Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεγαλο-αριστεροί, το ισοδύναμο του Σαμαρά


Τους πρωτοθαυμάσαμε ξημερώματα Μεταπολίτευσης να κολυμπούν αλλαλάζουσες σειρήνες, πλάι σε Σχεδίες Κομμουνιστικών και Σοσιαλιστικών Ιδεών και Αρχών.

Αργότερα διαπιστώσαμε πως αοράτως επιβιβάστηκαν ως ναυαγοί επαναστάτες - θλιμμένοι και ταλαιπωρημένοι- στο "δυναμικότερο" και ταχύτερο Πασοκ μέχρι χτες, και της εθνικής Συγκυβέρνησης σήμερα... μάρτυρες και υπερασπιστές της καθώς πρέπει "αλλαγής" ή του "εκσυγχρονισμού" ή της "σωτηρίας" ημών των αδελφών τους, διεφθαρμένων σωμάτων και πεπνιγμένων ψυχών.

Σήμερα, Μεταπολιτευτικό σούρουπο πια, τους "καμαρώνουμε" κομψευόμενο πλήρωμα καπεταναίων, ύπαρχων και πρώτων, στο πολυτελές κρουαζερόπλοιο του Αστικού Συστήματος.

Μεγαλο-αριστεροί που απέρριψαν το "βυθίσατε το HORA", ώσπου να αποδεχτούν το "βυθίσατε τη ΧΩΡΑ".

Μεγαλο-αριστεροί που χλεύασαν το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο", ώσπου να υπηρετήσουν την Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση και το τέκνο αυτής, Νεοφιλελευθερισμό.

Μεγαλο-αριστεροί-Κυνηγοί πάσης μορφής Εξουσίας.
Δυνάστες προς τους Κάτω.
Γλείφτες προς τους Πάνω.

Μεγαλο-αριστεροί που ποιούν την νήσσα όταν μας επιβάλλουν πατριωτικά προγράμματα Εξαθλίωσης και Υποταγής και τα λιοντάρια όταν τους προσφωνούμε με το πραγματικό τους όνομα:
ΕΦΙΑΛΤΕΣ.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]