Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβερνητική επίθεση τρομοκρατίας

Τα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα έχουν προ πολλού ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του τραγέλαφου. Το μίγμα των συστηματικών και καλοσχεδιασμένων επιθέσεων που γίνονται στην Ελληνική κοινωνία, είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό και εάν υπάρξει λάθος δοσολογία είναι απολύτως βέβαιο πως η επόμενη ημέρα θα βρει μία Ελλάδα όπου το κυρίαρχο μοτίβο θα είναι το χάος, που θα σπαράσσεται από το βίαιο έγκλημα από Έλληνα σε Έλληνα (έχει γίνει ήδη η προεργασία δημιουργίας αντιπαλότητας μεταξύ κοινωνικών – οικονομικών ομάδων μέσω του κοινωνικού αυτοματισμού και των γνωστών μηχανισμών καθοδήγησης των ΜΜΕ).

Οι κυβερνώντες γνωρίζουν πολύ καλά πως κάθε τους κίνηση πρέπει να είναι προσεκτική, αφού προηγουμένως έχει καταμετρηθεί το ποσό της αντίδρασης του λαού, ο οποίος μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να στραφεί εναντίον τους και να ισοπεδώσει –κυριολεκτικά- εκείνους που επιχειρούν να ισοπεδώσουν τον ίδιο. Γι αυτό τον λόγο οι τροϊκανοί διακυβερνώντες διακατέχονται από μία εξόφθαλμη νευρικότητα.

Τι συμβαίνει όμως σήμερα; Εν όψει της ανακοίνωσης και της εφαρμογής ιδιαίτερα επαχθών μέτρων, η κυβέρνηση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως μείζον όπλο της την υπερπληροφόρηση, την υπό μορφή συνεχούς βομβαρδισμού επιβολή οικονομικής τρομοκρατίας, προκειμένου να μετρήσει αντιδράσεις, αλλά κυρίως, προκειμένου να εφαρμόσει στη συνέχεια το επιθυμητό επίπεδο φορολόγησης από την ίδια, το οποίο ενδεχομένως (εξαρτάται από τις αντιδράσεις των πολιτών) θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η «ομαλότητα» στην διακυβέρνηση της χώρας και όχι απαραίτητα στην ζωή των πολιτών, αφού οι τελευταίοι έχουν μπει σε μία θύελλα μέτρων και σαστισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις μη μπορώντας να κατανοήσουν πως βρίσκονται στην αρχή αυτής της ισοπεδωτικής οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, η οποία ενέχει στοιχεία γενοκτονίας.

Οι διακυβερνώντες έδωσαν το σύνθημα της ευθείας επίθεσης κατά του λαού από τα ΜΜΕ. Μόνο με περιβάλλον πολέμου μπορεί να περιγραφεί η λυσσώδης «διαρροή» για τα επερχόμενα μέτρα. Πριν προλάβει να γίνει γνωστό ένα μέτρο, ένα άλλο περισσότερο φρικώδες έρχεται να πάρει τη θέση του στην ειδησεογραφία, μη επιτρέποντας στους πολίτες να κατανοήσουν το μέγεθος ούτε των μέτρων, αλλά ούτε και της εφαρμοζόμενης τακτικής.

Ναι! Η κυβέρνηση της τριανδρίας Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, έχει ανοίξει ευθύ πόλεμο κατά της κοινωνίας των πολιτών. Ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσει τακτικές κοινωνικού αυτοματισμού ρίχνοντας στα «δόντια» της κοινωνίας κάποια οικονομική τάξη (π.χ. ελεύθεροι επαγγελματίες), για να εξασφαλίσει πως η οργή δεν θα στραφεί κατά των ιθυνόντων (αν)«εγκεφάλων» που χειρίζονται το «κυβερνητικό πρόγραμμα» επιβολής της απόλυτης τρομοκράτησης των πολιτών.

Δυστυχώς, το «λίπος» στο οποίο αναφέρονται οι «γηγενείς» υπάλληλοι της τρόικας, φαίνεται πως είτε υπάρχει, είτε έχει κατορθωθεί να περάσει ως ενοχή στους πολίτες (για να μην ξεχνάμε και την περίφημη ρήση του ανεπάγγελτου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε»). Όμως, καλό θα ήταν οι φερόμενοι ως διακυβερνώντες την χώρα, να λάβουν υπ’ όψιν τους πως υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να ενεργοποιηθεί ένα μη μετρήσιμο μέγεθος αυτού του λαού, που ονομάζεται «τρέλα». Όσο και αν όλα δείχνουν πως ο Έλληνας έχει πεισθεί να αντέξει βουβά το μαρτύριο της αργής και βασανιστικής εξόντωσής του (από αγόμενους κα φερόμενους υπαλληλάκους τραπεζιτών και άλλων κέντρων που έχουν την έδρα τους στις Βρυξέλλες, στην Ουάσινγκτον ή ακόμη και στην… Αθήνα), υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο ανοχής, που πέρα από αυτό εκείνος ο οποίος θα τολμήσει να το περάσει θα βρεθεί μέσα σε ζωντανή κόλαση…

Στα όσα απίθανα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες που αναμένεται να κορυφωθούν οι ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά των πολιτών, θα πρέπει απλά να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως προσπαθούν να μας εμφανίσουν το χειρότερο δυνατό, για να μας εξευμενίσουν αργότερα με το λιγότερο φρικτό που μπορεί να μας συμβεί. Κλασσική μέθοδος του καλού και του κακού μπάτσου ή της μεθόδου «ζεστό και κρύο»…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ωραίο το άρθρο σου Κωνσταντίνε.
    Αλλά πλέον ας αφήσουμε τις ρήσεις και τις κριτικές σε όσα προσπαθούν να μας σεβρίρουν τα τρίο τσούργελα....
    Κανείς να μην τους ακούει, δηλαδή τα αισχρά ανθελληνικά και αργυρτώνητα ΜΜΕ με τους παπαγάλους τους.
    Οι πολιτικοί είναι πλέον αποδεδειγμένα δωσίλογοι και βρωμεροί εθνοπροδότες,που σκοπό έχουν να καταστρέψουν οριστικά την Ελλάδα και τους Έλληνες δι' ίδιον συμφέρον και μόνο, τα δε τροικανά καθάρματα είναι πληρωμένοι δολοφόνοι.
    Και τα κάνουν όλα αυτά σε μιά χώρα που είναι ίσως η πλουσιώτερη χώρα του κόσμου.
    Γιαυτό και τα κάνουν....προσπαθώντας να μας αποπροσανατολίσουν και να μας διχάσουν.
    Ας αφήσουμε τις .....πολιτισμένες διαμαρτυρίες και ας τους επιτεθούμε με κάθε μέσο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ που είναι αυτό το μάζωμα , διεθνών δολοφόνων,ψευτών και εθνοπροδοτών χωρίς κανένα πλέον οίκτο και ανοχή......
    Ή τώρα ή ποτέ, θα μας εξοντώσουν όλους μας... αν παραμείνουμε σε αδράνεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]