Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απάντηση στον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος


Του Πάρι Καρβουνόπουλου

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, προφανώς δεν γνωρίζει ή κάνει πως δεν γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός και ειδικά εναντίον των μουσουλμάνων. Δεν παριστάνουμε τους ανήξερους, ούτε αρνούμαστε ότι μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας γίνονται και στην Ελλάδα. Όχι μόνο τώρα, με την “άνθηση” της Χρυσής Αυγής, αλλά και πολύ παλιότερα.

Όμως σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων για “ρατσιστικές συμπεριφορές” . Κάθε άλλο. Ακόμη και πολίτες που ζουν σε περιοχές που χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται από την μαζική προσέλευση μεταναστών στις γειτονιές τους, αντιδρούν με ιώβεια υπομονή. Και προς τους μετανάστες και προς τις ανίκανες ελληνικές κυβερνήσεις που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το πρόβλημα προς όφελος και των μεταναστών και των Ελλήνων πολιτών.

Κι αν θέλει να διαπιστώσει πόσο η Ελλάδα σέβεται τους μουσουλμάνους, ας ρωτήσει τους ομοθρήσκους του στη Θράκη για να το διαπιστώσει.

Και μια και οι δηλώσεις του κ. Ελγαντούρ έγιναν με αφορμή τη ταινία “Η αθωότητα των μουσουλμάνων”, να του επισημάνουμε ότι και αυτή …αναζητείται.

Γιατί αν θέλουμε όλοι μας να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι και το μουσουλμανικό θρησκευτικό συναίσθημα αξιοποιείται στο μέγιστο βαθμό από σκοτεινά κέντρα. Και εδώ στην Ελλάδα. Όχι μόνο στη Θράκη, αλλά παντού.

Ακόμη και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τζαμιά με μιναρέδες κάτι δείχνουν, κάτι κρύβουν και θα πρέπει και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας να καταλάβουν ότι οι Έλληνες που τους φιλοξενούν έχουν κι αυτοί δικαιώματα. Και ανάμεσα σ΄ αυτά είναι δικαίωμά τους να μην επιθυμούν να βλέπουν μιναρέδες στο κέντρο της Αθήνας.

Βεβαίως να έχουν τζαμί, για να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Αλλά αυτό δεν απαιτεί και μιναρέδες.

Τώρα σ΄ ότι αφορά στις απόψεις του για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είναι προσωπικές του απόψεις, για τις οποίες ασφαλώς και δεν νομίζουμε ότι έχει δίκιο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μάθανε ότι γ....στε και πλάκωσαν και οι γύφτοι.
    Τώρα αυτό το σκατό διατυπώνει τέτοιες απόψεις και απειλές ???.
    Από ποιούς είναι βαλτός......
    Όταν αυτός και οι άλλοι λαθρομετανάστες πηδάγανε τα σύνορα, δεν γνώριζαν ότι έρχονται σε Χριστιανική Χώρα ???
    Δεν είπε κουβέντα για τις πραγματικές σφαγές που γίνονται συνεχώς σε βάρος των Χριστιανών σε ισλαμικές χώρες.
    Κανείς δεν τους εμπόδισε στα Θρησκευτικά τους καθήκοντα και εορτές, τα οποία τηρούν και εκτελούν ανεμπόδιστα και μάλιστα αρκετά προκλητικά.
    Στις χώρες τους επιτρέπουν κάτι αντίστοιχο σε Χριστιανούς ???
    Ούτε για αστείο.
    Αλλά εδώ, η Ελλάδα είναι Χριστιανική χώρα και δεν πρόκειται να αναγερθούν , ούτε τέμενος ούτε τζαμιά, αν είναι δυνατόν ....
    Όπου υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα Ελλήνων πολιτών (Θράκη) έχουν τους θρησκευτικούς τους χώρους και ουδείς τους ενοχλεί.
    Αρκετά πλέον με όλους αυτούς τους βαλτούς...που εκτός της προσβολής που έκανε στο όνομα του Έλληνα πρωθυπουργού, τολμά να μας απειλεί κιόλας ότι θα εξεγερθούν , το σκατό....
    Πολύ τους ανεχθήκαμε όλους αυτούς......μέχρις εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζευτήκανε όλες οι μαϊμούδες από την Αφρική και την Ασία στην Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήραν εντολή να ανακατέψουν την Ελλάδα. Αλλά δεν τους βγήκε.... Πάρτε τα κουβαδάκια σας και πάτε σε άλλη παραλία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]