Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Ισλαμοφασίστες βίασαν κορίτσι χριστιανών, μπροστά στην οικογένεια της…

Μέλη του "Μετώπου Νούσρα" ("αδέρφια" του Ερντογάν) που μάχονται για την σαρία στην Συρία (σημ. μεταφρ: αντικαθεστωτικοί κατσαπλιάδες), βίασαν και βασάνισαν ένα νέο κορίτσι χριστιανών μπροστά στα μάτια της οικογένειας της.

Χτες στο νοσοκομείο της συριακής πόλης Χασεκέ μεταφέρθηκε ένα νέο κορίτσι χριστιανικής οικογένειας. 
Το κορίτσι λόγω αιμορραγίας ορθού και εσωτερικής αιμορραγίας βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. 
Το κορίτσι που έφερε κοψίματα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, είχε υποστεί βιασμό από την συμμορία των οπαδών της σαρίας "Μέτωπο Νούσρα", μπροστά στα μάτια της οικογενείας της. 
Αναφέρεται πως το σώμα του κοριτσιού ήταν διάτρητο από χρήση μυτερών αντικειμένων.

Σύμφωνα με τη Xeber 24, το κορίτσι έπεσε σε αυτή την κατάσταση πριν από 3 μέρες. Και νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως στην πόλη Χασεκέ όπου ζούνε 25 χιλιάδες χριστιανοί, αρκετοί ιερείς απήχθησαν και βασανίστηκαν από το Μέτωπο Νούσρα. 
Αναφέρεται πως οι μαχητές του Νούσρα εμποδίζουν δια της βίας ακόμη και την ανθρωπιστική βοήθεια που καταφθάνει στην πόλη. Η χριστιανική κοινότητα στην Χασεκέ, τονίζει πως δεν υπάρχει ασφάλεια για την ζωή τους εκεί.
 Haber.sol.org  19/1/2013

Σχόλιο: Υποκείμενα σαν κι αυτούς βοηθά ο Ερντογάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και ο συρφετός των "Δυτικών Δημοκρατιών". 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]