Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απεργάζονται βρώμικες πολιτικές εξελίξεις


Αστική σαπίλα ή νέο πατριωτικό κέντρο;
Μεγάλες αποκαλύψεις

Από τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο

Το σάπιο πολιτικό σύστημα ετοιμάζει δύο κινήσεις και αλλαγή του εκλογικού νόμου

α) Ενισχύει την αντιπολιτική «Χρυσή Αυγή» των θυμωμένων και εξαγριωμένων ανέργων για να την εξωθήσει σε μια ολομέτωπη αναμέτρηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να προκαλέσει μια τεχνητή πόλωση με βίαιες κοινωνικές και πολιτικές συγκρούσεις! Μετατοπίζουν έτσι μεθοδικά την γραμμή της αντιπαράθεσης, όχι πλέον ανάμεσα στην παραδοσιακή κεντροδεξιά και την παραδοσιακή κεντροαριστερά, αλλά καλλιεργώντας ένα έντονα εμφυλιοπολεμικό κλίμα ανάμεσα στην χρυσή αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί να κυβερνήσει…
Οι προβοκάτσιες είναι ήδη έτοιμες! Θα επιδιώξουν μια καλοστημένη σύρραξη με εκατέρωθεν δυναμικές αντιπαραθέσεις που θα συγκλονίσουν την χώρα τρομοκρατώντας τους Έλληνες. Το σκηνικό βίας θα προβληθεί με τον πιο εφιαλτικό τρόπο από τα στημένα μέσα ενημέρωσης…
Αφορμή θα είναι βέβαια οι μετανάστες καθώς έχουν στρατολογηθεί πολλοί περίεργοι κύκλοι για να συμμετέχουν σε μια πρόβα τζενεράλε μιας υποτιθέμενης ολοκληρωτικής επικράτησης του ενός η του άλλου…

β) Αμέσως θα ακολουθήσει η εφαρμογή της β’ φάσης του σχεδίου, οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί οικονομικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι εκμεταλλευόμενοι τον φόβο και την ανησυχία των πολιτών θα εμφανίσουν τον έτοιμο προκατασκευασμένο σωτήρα για να ανασυνθέσει το αδιέξοδο πολιτικό σκηνικό «το νέο μεγάλο αστικό κόμμα», δήθεν κεντρώο, δήθεν του μεσαίου πολιτικού χώρου, που θα ενσωματώσει όλους τους ένοχους διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους διαχειριστές του πολιτικού βίου. Έτσι θα εμφανιστούν ως νηφάλιοι απέναντι σε έξαλλους, ως υπεύθυνοι απέναντι σε αμετροεπείς, ως σοβαροί απέναντι σε γραφικούς, ως ενωτικοί απέναντι σε φανατικούς, ως εγγυητές της ομαλότητας απέναντι σε επικίνδυνους ακτιβιστές και τελικά ως μονόδρομος απέναντι στο χάος.
Αυτή η μεταμόρφωση με την μάσκα του αστού που σώζει τις περιουσίες από τους ακραίους είναι η χυδαιότερη και πιο σατανική μεθόδευση που έχει ζήσει ο τόπος.

γ) Το σχέδιο περιλαμβάνει αλλαγή του εκλογικού νόμου θέτοντας το 5% ως όριο εκλογικού ποσοστού για την είσοδο κόμματος στη βουλή, ώστε να εγκλωβιστούν οι πάντες στο νέο σκηνικό.
Θέλουν λοιπόν η τρόικα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ να τροφοδοτήσει αυτό το σενάριο και το ΚΚΕ να τεθεί αυτόματα εκτός Κοινοβουλίου. Θα επιχειρήσουν επίσης να διασπάσουν με τους γνωστούς άθλιους τρόπους τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να αποτρέψουν την επανεκλογή του ΛΑΟΣ στην Βουλή.

Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Για να χαλάσουμε τα σχέδια τους, να αποκαλύψουμε τον αντιλαϊκό ρόλο τους και να αποτρέψουμε τις εθνικές περιπέτειες και το πολιτικό αδιέξοδο είναι η συγκρότηση μιας μεγάλης Δημοκρατικής Πατριωτικής Συμπαράταξης!

  • Με μέτωπο πολιτικής ηθικής
  • Με εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Επιβίωσης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό τον 21 αιώνα
  • Με την συγκρότηση του νέου Εθνικού Πατριωτικού Κέντρου του Ελληνισμού
  • Με ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας
  • Με την αποτροπή του καταστροφικού κοινωνικού και πολιτικού διχασμού
  • Με την εθνική-λαϊκή ενότητα και συνοχή
  • Με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων διεφθαρμένων πολιτικών
  • Μέσα στην Ευρώπη των κυρίαρχων εθνών- κρατών
  • Με το Ευρώ σύμμαχο και όχι δυνάστη
  • Με δανεισμό των κρατών με τα επιτόκια δανεισμού των τραπεζών
  • Με τον οριστικό επαναπροσδιορισμό του χρέους αφαιρώντας τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα και το λεγόμενο επαχθές χρέος
  • Με άμεση ανακήρυξη στον ΟΗΕ της ΑΟΖ και αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου
  • Με την άμεση άντληση των τεράστιων κοιτασμάτων του φυσικού αερίου και την απειλή της Πετρελαιοδραχμής!
  • Με σχέδιο εξόδου από την κρίση και την πολυετή καταδίκη σε ύφεση
  • Με την παραγωγική αναδιάρθρωση της χώρας και της εσωτερικής αγοράς και κατανάλωσης
  • Με την πολυδύναμη εξωτερική πολιτική νέων συμμαχιών εναρμονισμένων με τις εξελισσόμενες διεθνείς ισορροπίες! (Η Ρωσία εγγυήθηκε την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ, γιατί όχι και της Ελλάδας);
  • Με την υπεράσπιση της Ορθοδοξίας
  • Με την αποτροπή εθνικών συμφορών και του εδαφικού ακρωτηριασμού της χώρας
  • Με την κατάργηση του προξενείου της Κομοτηνής και την ισονομία των Ελλήνων πολιτών
  • Με την ενοποίηση του συνόλου του πατριωτικού τόξου της χώρας και τον παραμερισμό κομματικών εγωισμών και ηγεμονισμών

Μόνο έτσι θα ακυρωθούν τα σενάρια που έχει η ετοιμάσει η μαύρη φωλιά της εθνικής παρακμής και συμφοράς, που θέλει να παραδώσει την χώρα βορά στους νέους αποικιοκράτες τοκογλύφους.

Με την δύναμη της αλήθειας θα απεγκλωβίσουμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες!

Σας καλώ να συμβάλλετε στην μεγάλη αυτή προσπάθεια!

Τώρα είναι η ώρα να αλλάξει θετικά η ιστορία για την Ελλάδα και τον λαό της!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν και προσπάθησαν πολλές φορές ήδη, να εμπλέξουν και τη Χρ.Αυγή και το ΣΥΡΙΖΑ σε βίαιες πράξεις, δεν φαίνεται να το καταφέρνουν.
    πχ η Χρ.Αυγή απείχε τελείως την 28η από όλες τις εκδηλώσεις γιατί περίμενε προβοκάτσιες (μέσω ΣΥΡΙΖΑ). Ομοίως προχθές, επέτειο Αλέξη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέλεξε ιδιαίτερα βίαιες αντιδράσεις.

    Οι λαθρομετανάστες όντως αποτελούν μια καλή αφορμή (αν κάποιοι λαθρομετανάστες βιαιοπραγίσουν άσχημα σε γέροντες, ανήλικα Ελληνόπουλα κλπ είναι σχεδόν αναπόφευκτη η αντίδραση της Χρ.Αυγής).

    Πάντως και το ΣΥΡΙΖΑ (και οι ελεγχόμενοι από αυτόν αναρχικοί) και η Χρ.Αυγή δεν φαίνονται τόσο "χαζοί".

    Γι αυτό το σύστημα επιστράτευσε την εκκλησία (ουσιαστικά το ελεγχόμενο από το ΥΠ.ΕΞ. Οικουμενικό Πατριαρχείο, και τους συνεργαζόμενους με αυτό αρχιερείς), για να χτυπήσουν τη Χρ.Αυγή. Ο λαός εκνευρίζετε από τις συκοφαντίες σε βάρος της και πάει όλο κ περισσότερο προς τα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]