Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ανοχή και η αδράνειά μας τους αποθράσυναν πλέον τελείως!

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε εξωφρενικά πράγματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι ποιος νοσηρός εγκέφαλος θα μπορούσε να τα σκεφτεί αλλά το κυριότερο θα είχε το θράσος να τα δημοσιοποιήσει ζητώντας να εφαρμοστούν. 

Μιλώ για τις απαιτήσεις της τρόικας να ... εκκενώσουμε τα νησιά του Αιγαίου τα οποία έχουν λιγότερους από 150 κατοίκους ως ασύμφορα!... για την Ελληνική οικονομία αλλά και για την προτροπή τους να στέλνουμε τα πλοία μας για επισκευή σε άλλες γειτονικές χώρες και όχι στα δικά μας ναυπηγεία. 

Επίσης αίσθηση προκαλεί η είδηση για την δυνατότητα των σούπερ μάρκετ να διαθέτουν ‘ληγμένα” τρόφιμα (που πρέπει κανονικά να πετάνε) σε καλύτερη τιμή όπως και για τα 50 € χαράτσι ακόμα και στους… νεκρούς!

Όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν παρανοϊκά αλλά παρανοϊκά είναι και τα μέτρα που θέλουν να περάσουν οι ξεπουλημένοι Σαμαρο-Βενιζελο-Κουβέληδες και οι "άβουλοι" βουλευτάδες τους που τους ακολουθούν έρποντας και γλύφοντας ... λέγοντας στις κρίσιμες ψηφοφορίες το γνωστό “Ναι σε όλα”. 

Πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι "κύριοι" ενεργούν με την καθοδήγηση ειδικών στην παραπλάνηση, στον αποπροσανατολισμό αλλά κυρίως στην τρομοκράτηση του λαού μας με απώτερο σκοπό να εκμηδενίσουν τις δυνάμεις αλλά και την διάθεση του για αντίσταση σε όλα αυτά τα απεχθή που πρόκειται να υλοποιήσουν εις βάρος όλων μας στο άμεσο μέλλον! 

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει προ καιρού δηλ. ότι αυτά τα πολιτικά καθάρματα θα σκαρφιστούν και θα μας πλασάρουν πιθανά και απίθανα σενάρια προκειμένου να διατηρήσουν τα αξιώματα τους αλλά κυρίως να αποφύγουν το πραγματικό “πόθεν αίσχος” τους για τις περιουσίες που απέκτησαν πολλοί από αυτούς οι οποίοι όπως είναι γνωστό αν και μπήκαν ξεβράκωτοι στην πολιτική τώρα διαθέτουν αμύθητες ακίνητες και κινητές περιουσίες. Όλοι γελάσαμε πικρόχολα με την ιστορία της περίφημης λίστας (με τους επώνυμους Έλληνες καταθέτες στις Ελβετικές τράπεζες) της κ. Λακάρντ που κατέληξε στο συρτάρι του κ. Βενιζέλου και ως εκ θαύματος μετά από αρκετό καιρό μετατράπηκε από Cd σε ….στικάκι!(που όπως είναι γνωστό μπορεί να αλλοιωθούν τα στοιχεία) 

Φίλες/οι το θέμα δεν είναι τι κάνουν αυτοί αλλά το τι κάνουμε εμείς δηλ. πως μπορούμε ακόμα και ανεχόμαστε αυτό τον ξεπουλημένο θίασο ο οποίος εδώ και καιρό μας κοροϊδεύει και μας λοιδορεί κατάμουτρα με περίσσιο θράσος και μεγάλη αναίδεια. Όσο λοιπόν παραμένουμε αδρανείς και δεν αντιδρούμε να είστε σίγουροι ότι θα μας λένε εξωφρενικά και απίθανα πράγματα για να μας κάνουν να αποδεχτούμε αμαχητί (τρομάζοντας μας με τις υπερβολές που εντέχνως μας πλασάρουν) αυτά που πραγματικά έχουν προσχεδιάσει για εμάς και την πατρίδα μας τα αφεντικά τους δηλ. αυτοί που τους εξαγόρασαν με τις μίζες και τα δωράκια για τις υπηρεσίες που τους παρείχαν, τους παρέχουν αλλά και έχουν σκοπό να τους παρέχουν! 

Θεωρώ πλέον ότι έχουμε ιερή υποχρέωση να διατηρήσουμε με κάθε μέσον και με κάθε τρόπο ελεύθερη την χώρα μας πρώτα για τους ένδοξους προγόνους μας, μετά για εμάς, αλλά κυρίως για την φυσική μας συνέχεια δηλ. τα παιδιά και τα εγγόνια μας! 

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός, μοντάζ Γρέκι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτός ο κωλονεοελληνικός λαός δεν ξυπνάει με τίποτα !!!
    Καλά οι πολιτικοί είναι για φτύσιμο/ κρέμασμα..
    Δεν υπάρχουν ούτε πνευματικοί ταγοί (σκεφθείτε πόσα πτώματα πληρώνουμε σε Ακαδημία και Πανεπιστημιακούς, Θρησκευτικούς Ηγέτες, αλλά και άλλους δήθεν ) ανύπαρκτοι άπαντες....όζοντα κουφάρια....
    Οι Νεοέλληνες αγράμματοι, έχοντας χάσει κάθε επαφή με την ιστορία, τις ηθικές αξίες, την γλώσσα, φοβισμένοι, τρομοκρατούμενοι από γελοίες φιγούρες και τα αργυρώνητα ΜΜΕ,φτωχοποιημένοι και βασικά ...διχασμένοι.
    Δεν υπάρχουν.....
    Βέβαια οι εξεγέρσεις δεν γίνονται από τους πολλούς, αλλά από λίγους και βαθειά Έλληνες πατριώτες....
    Ίσως εμφανισθούν......
    Και μη ξεχνάμε η Ιερή μας Ελλάδα καταστράφηκε κυρίως από τους διαχρονικά μισέλληνες Εθνοπροδότες ...πολιτικούς και τα αισχρά αφεντικά τους που στόχο έχουν μόνο τον αμύθητο πλούτο της, 8-10 δεκάκις εκατομμύρια ευρώ με μέτριους υπολογισμούς.
    Αντί να τους έχουμε ρίξει όλους αυτούς στον Καιάδα, καθόμαστε και ακούμε τα απίστευτα προδοτικά και εθνοκτόνα μπλά μπλά τους.....και τις αισχρές απαιτήσεις των τριτοκλασσάτων υπαλλήλων δολοφόνων, που όπου πάτησαν το βρωμερό πόδι τους κατέστρεψαν τις χώρες.
    Τόσο αποδοτική είναι η πλύση εγκεφάλου που καθημερινα υφιστάμεθα από όλους τους βρωμερούς τους παπαγάλους ?
    Μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε, μη τους δίνετε καμμία σημασία....
    Ξεσηκωθείτε τώρα Συνέλληνες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ, μακριά από κόμματα και ψευτοσυνδικαλιστές της δεκάρας και να ξεβρωμίσουμε την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]