Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθε η ώρα κατασχέσεων των περιουσιών μας

Μετά την απώλεια των εργασιών μας, μετά την απώλεια των εισοδημάτων μας, μετά τα ληγμένα σκουπίδια που πλέον θα αγοράζουμε, ήρθε τώρα η ώρα γι’ αυτό που σας προειδοποιούσαμε ήδη από το 2010. Ήρθε η ώρα να χάσουμε και τις περιουσίες μας.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethnos.gr έρχονται πλέον κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων, τραπεζικών καταθέσεων ακόμη και ΙΧ αυτοκινήτων για όσους χρωστούν στο Δημόσιο από 300 ευρώ και πάνω. Αιτία για την εξέλιξη αυτή είναι…. η έκρηξη των ληξιπρόθεσμων χρεών, τα οποία έφτασαν τον Οκτώβριο στα 53,47 δισ. Ευρώ. Μόνο μέσα στο 2012 αυξήθηκαν κατά 10 δισ. Ευρώ!!!! 

Το γεγονός αυτό πανικόβαλε το σάπιο πολιτειακό σύστημα, το οποίο μπροστά στο φάσμα της κατάρρευσης πρώτα του ίδιου λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, φέρνει στο προσκήνιο το μέτρο της αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των περιουσιών  και των εισοδημάτων των πολιτών, που οφείλουν στο Δημόσιο (δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα) και το οποίο μέτρο είχε ατονήσει τον τελευταίο καιρό εξ αιτίας της κρίσης ρευστότητας που πλήττει τους Έλληνες. Περιουσίες Ελλήνων τις οποίες θα αγοράσουν στους πλειστηριασμούς έναντι ευτελούς τιμήματος, αυτοί που έχουν χρήματα εδώ και στο εξωτερικό και περιμένουν να κατασπαράξουν τα οικονομικά πτώματα των πολιτών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. οι ευβρεως σκεπτομενοι εχουν ετοιμα τα φωτοτυπικα.
    τυπωνουν και πληρωνουν αφου τους παρακαλεσει το κρατος να επενδυσουν...
    εδω ομως ειναι το χωραφι του Θεου!?!?!
    θα μαρμαρωσουν τα... ταλεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι πολύ περίεργος για την δικαιολόγηση των δικαστικών αποφάσεων περί την νομιμότητα των εκποιήσεων όταν θα πρέπει να "γεφυρωθή" η αξία βάσης υπολογισμού (αντικειμενικές) των υποχρεώσεων-χαρατσιών που επιβάλλονται, με αυτή των πραγματικών αγοραίων.
    Δηλ. σου ορίζω πως η αξία είναι de jure τόση, γιά τον υπολογισμό της υποχρέωσης σου, ενώ αποδεικνύεται πως είναι το 1/4 ή το 1/5 de facto (μάλλον για υπεξαίρεση αλλοτρίου πράγματος "κόβεται" με καταχρηστική υπέρ δανειστών νομοθεσία)
    Τουρκιστί Varlik Vergisi.
    Κύριοι της κυβέρνησης μήπως μας εγκαταστήσατε στην Κ/λη μετά τόσα χρόνια και δεν το γνωρίζουμε;
    F. L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κατασχέσεις την περιουσία κάποιου που εσύ σαν κράτος τον κατάντησες ανίκανο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, συρρικνώνοντας τα εισοδήματά του, επιβάλλοντας παράνομους φόρους ακόμα και ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, κλέβοντας ξεδιάντροπα τα χρήματα που επένδυσε στα ταμεία του, τα αποθεματικά των ιδρυμάτων Παιδείας και Υγείας;
    Φυσικά, αφού σε αυτή τη ΛΗΣΤΕΙΑ έχεις συνεργούς τη "Δικαιοσύνη"(σου) και τις Δυνάμεις "Ασφάλειας" (σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]