Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι έμποροι των λαθρομεταναστών και οι Ελληνικές αρχές


Εισαγωγή ιστολογίου:
Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μέρος ενός εξαίσιου άρθρου για τους εμπόρους των λαθρομεταναστών, στο οποίο αποκαλύπτεται ένα σημαντικότατο μερίδιο ευθύνης του "αριστερού" χώρου, άνθρωποι του οποίου επιθυμούν να δημιουργήσουν συνθήκες ρήξης στο εσωτερικό της χώρας, αδιαφορώντας -προφανώς- για το αποτέλεσμα μίας τέτοιας σύγκρουσης. Και το αποτέλεσμα, θα είναι τραγικό για τους ποδηγετούμενους -από τους επαγγελματίες αριστερίζοντες αντιρατσιστές- λαθρομετανάστες.

Του Πέτρου Αργυρίου

...Έχω την εντύπωση ότι τον Aslam τον ακούν κάποιοι με μεγαλύτερη επιρροή από τις ηγεσίες των συνδικάτων. Και αυτός είναι ίσως ο λόγος που ο κόσμος αυτός έχει γίνει λίγο διαφορετικός, μάλλον χειρότερος θα τολμούσα να πω.

Γιατί ο Aslam έχει δύο πρόσωπα: Το ένα είναι αυτό του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας και ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως είναι άλλωστε και ο δικηγόρος του και συμμαχητής του, ο Πέτρος Κωστόπουλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που μας έχει δώσει φρικτές και μάλλον πραγματικές περιγραφές της εκμετάλλευσης των μεταναστών από οργανωμένα δίκτυα, συχνά γνωστών προσώπων χωρίς ποτέ να μας περιγράφει τα γνωστά πρόσωπα.

Το άλλο πρόσωπο που αποδίδεται στο φίλο σας Aslam είναι αυτό του «γνωστού» που εκμεταλλεύεται τους μετανάστες. Γιατί γνωρίζετε πολύ καλά, τόσο καλά όσο και ο δικηγόρος του Aslam Κωστόπουλος ότι για τον Javed έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Ίντερπολ για … σωματεμπορία.

Ο Javed Aslam ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για σκευωρία. Ότι πίσω από το ένταλμα ήταν η CIA που πίεζε τον Aslam να σιγήσει για τις απαγωγές ομοεθνών του στην Ευρώπη με τη συνεργασία χωρών-μελών της, απαγωγές που παραβίαζαν κατάφωρα το εθνικό δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι αυτές οι πράξεις οργανωμένης τρομοκρατίας έχουν λάβει χώρα. Εικάζουμε ότι έχουν λάβει χώρα και στην Ελλάδα. Κρίνουμε πως το κομμάτι των ελληνικών αρχών που συνέπραξε σε αυτές, αν κάτι τέτοιο έχει συμβεί, οφείλει να αντιμετωπίσει κατηγορίες για διεθνή τρομοκρατία. Γνωρίζουμε τις ευθύνες του τότε υπουργού δικαιοσύνης κ. Βουλγαράκη. Γνωρίζουμε ότι το Ευρωκοινοβούλιο διεξάγει έρευνα πάνω στο θέμα και θα αποδώσει ευθύνες. Γνωρίζουμε ότι η πρακτική –δόγμα αυτή της CIA που ονομάζεται Disruption εφαρμόστηκε ακόμη και πριν από τον εποχή του τρομοκράτη και εγκληματία πολέμου Bush όπως συνέβη στην περίπτωση Οτσαλάν. Γνωρίζουμε για το κράτος και το παρακράτος της δεξιάς. Αυτά που δε γνωρίζουμε είναι για το κράτος και το παρακράτος της αριστεράς.

Δεν γνωρίζουμε αν ο κος Aslam ήταν θύμα ή θύτης. Θα ελπίζαμε να ήταν το πρώτο γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κοντά του σωματέμπορα και η υπόνοια πολιτικής εκμετάλλευσης και διόγκωσης του μεταναστευτικού γιγαντώνονται. Δεν μπορούμε φυσικά να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο. Μπορούμε να αναρωτηθούμε όμως το πως την εποχή που κομμάτι των ελληνικών αρχών συνεργάζονται καθώς φαίνεται με τη CIA στα πλαίσια των απαγωγών πακιστανών και του δόγματος disruption, ο Aslam συλλαμβάνεται με βάση ένταλμα της Ιντερπόλ και δεν εκδίδεται. Ουσιαστικά ο Aslam φαίνεται να προστατεύεται σε τέτοιο βαθμό ώστε γίνεται σημαίνοντας εκπρόσωπος των μεταναστών με συχνή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια.

Δε θα ρωτήσουμε το πώς γίνεται ο Aslam να είναι πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας χωρίς –όπως μου αποκάλυψε επίσημη πηγή- να έχει πακιστανικό διαβατήριο (και άρα και υπηκοότητα;).

Αλλά θα ανατρέξουμε σε πηγές ανεξάρτητες ή τουλάχιστον σε πηγές εκτός ελληνικού ή αμερικανικού τύπου μήπως και μπορέσει κάποιος να βγάλει συμπέρασμα για το ποιο από τα δύο πρόσωπα που του αποδίδονται είναι το πραγματικό.

Σε πηγές όπως το WIkileaks: Ας δούμε τη διαρροή από την αμερικανική πρεσβεία που μας ενδιαφέρει και που μας δίνει μια εικόνα για το σωματεμπόριο Πακιστανών προς την Ελλάδα την επίμαχη περίοδο του 2006:

Αναφέρεται λοιπόν πως ο πακιστανός διπλωμάτης Δρ. Manzoor A. Chaudhry βρίσκεται στην Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα για να συζητήσει για την πακιστανική μετανάστευση και την παράνομη κράτηση πακιστανών μεταναστών στην Ελλάδα. Ο πακιστανός διπλωμάτης εξέφρασε τις ανησυχίες του για το σωματεμπόριο πακιστανών και τη συνέργεια ελληνικών αρχών σε αυτό. Για αυτό το λόγο ήλπιζε για αυξημένη πίεση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Ο Chaudhry εκτιμούσε ότι γύρω στους 2000 παράνομους μετανάστες εισέρχονταν στην Ελλάδα κάθε χρόνο, μέσω Ιράν και Τουρκίας (εκτίμηση που η αμερικανική πρεσβεία περιγράφει ως μετριοπαθή) και αναφέρθηκε στις τρομακτικές συνθήκες που οι μετανάστες αντιμετωπίζουν στην πορεία της διαδρομής.

Ο Chaudhry ισχυρίστηκε ότι η πακιστανική πρεσβεία έδωσε ονόματα πιθανών σωματεμπόρων στην κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά δεν είδε καμιά ανταπόκριση από τους Υπουργούς Εξωτερικών ή Δημόσιας Τάξης. Ανάμεσα στα πιθανά αίτια της αδιαφορίας της Ελληνικής κυβέρνησης ο Chaudhry ανησυχούσε ιδιαίτερα για τη διαφθορά καθώς όπως του μεταφέρθηκε από Πακιστανούς πρόσφυγες πως πέρασαν από στην Ελλάδα ανενόχλητοι από τις συνοριακές αρχές ή ακόμη ακόμη ότι μεταφέρθηκαν από Ελληνικά Στρατιωτικά Οχήματα!!! Για αυτό το λόγο ο Chaudhry πιστεύει ότι υπάρχει συνενοχή στο λαθρεμπόριο από τις ελληνικές αρχές.
Ο Chaudhry τόνισε ιδιαίτερα ότι μέρος από τα μαύρα λεφτά επέστρεφε στο Πακιστάν τροφοδοτώντας εξτρεμιστικές μουσουλμανικές, αυτονομιστικές ακόμη και τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά σε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε αργότερα.

Αλλά ας πάμε σε μια άλλη περιγραφή της εποχής που επιβεβαιώνεται από το ανωτέρω δημοσίευμα των Wikileaks.

Αυτή θα τη βρούμε στη δεύτερη μεγαλύτερη αγγλόφωνη εφημερίδα του Πακιστάν, τη Dawn:
Ισλαμαμπάντ, 27 Μαΐου 2007: «Η πρεσβεία του Πακιστάν στην Ελλάδα προειδοποιήθηκε για μια διπλωματική καταστροφή εν τη γεννήσει καθώς ένας εκτιμώμενος αριθμός 10.000 παράνομων μεταναστών που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία από μια συμμορία Πακιστανών σωματεμπόρων είναι πιθανό να προωθηθούν στην Ελλάδα και την Ιταλία…»
«Μέχρι τώρα καμία στρατηγική δεν έχει αναπτυχθεί για να αντιμετωπιστούν οι κινήσεις των λαθρομεταναστών.

Αυτή είναι τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση σωματεμπορίας που οι πακιστανικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν να αντιμετωπίσουν έξω από τη χώρα (το Πακιστάν), καθώς, ποτέ πριν ένας τόσος μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν έχει παράνομα μεταφερθεί σε μια χώρα με σκοπό την προώθησή τους στην Ευρώπη.

Η κρίση αυτή επιδεινώνεται με την αποκάλυψη ότι –με βάση ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή της η Dawn- ότι η συμμορία που εμπλέκεται σε μια τόσο μείζονα εγκληματική ενέργεια δεν περιλαμβάνει μόνο μερικούς ανθρώπους στο Πακιστάν αλλά είναι μέρος ενός δικτύου που συνδέεται με ισχυρές συμμορίες σωματεμπορίας στο Ιράν, το Πακιστάν και την Ελλάδα. Έχει γίνει γνωστό ότι η Πακιστανική διπλωματική αποστολή στην Αθήνα με βάση πληροφορίες από μερικούς παράνομους μετανάστες, είχε λόγους να πιστεύει ότι μερικοί αξιωματικοί της αστυνομίας στην Ελλάδα ήταν επίσης μέρος του δικτύου. Αυτοί οι αξιωματικοί φέρονται να έχουν παράσχει ασφαλή δίοδο, περιλαμβανομένης της ασφάλειας θωρακισμένων οχημάτων, σε παράνομους μετανάστες.

Ο συναγερμός για τη νέα εισροή παρανόμων μεταναστών ήρθε μετά την πρόσφατη χαλάρωση σε ελληνικούς μεταναστευτικούς νόμους, που οι σωματέμποροι θεωρούν χρυσή ευκαιρία για να σπρώξουν μέσω των Τουρκικών συνόρων στην Ευρώπη.


Η πραγματική ανησυχία της Πακιστανικής πρεσβείας είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πιθανόν να δημιουργήσουν
μείζονα προβλήματα για την Πακιστανική αποστολή και τη Χώρα (Το Πακιστάν) από την παράνομη και μη εξουσιοδοτημένη παρουσία τους στην Ελλάδα.
Πληροφορίες για το δίκτυο … δημιουργούν ανησυχία για την έκταση της επιρροής του δικτύου και πως κατάφερε μέχρι τώρα να χειραγωγήσει συστήματα από το Πακιστάν μέχρι την Ελλάδα και ακόμη και την Ελλάδα για να συνεχίσει να στέλνει παράνομους μετανάστες.

Με το που μπαίνουν στην Ελλάδα, οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται στην Αθήνα με οχήματα που μοιάζουν με οχήματα του Ελληνικού στρατού. Ένας άλλος παράνομος μετανάστης είπε ότι το όχημα με το οποίο αυτός και άλλα μέλη της ομάδας του ταξίδευαν στα Τουρκο/ελληνικά σύνορα, σταμάτησε σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου εμφανίστηκε ένα άντρας με στολή του τουρκικού στρατού για να τους βοηθήσει να φύγουν από την Τουρκία.

… Οι σωματέμποροι χρησιμοποιούν διαφόρους τρόπους για να στέλνουν ανθρώπους προς και από Πακιστάν.
Η Ισλαμαμπάντ πληροφορήθηκε ότι η μαφία της σωματεμπορίας εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες των αρχών στις τέσσερις χώρες.
Πληροφορήθηκε επίσης ότι υπήρξε μια μείωση στην σωματεμπορία μετά την σύλληψη του Javed Aslam Arain τον Οκτώβριο του 2006 μέσω της Ίντερπολ. Μετά τη σύλληψη του, το κύκλωμα του βυθίστηκε σε οικονομική κρίση.

Ξανάρχισε όμως τις δραστηριότητες του και αίτηση για την έκδοσή του απορρίφθηκε από το εφετείο.

Αυτή τη φορά μια αξιοσημείωτη αύξηση σε σωματεμπορία από το Πακιστάν στην Τουρκία παρατηρήθηκε και η οργάνωση εμφανίστηκε να έχει άφθονη χρηματοδότηση»[4].

Έτσι λοιπόν και ενώ πλέον διαμορφώνεται ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα σε σχέση με το θέμα

των μεταναστών το οποίο ξεκινά από ιδεολογικό πόλεμο ο οποίος επιδιώκετε να μετατραπεί σε συμμοριτοπόλεμο ανάμεσα σε ακροαριστερά και ακροδεξιά, τα δίκτυα σωματεμπορίας συνεχίζουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους. Γιατί πέρα από τους εμπόρους του ανθρωπισμού και τους επαγγελματίες μισάνθρωπους υπάρχουν ενσωματωμένοι όπως φαίνεται στις δομές του κράτους οι έμποροι ανθρώπων για τους οποίους ο διχασμός των Ελλήνων γύρω από τους μετανάστες λειτουργεί ως το μελάνι της σουπιάς ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγκάζονται να στρέψουν παρακλητικά το βλέμμα τους προς το σάπιο σύστημα εξουσίας που έχει βάλει την Ελλάδα σε μειοδοτικό πλειστηριασμό και να παραδοθούν στη μοίρα που τους έχει προετοιμαστεί.

Ας ξαναγυρίσουμε σε ένα σημείο. Όπως φαίνεται από το Wikileaks, το 2006 ο διπλωματικός ακόλουθος του Πακιστάν Chaudhry δεν έθεσε στους Αμερικανούς θέμα μόνο για τη λαθρομετανάστευση αλλά και για την παράνομη κράτηση μεταναστών (από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις καθ υπόδειξη της CIA). Για ποιο λόγο η Πακιστανική κυβέρνηση ήθελε κατ εξαίρεση να συλληφθεί ο Aslam ως λαθρέμπορας αν η CIA τον κυνηγούσε για το ίδιο θέμα που ήθελε να λύσει μέρος έστω της πακιστανικής κυβέρνησης, για την απαγωγή δηλ Πακιστανών σε ευρωπαϊκό έδαφος;

Λίγες μέρες πριν, Ιρανός που είχε κάθε λόγο να πάρει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και που ήταν δύο χρόνια εδώ πέρα πριν απηυδήσει και φύγει για αλλού μου εξομολογήθηκε οργισμένα: «Είμαι δύο χρόνια εδώ και δεν μπορώ να πάρω άσυλο. Οι πακιστανοί έρχονται και παίρνουν άσυλο μέσα σε δύο μέρες…»

Φαίνεται πως υπάρχει επιλεκτική βιομηχανία ασύλου σε αυτή τη χώρα.

Αλλά ας αφήσουμε τη λαθρομετανάστευση και ας πάμε στην πολιτική και την ιδεολογία.
Ας μιλήσουμε για την αδερφοσύνη ανάμεσα σε Έλληνες και αλλοδαπούς.

Μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ π.χ έχουν παραβρεθεί σε διαδηλώσεις παλαιότερα Λίβυων και τώρα Σύριων «αντικαθεστωτικών» ενώ το ΑΝΤΑΡΣΥΑ φαίνεται φιλικό προς συγκεκριμένους αυτονομιστικούς σκοπούς.
Αναρωτιόμαστε:
Η Αραβική Άνοιξη, πέρα από τα όποια δημοκρατικά στοιχεία είχε είναι γνωστό πλέον στους κύκλους της ανάλυσης ότι χρηματοδοτήθηκε από ιδρύματα και οργανώσεις κυρίως των ΗΠΑ.
Ξέρουμε ότι βασικοί χρηματοδότες εξτρεμιστικών μουσουλμανικών οργανώσεων είναι οι αγωγοί πετροδόλαρων, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ.
Για ποιο λόγο λοιπόν η αντικαπιταλιστική και αντιμπεριαλιστική ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι φιλική με ομάδες που προσφάτως συμμάχησαν με ιδρύματα και οργανώσεις των ΗΠΑ προκειμένου να ανατραπούν τα κοσμικά καθεστώτα και να αναλάβει η μουσουλμανική αδελφότητα;
Περνάει η ανεξαρτησία και ο αυτονομισμός μέσα από τη θεοκρατία; Πως θα πετύχετε τον Μαρξισλαμισμό ρε δόκτορες Φρανκενστάιν;

Είδαμε τι συνέβη με μια απλή προβακάτσια στις περιοχές της Αραβικής Άνοιξης. Λόγω της προβολής του αντισλαμικού φιλμ «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων», ισλαμιστές ξεχύθηκαν οργισμένοι. Επιθέσεις σε αμερικανικές πρεσβείες στην Υεμένη, Αίγυπτο, διαμαρτυρίες στο Ιρακ, Πακιστάν, Μπαχρέιν, στο Λίβανο, στη Μαλαισία.
Η γερμανική πρεσβεία στη Χαρτούμ στο Σουδάν καταλύθηκε και στη θέση της γερμανικής σημαίας σηκώθηκε Ισλαμική.
Στη Λιβύη, οι ισλαμιστές λύντσαραν τον πρέσβη των απελευθερωτών τους αμερικάνων. Όπως είχα προβλέψει εδώ και πολύ καιρό, ο πόλεμος των πολιτισμών ξεκίνησε όπως άλλωστε σχεδίαζαν οι Αμερικανοί με τα πραξικοπήματά τους, «ειρηνικά» και μη, στη Μέση Ανατολή.
Για ποιο λόγο λοιπόν, τώρα ακριβώς που ξεκινά ο πόλεμος των πολιτισμών που κάλλιστα μπορεί να σηματοδοτήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, για ποιο λόγο λοιπόν κάποιοι κύριοι ξυπνούν τον πόλεμο των ιδεολογιών στην Ελλάδα;

Ας πούμε μια φανταστική ιστορία που καμία σχέση δεν έχει να κάνει με όσα αναφέρθηκαν παραπάνω: ότι πίσω από τις ιδεολογίες κρύβονται συμφέροντα και ότι τα συμφέροντα μασκαρεύονται.
Ότι κάποιοι προσφέρουν υπηρεσίες ακόμη και φροντιστήρια ξένων γλωσσών σε ξενιτεμένους.
Ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά φέρνοντας με ταρίφα 5000 ευρώ προ της κρίσης ομοεθνείς τους τους οποίους παρακινούν μετά να παραβρεθούν σε διαδηλώσεις, πορείες και άλλες επιδείξεις ισχύος και σκηνοθετημένες πρόβες μαρξιστικής ουτοπίας.
Ότι από τα μαύρα λεφτά κάποια πηγαίνουν στις τσέπες των εμπλεκόμενων ενώ άλλα πηγαίνουν για να χρηματοδοτήσουν αυτονομιστικές οργανώσεις.
Και ας πούμε ότι όλοι αυτοί επικαλούνται την ιδεολογία για να συγκαλύψουν την άλλοτε εγκληματική και άλλοτε ανατρεπτική δραστηριότητά τους».

Φυσικά και αυτή είναι μια φανταστική ιστορία. Αυτό που είναι πραγματικότητα είναι πως αν κάποιοι αφιέρωναν περισσότερο χρόνο στο να βοηθούν τους συνανθρώπους τους και να εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους αντί να την κάνουν γκράφιτι και σύνθημα σε πανό και πορείες, ο κόσμος θα είχε λιγότερη ανάγκη από γκραφίτι πανό και πορείες.

Αυτό που είναι πραγματικό είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε πόλεμο πολιτισμών που οι νεοφιλελεύθεροι προκάλεσαν, σκοτώνοντας και κακοποιώντας τους μουσουλμάνους και παραδίδοντας τους μετά την εξουσία των χωρών τους. Σατανικό αλλά δυστυχώς τοοόσο πραγματικό.

Αυτό που είναι πραγματικό είναι ότι μια χώρα σε ανθρωπιστική κρίση σέρνεται σε ένα ιδεολογικό πόλεμο ανάμεσα στα άκρα. Για μια ακόμη φορά. Και ίσως και σε ένα ακόμη παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό που είναι πραγματικό είναι ότι οι εξουσίες και τα ακραία παράκεντρα τους μας οδηγούν για μια φορά στον όλεθρο. Όπου αποτυγχάνει το κράτος, θα πετύχει το παρακράτος με τις δεξιές και αριστερές του παραφυάδες. Όπου αποτυγχάνει η κεντρική προπαγάνδα, θα πετύχει η προβοκάτσια.

Έτσι είναι μοιρασμένες οι παρτίδες και οι πατρίδες: Με τους πολλούς να είναι πάντα οι χαμένοι και τους λίγους να μοιράζουν τα κέρδη: Στα δεξιά, στα αριστερά, στα κέντρα και τα παράκεντρα.
Αυτό είναι το παιχνίδι: και μεις τα πιόνια.

Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσω στους όποιους θερμοκέφαλους:
Δεν φταίει ο μετανάστης. Μετανάστης δεν σημαίνει εγκληματίας. Καθένας κρίνεται ατομικά. Αυτοί που φταίνε είναι οι εκμεταλλευτές του Έλληνα και του μετανάστη, καλά πλαισιωμένα λαμόγια μέσα στο σύστημα, με ευρεία μέχρι πρότινος κοινωνική αποδοχή, που συγκαλύπτονται από την κοινωνική δικαιοσύνη και από τη σύγκρουση των άκρων.

Μην τσιμπάτε το τυρί της φάκας.


Διαβάστε επίσης: Πόσο καθαρή είναι η ΕΥΠ κύριε Δένδια;




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Με όλους αυτούς τί περιμένατε δηλαδή ?
    Χάνουμε την Ιερή μας Ελλάδα και ακόμη τους ανεχόμαστε, ο ένας χειρότερος από τον άλλο μαζί και τα τσιράκια τους.
    Ο προδότης ...του προδότη...του ξεπουλημένου του χοντροοικονομημένου αλήτη....
    Όλη αυτή η πολιτική διαχρονική σαβούρα, τώρα δικαιώνεται....
    Σκοτίσθηκαν για την Ελλάδα και τους Έλληνες...
    Μόνο αν τους απορρίψουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (βλέπε τα Τουρκομόγγολα) και ενωμένοι όλοι μαζί πολίτες, Ενοπλες Δυνάμεις, Δικαστές, Σώματα Ασφαλείας, Εκκλησια, (απορρίπτονται επίσης οι ...πνευματικοί ταγοί, Ακαδημία Πανεπιστημιακοί κλπ, που ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτοι και προσκυνημένοι) εξεγερθούμε δυναμικά πλέον, ίσως υπάρξει μέλλον .......αλλά πρέπει πλέον να εξεγερθούμε ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει πραγματικά να διαβαστεί αυτό το άρθρο, αν θέλουμε να λέμε ότι καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας. Μας κυβερνούν οπορτουνιστές, που ξεσχόλισαν από σχολές οικονομικών, όπου εσκεμμένα δεν διδάσκονται τι πραγματικά σημαίνει "οικο-νομία". Οι ιστορικές τους γνώσεις είναι αποσπασματικές και επιφανειακές και αυτοσκοπός τους είναι το βόλεμα και η αρπαχτή. Δεν έχουν πατρίδα αυτά τα ανήθικα άτομα και όλους τους υπόλοιπους εμάς μας βλέπουν για γραφικούς και αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]