Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παίζουν με την φωτιά που θα τους κάψει…


Αν δεν μπορούμε να ζούμε μαζί ως Έλληνες, τότε δεν μας αξίζει να έχουμε ούτε πατρίδα. Για όσο καιρό κάποιοι θα προτάσσουν τις παρωχημένες, ξεφτισμένες ιδεολογίες τους, εμπλουτισμένες με ιδεοληψίες, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας.

Η προτασσόμενη λογική του «αν δεν είσαι μαζί μου είσαι εχθρός μου και φασίστας», δυστυχώς προάγει εκείνα τα χαρακτηριστικά του άκρατου φασισμού και ρίχνει τον σπόρο του εσωτερικού διχασμού. Ανάλγητοι πολιτικολογούντες, κομματόσκυλα επιχορηγούμενα ή επιδοτούμενα, εργάζονται αφειδώς προς την κατεύθυνση της διάσπασης των πολιτών, άρα και προς την συνέχιση αυτής της αρρωστημένης και διεφθαρμένης πολιτικής που λειτουργεί με βασικό κανόνα την παραβίαση όλων των νόμων αρκεί να εξασφαλίζει την δική της επιβίωση.

Η διαφθορά, ένα κύριο χαρακτηριστικό της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, έχει κατορθώσει να αποκτήσει διάφορα επίπεδα σε όλους τους πολιτικούς χώρους, εξοβελίζοντας την ιδέα για το κοινό καλό και –φυσικά- το αυτονόητο περί ελεύθερου, ανεξάρτητου και αυτοκυρίαρχου κράτους. Οι κομματικές συμμορίες σκυλεύουν την χώρα και οι κομματικές ηγεσίες προσφέρουν γη και ύδωρ για να εξασφαλίσουν μικρά διαστήματα παραμονής τους στην εξουσία ή έστω και συνδιαλλαγής με εκείνα τα κέντρα αποφάσεων που τοποθετούν τις κυβερνητικές μαριονέτες.

Αυτή η διαφθορά, η ποικιλώνυμη, άλλοτε συναλλάσσεται για την εξασφάλιση των ψήφων (υπέρτατη φροντίδα), άλλοτε πάλι για την εξασφάλιση των κατάλληλων χορηγιών στήριξης και διαιώνισης στην δημοσιότητα πολιτικών εκτρωμάτων, άλλοτε συναλλάσσεται με τα εγχώρια ή και τα ξένα ΜΜΕ για να γίνουν κατορθωτές οι απαραίτητες πλύσεις εγκεφάλου και άλλοτε λειτουργούσα με χαρακτηριστικά εγκληματικής συμμορίας δεν διστάζει να ταχθεί ενάντια και να διαλύσει ακόμη και την κοινή λογική.

Σε αυτή την χώρα, που έχει μεταβληθεί ατύπως σε χώρο, μίσθαρνα δουλάκια του νεοταξισμού, του κομματικού συμφέροντος ή ακόμη και του συμφέροντος ενός κηφήνα τοπικού κομματάρχη, έχουν αρχίσει να επιδίδονται σε «εργασίες» που ουδόλως απέχουν από τα όσα έκαναν οι καταδότες επί της γερμανικής κατοχής της χώρας κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε όλα αυτά, κυρίαρχο ρόλο έχει το χρήμα, που ρέει άφθονο προς την κατεύθυνση ισοπέδωσης της χώρας. Χρήμα το οποίο εξαγοράζει και δημιουργεί–πολύ εύκολα- ασυνείδητους συνεργάτες για να εκτελέσουν τις πολυεπίπεδες εντολές που αφορούν την καταστολή της αντίδρασης εκείνων που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την εξουσία του χρήματος και θα προτάξουν την εξουσία των άγραφων και γραπτών κανόνων που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους.

Σκοπός της προχθεσινής, της χθεσινής, αλλά και της σημερινής κυβερνώσας ληστοσυμμορίας είναι να καμφθεί το ηθικό, να πεισθεί το «πειραματόζωο» πως δεν έχει κανέναν λόγο και καμία ελπίδα αντίδρασης, πως παρ’ όλη την δυσωδία της νομιμοποιημένης κυβερνητικής ανομίας, οι φερόμενοι ως «διασώστες» αλλά στην ουσία εκτελεστές, εργάζονται για το καλύτερο της χώρας. Ίσως αποτελεί λεπτομέρεια το ότι δεν εργάζονται για το καλύτερο του λαού αυτής της χώρας ή ακόμη και το ότι –όπως όλα δείχνουν- ίσως να σωθεί η χώρα αλλά δεν θα σωθούν και οι πολίτες της.

Λεπτομέρεια, όμως, σημαντικότατη, η οποία δεν θα πρέπει να διαλάθει της προσοχής των πάσης φύσεως μαριονετών και υποποδίων του κομματικού συμφέροντος και του σύγχρονου πατριωτισμού, είναι πως αποτελεί νομοτελειακό και φυσικό κανόνα η αντιστροφή και αντίδραση όταν ασκείται μία πίεση – δράση. Η μέχρι στιγμής υπάρχουσα ελαστικότητα από την πλευρά της Ελληνικής κοινωνίας, είναι σαφές πως -σε άγνωστη στιγμή και για άνευ ιδιαίτερης σημασίας λόγο- θα πάψει να υφίσταται και θα επιστρέψει πολλαπλάσια προς τους δημιουργούς της πίεσης. Τότε, όλοι οι συνεργαζόμενοι, σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας, με την μνημονιακή λαθροκυβέρνηση, θα βρεθούν μπροστά στις πόρτες του χάους και της κόλασης που σκόπευαν να ρίξουν έναν ολόκληρο λαό. Ως συμβουλή προς τους συνειδητούς ελληνόφωνους εκτελεστές, καλό θα ήταν να προετοιμάζεστε…

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. AΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΑ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ... ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ...
    ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ:
    Πώς έφτασε η χώρα αυτή να είναι χρεωμένη;
    Πώς έφτασε η χώρα αυτή να είναι πουλημένη;
    Πού είναι η ευθύνη σας; Πού η μετάνοιά σας;
    Προδώσατε τον Ιησού Χριστό και τα ιδανικά σας!
    Και αφού τα ξεπουλήσατε για λίγο χρήμα μόνο
    τώρα ζητάτε να πάρετε στα χέρια σας το νόμο.
    Το ίδιο έκαναν κι αυτοί, της χώρας οι κυβερνήτες
    σας πρόδωσαν, σας πούλησαν και δεν νοιώθουν ευθύνες.
    Γιατί γκρινιάζετε λοιπόν για την κατάστασή σας;
    Εσείς τα επιτρέψατε και χάσατε την υπόληψή σας.
    Χειρότερα τα πράγματα συνέχεια θα πηγαίνουν,
    δεν θα τα βρίσκουν στη Βουλή, για διάλυση πηγαίνουν.
    Πολλοί είναι οι κίνδυνοι στη χώρα αυτή την άδεια.
    Η βία θα επικρατεί, θα παρασύρει τα πάντα.
    Τα βλέπουν όμως όλα αυτά οι εχθροί σας από έξω
    και χαίρονται ιδιαίτερα με την κατάστασή σας τη έσω.
    Φόβος μεγάλος δυστυχώς υπάρχει πλέον τώρα
    επίθεση να λάβετε από τη γείτονα χώρα.
    http://agioiapostoloiartas.blogspot.de/2013/01/blog-post_6764.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καμαρώνω για άλλη μια φορά για τη λεβεντιά σου, Κωνσταντίνε. Ας δοκιμάσουν! Ο κόσμος ήδη γυρίζει με βήματα γοργά στα απαραίτητα και τα αυτονόητα που χαρακτήριζαν αυτό τον λαό. Η στέρηση θα τον αναγκάσει να γυρίσει στη φύση του - και δεν εννοώ στην αγκαλιά των αντιχριστιανικών και μισαλλόδοξων ταγμάτων της Χ.Α. Εννοώ ότι όταν θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι και πέσουν οι μάσκες, όταν ο Έλληνας θα στερηθεί και θα δοκιμαστεί, τότε θα γνωρίσει ξανά τι σημαίνει η δίψα να είσαι λεύτερος και πόσο αναγκαία είναι η αλληλεγγύη και η δικαιοσύνη προς τον συνάνθρωπό του. Αυτός ήταν και αυτός θα είναι ο Έλληνας. Όλα τα άλλα που πήγαν να του φορέσουν είναι ξένα ρούχα πάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, τα γραφόμενά σου αποκαλύπτουν την επιτομή της σύγχρονης νεοελληνικής πραγματικότητας.
    Μία μόνο σημείωση, η χώρα είναι μόνιμος στόχος διάλυσης μετά το 1990. Τα μέσα πολλά και άφθονα, οι επιτιθέμενοι ικανότατοι και καλα αμοιβόμενοι... όμως φευ και οι χρήσιμοι ηλίθιοι αναρίθμητοι.
    Το γιατί επελέγη η Ελλάδα ως κύριος στόχος είναι απλούστατο και έχει σχέση, κατά πρώτον, με επιτυχημένες μπίζνες... βρισκόμαστε απλώς σε οικόπεδο φιλέτο που οι "επενδυτές" θέλουν να βάλουν στο χέρι.
    Οι άνθρωποί τους (στυλ Στουρνάρα) εξανίστανται επειδή στην χώρα ιστορικά υπαρχει τεράστιος δημόσιος (όλων)- και όχι ιδιωτικός τσιφλικάδικος- πλούτος και καμία οργανωμένη δύναμη δεν εξεγείρεται με τέτοιες δηλώσεις!
    Απ' ότι φαίνεται οι σύγχρονοι Έλληνες, κατά πλειοψηφία, δεν ξέρουν στοιχειώδη πρόσθεση.

    Υπάρχει βέβαια και το κατά δεύτερον, που όμως δεν "παίζει" με τους παρόντες γραικύλους που κατοικούν την χώρα και αυτό είναι η ιστορική της σημειολογία και ότι ενδεικτικά προκύπτει από αυτήν... οι νενοηκότες νενοήκασιν.

    Αυτό το τελευταίο, ως αιτία ανατροπών, δεν μπορεί βεβαίως να προκύψει από τους σύγχρονους αναξιοπρεπείς ελληνίζοντες, που επομένως αντιμετωπίζονται ως παρίες περιορισμένων δικαιωμάτων και φυσικώ τω τρόπω θα εκλείψουν.

    Η τελευταία γενιά απέδειξε πως χωρίς στιβαρή-παιδευτική ποδηγεσία η "φυλή" δεν διαθέτει πηγαία ζώπυρα αυτοκυριαρχίας και επανήλθε έτσι στον ραγιαδισμό ("θα πέσετε στα τέσσερα!!!"), αρκεί να "πέσει" σε σκληρό συνάλλαγμα η πετσοκομμένη σύνταξη, το ενοίκιο και ο ακριβοθώρητος μισθός.
    Έτσι "κατώρθωσε", πολύ απλά, με μιά καλομελετημένη έξωθεν τρικλοποδιά να αναλώσει ότι με κόπους και θυσίες επεσώρευσαν οι προηγούμενες γενιές μετά το 21... δυστυχώς και αδίκως γιά ΕΚΕΙΝΕΣ.
    Αυτήν την "(αν)ελαστικότητα της ελληνικής κοινωνίας" επίτρεψέ μου να την θεωρώ διαχειρίσιμη από όσους σήμερα διαθέτουν τα ηνία της καθοδήγησης και τα ποικίλα νομικά μέσα που κατά περίπτωσιν ενεργοποιούν.
    Του σύγχρονου Έλληνα ο τράχηλος πολλά ακόμη μπορεί να υποφέρει όταν θεωρεί διέξοδο τον εκπατρισμό του, αλλά ταυτόχρονα αποδεκτό τον εμβολιασμό του από αμέτρητους απρόσκλητους ξένους... τί χειρότερο από αυτό και τις επιπτώσεις του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]