Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιπιλή: "Είμαι χαζούλα, αμόρφωτη, άσχετη και..."


Εχθές στο twitter ρωτήθηκε η Πιπιλή για το άρθρο μας που αφορά το Failed State κι ήταν πολύ ειρωνική. Ελπίζουμε να αποκτήσει -έστω και την τελευταία στιγμή- συναίσθηση εκείνων που ψηφίζει, αν και δε νομίζουμε πως έχει τέτοια προδιάθεση.

Όμως, η κυρία Πιπιλή δεν θα μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν γνώριζε, ότι δεν ειδοποιήθηκε ή ότι δεν διάβασε... Εκτός και αν απαντά σε ερωτήσεις χωρίς να ξέρει σε τι απαντά... οπότε μάλλον θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση της, γιατί -αν δεν κάνουμε λάθος- είχε κατακρίνει σφόδρα τον κ. Χρυσοχοΐδη, όταν εκείνος δήλωσε το περιβόητο "δεν είχα χρόνο να διαβάσω το μνημόνιο"...

Όσο για τον ισχυρισμό της κυρίας Πιπιπλή, πως δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες, επειδή το κείμενο (που περιέχει επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά) είναι γραμμένο στα Ελληνικά, δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως η κυρία Πιπιλή δεν γνωρίζει Ελληνικά ή ότι θεωρεί τα Ελληνικά ξένη γλώσσα...

H Φωτεινή Πιπιλή απαντά σε άρθρο μας "Είμαι χαζούλα,αμόρφωτη,άσχετη και... "

Σε χθέσινη ανάρτηση στο twitter η βουλευτής κα Φωτεινή Πιπιλή, σε ερώτηση πολίτη για το αν η βουλευτής γνωρίζει τι πρόκειται να ψηφίσει μεθαύριο και τη βαρύτητα αυτής της ψήφου, εντελώς ανεύθυνα κι επιπόλαια απάντησε όπως βλέπετε:


Ο σύνδεσμος που αναφέρεται στο ερώτημα αφορά το άρθρο μας για την κατάσταση #failed_state που κινδυνεύει να βρεθεί η πατρίδα μας και αναρτήσαμε στις 7 Σεπτεμβριου 2012 με τίτλο "Μετατρέπουν την Ελλάδα σε failed state και παραδίδουν τα πάντα"

Ειναι τουλάχιστον λυπηρό, σε τέτοιες δύσκολες Ιστορικές στιγμές να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι άνθρωποι, που έχουν μάλιστα την έπαρση και την Αυθάδεια να αγνοούν τους πολίτες που τους ψήφισαν και τους πληρώνουν.


Η κ.βουλευτής κ.Φωτεινή Πιπιλή θα ψηφίσει στην βουλή, το δικό σου οικονομικό θάνατο, το έχουμε δει ξανά αυτό το έργο με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ. Η ίδια θα αισθάνεται όμορφα μέσα στα λαμέ συνολάκια της, αφού θα έχει επιτελέσει το κομματικό της καθήκον. Προφανώς της είναι αδιάφορο το εάν η ψήφος της θα λειτουργήσει αρνητικά για το σύνολο -σχεδόν- των πολιτών της χώρας.

Φυσικά δεν απαντάει σε πολίτες, φυσικά σνομπάρει από τη θέση της βουλευτού και φυσικά ηθελημένα αποφεύγει να δώσει απάντηση σε ένα θέμα το οποίο μιλάει για γκριζοποίηση του Αιγαίου... Προφανώς δεν ενδιαφέρουν την κυρία Πιπιλή τα εθνικά θέματα, ούτε προφανώς την ενδιαφέρει τι πραγματικά συμβαίνει στον Ελληνικό λαό...

Εμείς τους στείλαμε εκεί, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ενώ οι ίδιοι -πλέον- είναι άξιοι για όσα κάνουν εν γνώσει τους εις βάρος αυτής της χώρας.


ΥΓ: Κυρία Πιπιλή, παρεπιμπτόντως, να σας θυμίσουμε πως είστε υπάλληλος -εσείς και οι υπόλοιποι 299 του Κοινοβουλίου- του Ελληνικού λαού. Αν δεν συμφωνείτε με αυτό, λυπόμαστε πολύ, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζουμε (επειδή εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε τον παχυλότατο μισθό σας) εάν είστε ανεξάρτητη επιχειρηματίας που λειτουργεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ή εάν είστε υπάλληλος άλλων μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Χωρίς να θέλω να προσβάλω το ίδιο το άτομό σας, μαντάμ, τέτοιες δηλώσεις δεν θεωρούνται ένδειξη αυτοσαρκασμού, αν έτσι νομίζετε. Μοιάζουν πιο πολύ με εκείνο το διάσημο της Αντουανέτας, "Δεν έχουν ψωμί; Ας φάνε παντεσπάνι". Η προηγούμενη γνωστή ατάκα σας, όταν το μόνο που σας ενόχλησε στη θέα των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας ήταν η αισθητική πλευρά του θέματος, ήταν το ίδιο κιτς. Αυτογελοιοποιείστε συνεχώς και δυστυχώς δεν βρίσκεται και κάποιος που σας νιάζεται για να σας το ψιθυρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισα ισα να φευγει απο τη μεση μπας και παει κανενας καλυτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνησω, με τον προλαλησαντα!!!

    Υπαρχει καποιος, που να τον "φοβουνται"?

    Υπηρξαν συνεπειες για τους προηγουμενους, ωστε να υπαρξουν και για αυτους?

    Δυστυχως!! Ο νεοελληνας, ραγιας, ζει και βασιλευει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ. ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ.

      Διαγραφή
  4. Καταστρέφεται ένας ολόκληρος λαός για να την "βγάζουν" ευρωπαικά 100000 άνθρωποι, που το μόνο που έμαθαν είναι τον "ήσσονα λόγον κρείττω ποιείν" και άλλο 1 εκατ. να... φαντάζεται ότι θα ξανάρθουν οι καλές παρασιτικές μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πωσ μωρε θα παμε μπροστα με τη στελεχη ? με τον ανατολακη τη φωτηνη πιπιλη που χωρευε τσιφτετελη και κουναγε τισ βυζαρεσ μα με τισ βυζαρεσ θα παμε μπροστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή φταίει ή οι οι πανηλίθιοι που την ξαναψήφισαν ?
    Αλήθεια τι προσόντα έχει αυτή η κυρία ? τι έργο έχει επιτελέσει όσο καιρό είναι βουλευτής ?
    Μα απολύτως κανένα,όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, απλά έχει "κονέ"
    Ψηφίζει κι αυτή όπως και οι υπόλοιποι, ότι τους σερβίρει το κόμμα και το μονο που νοιάζονται όλοι αυτοί , είναι η προσωπική τους ανέλιξη και τα "μισθά" τους.
    Σκοτισθήκανε για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
    Είμαστε άξιοι των επιλογών μας και δεν λέμε να βάλουμε μυαλό, γιατί και εμείς είμαστε και αμόρφωτοι και τρομοκρατημένοι ηλίθιοι και ωχαδερφιστές, τέτοιοι που είμαστε , μόνο αυτές οι σαβούρες μας αξίζουν.
    Την υστάτη αυτή στιγμή, αντί να διαμαρτύρεσθε κυρίως από τον καναπέ, Συνέλληνες εξεγερθείτε για να ξεβρωμίσουμε από όλη αυτή τη σαβούρα ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Είσαι χαζούλα,αμόρφωτη,άσχετη και... " όπως ακριβώς η Σοφία Βούλτεψη. κρίμα στα φωτεινά σας ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]