαγεται απο πουθενα οτι η λυση ειναι ο εμφυλιος.Το διωξιμο των υπευθυνων για το σημερινο χαλι, δεν σημαινει αναγκαστικα την καταφυγη σε πολεμο.Μεσω της ψηφου του μπορει ο καθενας να επιλεξει την λυση της αρεσκειας του, αρκει αυτη να ειναι συνειδητη και προιον σκεψης.Οπως τεθηκαν τοσοι πρωταγωνιστες του παρελθοντος, εκτος βουλης και στο χρονοντουλαπο της ιστοριας, το ιδιο μπορει καλλιστα να συμβει και με τους εναπομειναντες.Μην σκεφτεστε καν για εμφυλιους.Δεν ξερετε τι σημαινουν, και οτι οι συνεπειες τους ειναι ΜΗ ΑΝΑΤΑΞΙΜΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Αν η εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα είχαν κυρηχθεί παράνομες...

      Διαγραφή
  10. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


    Σίγουρα στις μέρες που ζούμε δεν περισσεύουν στιγμές για να σκεφτούμε λογικά, ούτε τα προβλήματα αφήνουν καθαρό το μυαλό μας.Θα έπρεπε όμως να προβληματιστούμε με δεδομένα και συμπεράσματα για το που βαδίζει η πατρίδα μας.¨Οταν η μισή νεολαία μας είναι είτε αναρχικοί είτε νεοναζί, οι υπόλοιποι βρίσκονται σε νιρβάνα ελέω των γονιών τους και κάποιοι έχουν ήδη μεταναστεύσει, πως μπορούμε να αποφύγουμε τον ΕΜΦΎΛΙΟ??Ενώ αυτό που παραδέχονται όλοι,είναι οτι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση είναι όλο το πολιτικό σύστημα,η πολιτικοοικονομική ελίτ του τόπου, κανένας εδώ και 3 χρόνια δεν μίλησε για ενότητα,για ομόνοια,κοινό αγώνα για να βγούμε από την κρίση.Κανένα κόμμα ή προσωπικότητα αφού δεν μπορεί να εγγυηθεί την τιμωρία των ενόχων,δεν προσπάθησε καν να μιλήσει για μια κοινή Εθνική προσπάθεια.Άλλωστε ξέρουν οτι δεν μπορούν να εμπνεύσουν κανένα πολίτη.Οι πολίτες είναι τόσο πληγωμένοι,αισθάνονται τόσο προδομένοι που είτε θα ηρωοποιούν πιτσιρίκια με καλαζνικόφ είτε μαυροφορεμένους πιθηκάνθρωπους που δέρνουν μετανάστες και το κακό είναι οτι λόγω αγανάκτησης, είναι και αυτοί έτοιμοι να πράξουν το ίδιο !! Υπάρχουν ορατά πλέον δυο στρατόπεδα εκτός νομιμότητας και δημοκρατικής λογικής που συγκρούονται με ένα σάπιο κατεστημένο.¨Ενα κατεστημένο που κάνει αγωνιώδη προσπάθεια να εκμεταλλευτεί το εμφυλιοπολεμικό κλίμα,απλά για να διασώσει το τομάρι του, αδιαφορώντας για το μέλλον ενός ολόκληρου Έθνους.Είναι τέτοια η βλακεία των κυβερνώντων που πιστεύουν οτι όλα αυτά θα περάσουν έτσι,δεν θα πειραχτεί ούτε τρίχα τους, η αλαζονεία τους δε, έχει ξεπεράσει τόσο τα όρια που μιλάνε για φως στο τούνελ και διάσωση της χώρας.Προφανώς έχουν πολύ καιρό να περπατήσουν σε κάποιο κεντρικό εμπορικό δρόμο.Δυστυχώς η κρίση δεν είναι κρίση αλλά η απόλυτη καταστροφή, η γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους.Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας να τραβήξει χειρόφρενο στο κατήφορο που τρέχουμε, οι ίδιοι οι πολίτες θα φτάσουν στο σημείο μηδέν, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους με ότι αυτό συνεπάγεται.Αυτό είναι αναπόφευκτο και ήδη αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, ο εμφύλιος ΑΔΕΛΦΙΑ είναι έξω από την πόρτα μας, δυστυχώς οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ την γλυτώνουν στις χαοτικές καταστάσεις και οι ΑΘΩΟΙ χύνουν το αίμα τους.
    ##σημερα το εγραψα πριν να διαβασω το δικο σου εξοχο αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποδεδειγμενα δεν υπαρχει χειροτερο ειδος πολεμου απο τον εμφυλιο.Οσοι αμφιβαλλουν, ας κανουν εναν κοπο να διαβασουν σχετικα με εμφυλιο σε Ελλαδα, Ισπανια και Κορεα για να διαπιστωσουν του λογου το αληθες.

      Διαγραφή
  11. δεν υφίσταται εμφύλιος όταν η μια ιδεολογική πλευρά είναι φλώροι που απλά γράφουν σχόλια. άρα την ένοπλη δράση από τη μεριά τους θα αναλάβουν μισθοφόροι. οπότε δε μιλάμε πια για εμφύλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν υπάρχει κίνδυνος για "εμφύλιο" στην Ελλάδα, αυτός είναι του τύπου που περιγράφει ο φίλος ΠΑΝΟΣ πιο πάνω. Ένας στην πραγματικότητα εσωτερικός πόλεμος - με τα χαρακτηριστικά και τις αιτίες που περιγράφει - και που, δυστυχώς, δεν θα πρέπει να τον θεωρούμε απίθανο. Ούτε το καπέλωμα που θα ακολουθήσει το ξέσπασμά του βέβαια.

    Η αλήθεια όμως είναι πως κάτι τέτοιο φαντάζει ως μακρυνή πιθανότητα για τους ταγούς του συστήματος. Πιο πολύ φοβούνται μια εξέγερση του κόσμου, που μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να χάσουν τη νομή της εξουσίας.

    Γι αυτό πριμοδοτούν το φόβο. Για να μουδιάσει ο κόσμος, να σκύψει το κεφάλι και να δεχθεί τα πάντα αδιαμαρτύρητα (από την εξαθλίωση ως το ξεπούλημα εθνικών δικαίων). Γι' αυτό προσπαθούν να "στήσουν πλευρές" που θα συγκρουστούν. Με δυσδιάκριτα όρια, βέβαια, για προφανείς λόγους.

    Κι αν δεν πετύχει η απόπειρα "μουδιάσματος";

    Έχουν κι άλλο όπλο. Το "διαίρει και βασίλευε".
    Αν ξεσηκωθούν οι αγρότες θα στρέψουν εναντίον τους τους οδηγούς. Αν ξεσηκωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι θα στρέψουν εναντίον τους τους ιδιωτικούς.
    Αν ξεσηκωθούν οι μεν, θα στρέψουν εναντίον τους τους δε.

    Τυχαία νομίζετε πως είναι η κατακόρυφη αύξηση στο διαδίκτυο σχολιαστών υπέρ του συστήματος; Ξέρουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Απορείτε που τώρα τελευταία πληθαίνουν στο internet οι "φιλομνημονιακές" φωνές, οι εχθροί κάθε διαμαρτυρίας; Νομίζετε πως είναι δύσκολο για το σύστημα να βάλει τα παπαγαλάκια του να γράφουν με δεκαπέντε διαφορετικά προφίλ ο καθένας;

    Τυχαία νομίζετε πως είναι αναβίωση του διπόλου "αριστερά - δεξιά";
    Ποια είναι τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί κάποιος "δεξιός" ή "αριστερός";
    Και γιατί πρέπει να υπάρχει ένας τέτοιος διαχωρισμός; Ποιος ωφελείται;

    Όχι, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Πρέπει να βράζουμε στο ζουμί μας και να νοιώθουμε φόβο. Πρέπει να αποδεχθούμε το ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν -
    ο ΠΑΝΟΣ προλέγει κάποιες όψεις του, άσχετα αν το σύστημα δε θέλει να ασχολείται μ' αυτά - και μάλιστα αδιαμαρτύρητα.

    Κλείνω με μια ερώτηση προς όλους:

    Αν ο Έλληνας τσακιστεί από την εξαθλίωση, αν μάθει στο πετσί του ότι όποτε διαμαρτύρεται το σύστημα θα τον λυώνει, πιστεύετε ότι θα αντιδράσει σε περίπτωση απώλειας εθνικών δικαίων;

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε σύγκρουση αν λάβουμε υπόψιν ότι η ζωή του Ελληνα υποβαθμίζεται μέρα με τη μέρα ενώ ταυτόχρονα η χώρα γεμίζει με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς από αλλοδαπούς που περιφέρονται. Γιατί έρχονται σε μια φτωχή χώρα; Ποιος τους φέρνει; Ποιος ο λόγος να έχουμε στρατό και αστυνομία αφού τα σύνορά μας είναι όλα ανοιχτά και μέσα τα πάντα επιτρέπονται και τίποτα δεν τιμωρείται; Πως προστατεύεται ο πολίτης; Μήπως έρχονται όπως τα κοράκια όταν μυρίζουν ψοφίμι ; Μήπως ονειρεύονται πλιάτσικο και μόνιμη εγκατάσταση; Μήπως τους τα έχουν τάξει κάποιοι από πριν; Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον θα πρέπει να μη φάμε το κουτόχορτο και σκοτωθούμε μεταξύ μας για τα "ανθρώπινα δικαιώματα¨ της Φατμέ. Επίσης αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει τώρα που αυτοί ακόμη ετοιμάζονται. Γιατί αν ακολουθήσουμε τα δικά τους χρονικά πλάνα, τότε σίγουρα θα έχουν ετοιμαστεί πολύ καλά όντας σίγουροι για το αποτέλεσμα,οπότε ο λαός μας θα τσακιστεί! Οπως τα βλέπω τα πράγματα, μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει, γιατί εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να επιτρεψουμε να συμβει αδελφοκτονος πολεμος.Μια κατεστραμενη οικονομια αργα η γρηγορα επανερχεται.Ενας νεκρος αδερφος ΟΧΙ.

      Διαγραφή
  14. εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ..."ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται",και εδω στην Ελλαδιτσα αυτην την εποχη ειμαστε πλημμυρισμενοι απο λυκους...ουτε που να το σκεφτομαστε το θεμα εμφυλιου,ειναι οτι χειροτερο μπορει να μας συμβει,γιατι θα κανουν οτι θελουν τα πολιτικα ορνεα,προς οφελος συμφεροντων διαφορα του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπάρχει θέμα εμφύλιου
    Μερικές εκατοντάδες επαγγελματίες "πατριώτες εθνικιστές" απο τη μία και άλλοι τόσοι ρουφιάνοι, πράκτορες,ΜΚΟ μπαχαλάκιδες από την άλλη που αλληλοπροβοκάρονται για να δημιουργήσουν θέμα δεν μπορούν
    Ο κόσμος ακόμη και οι ψηφοφόροι της Χ.Α.δεν έχουν πρόβλημα με τους αριστερούς ψηφοφόρους αλλά με αυτούς που τους καταστρέφουν την ζωή.Και αν κάποιοι προσπαθήσουν,τότε ο πόλεμος θα μετατραπεί σε εθνικοαπελευθερωτικός και δεν τους συμφέρει ,αν εμπλακούν και οι λάθρο; τοτε κούνια που τους κούναγε
    Το χειρότερο είναι η σταδιακή ραγιαδοποίηση δλδ να υπομένεις μόνος με σκυμμένο κεφάλι το μαρτύριο
    Λύση ,πρώτα η αλληλεγγύη,η ενότητα ,η συνειδητοποίηση και η αντίσταση ,καθένας μας πρέπει να επηρεάσει το περιβάλλον του προ τα εκεί και όχι προς τη μιζέρια και την απαισιοδοξία
    Δεν περιμένουμε βοήθεια απο κόμματα Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη φοβαστε βρε...ολοι οι Αγιοι μας που προφητευσαν, κανεις τους δε μιλησε για εμφυλιο.Για Ρωσοτουρκικο και Γ παγκοσμιο μιλησαν. Επισης για το ρεμπελο που απο κει πολλα θα παθουμε.Προφανως του λαθρο εννοουσαν.Αλλα ειπαν επισης οτι αν μετανοιωσουμε τιποτα σοβαρο δεν θα παθουμε. Εκει ομως δεν ακουω τιποτα. Ολοι ονειρευομαστε να ξαναγυρισουμε πισω στην ευμαρεια και τη καλοπεραση. Στο χερι μας ειναι ολες οι καταστασεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]