Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο επικίνδυνος κύριος δένδιας


Αν και νομικός, αγνοεί νόμους που επικαλείται ως υπουργός, καθιστώντας την παραμονή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άκρως επικίνδυνη για τον Έλληνα πολίτη

Ως γνωστόν, το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 11 παρ. 2, αναγνωρίζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι μόνο στους Έλληνες και όχι στους αλλοδαπούς και πολύ περισσότερο, όχι δα σε αλλοδαπούς παράνομους και λαθραίους.

Προχθές στη Βουλή το τόνισε αυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης στον υπουργό Προ-Πο Δένδια και ο Δένδιας με ύφος τριών Καρδιναλίων και πέντε καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου του Χάρβαρντ, απάντησε πως οι αλλοδαποί έχουν αυτό το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, γιατί αυτό λέει αναφέρεται στο άρθρο 11 της ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών)!!!!

Απαντώντας, λοιπόν, στον ανεκδιήγητο και πανάσχετο αυτό υποτίθεται υπουργό πως θα πρέπει αμέσως να ξαναπάει να φοιτήσει από την αρχή στην Νομική, γιατί από νομικά είναι εντελώς ανίδεος και απορώ πως τον παρουσιάζουν και ως πετυχημένο δικηγόρο και εξηγούμαι:

Στο άρθρο 28 του Σ. μπορεί μεν να αναφέρεται πως οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους από την Βουλή με νόμο, να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και να υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου, όμως το ίδιο άρθρο αναφέρει επίσης πως για να έχει τελικά μία διεθνής σύμβαση, όπως η ΕΣΔΑ που επικαλέστηκε ο φερόμενος ως Υπουργός, συνταγματική ισχύ, θα πρέπει να ισχύει ταυτόχρονα και η αρχή της αμοιβαιότητας ως καθοριστικός παράγοντας ισχύος. Αυτά όμως τα έκανε γαργάρα ο Δένδιας....

Δεν μπορεί λοιπόν ο Δένδιας να κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό λέγοντας πως έχουν και οι αλλοδαποί και μάλιστα οι παράνομοι, το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, δικαιώματα που σύμφωνα με το Σύνταγμα μας, τα έχουν μόνο οι Έλληνες.

Συγκεκριμένα το άρθρο 28 του Σ. αναφέρει: "H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς, τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας."

Εμείς οι Έλληνες κύριε Δένδια, έχουμε δικαίωμα να συνερχόμαστε και να συναθροιζόμαστε στο Ισλαμαμπάντ, την Καμπούλ, το Ελ Ριάντ, το Αλγέρι, το Χαρτούμ, το Λάγκος, την Τεχεράνη και τη Βαγδάτη; ΟΧΙ. Συνεπώς σύμφωνα με το 28 του Συντάγματος, δεν έχουν δικαίωμα να συνέρχονται και να συναθροίζονται στην Ελλάδα ΚΑΤ' ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ, ούτε οι Πακιστανοί, ούτε οι Αφγανοί, ούτε οι Ιρανοί, ούτε οι Ιρακινοί, ούτε οι Σουδανοί, ούτε οι υπόλοιποι αλλοδαποί και μάλιστα λαθραίοι και παράνομοι.

Και μάθετε κύριε φερόμενε ως Υπουργός και Νομικός, πως ακόμα και το άρθρο 11 της ΕΣΔΑ, ναι μεν αναφέρεται σε αλλοδαπούς, αλλά στους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και γι αυτό και αναφέρονται ως πολίτες μιας και οι λαθραίοι δεν είναι πολίτες μιας χώρας, δηλαδή δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα και όχι σε παρανόμους και λαθραίους μπουκαδόρους. Ειδικότερα το άρθρο 11 της ΕΣΔΑ και γενικότερα η ΕΣΔΑ, την οποία βλακωδώς επικαλείται ο φερόμενος ως υπουργός και άλλοι άσχετοι, δεν μιλάει για πολιτικά δικαιώματα όπως αυτό του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι αλλά μόνο για ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλο πράγμα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως αυτά στην ανθρώπινη μεταχείριση, συνθήκες παραμονής, συνθήκες κράτησης, συμπεριφορά των αρχών, δικαστική αρωγή και υπεράσπιση, κράτηση και φυλάκιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ και άλλο πράγμα, εντελώς διαφορετικό, είναι τα πολιτικά δικαιώματα όπως οι συγκεντρώσεις, το εκλέγειν και εκλέγεσθαι κλπ δηλαδή δικαιώματα τα οποία απορρέουν καθαρά από το Σύνταγμα της κάθε χώρας και όχι από την ΕΣΔΑ.

Εντωμεταξύ εκτός από το άρθρο 11 υπάρχει και το άρθρο 16 το οποίο ο Δένδιας το έκανε και αυτό μαμ.. Ας το διαβάσουμε χωρίς σχολιασμό...
Άρθρo 16
Περιoρισμoί στηv πoλιτική δραστηριότητα τωv αλλoδαπώv
Ουδεμία διάταξις τωv άρθρωv 10, 11 και 14 δύvαται vα θεωρηθή ως απαγoρεύoυσα εις τα Υψηλά Συμβαλλόμεvα Μέρη vα επιβάλλωσι περιoρισμoύς εις τηv πoλιτικήv δραστηριότητα τωv ξέvωv.
Όπου Υψηλά Συμβαλλόμενα Μέρη είναι τα κράτη, όπως η Ελλάδα. Αυτά για να μην μας δουλεύουν οι προπαγανδιστές και οι ψεύτες που μόνη τους έννοια είναι η παγκοσμιοποίηση και η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων. Αν και, το επαναλαμβάνουμε, ακόμα και αν η Σύμβαση τους δικαίωνε εμείς θα συνεχίζαμε να φωνάζουμε και να απαιτούμε να είναι η εθνική ανεξαρτησία και το εθνικό συμφέρον υπεράνω της οποιασδήποτε σύμβασης.

Δυστυχώς, όμως, δεν είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία ο κ. Δένδιας αποδεικνύεται ανεπαρκής για την θέση που κατέχει. Τις προηγούμενες ημέρες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατάπιε αμάσητη την αντιποίηση αρχής που έγινε από επιφανή Πακιστανό, ο οποίος έχει ιδρύσει άτυπα μία Πακιστανική αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί συλλήψεις, ανακρίσεις και επιβάλει τιμωρίες στους "παραβάτες" Πακιστανούς!!! Ο κ. Δένδιας, προφανώς έχει αντικατασταθεί (εν μέρει) από τον επιφανή Πακιστανό ή έχει παραχωρήσει με την θέλησή του αρμοδιότητές του στους εκπροσώπους της Πακιστανικής κοινότητας λαθρομεταναστών. Όμως, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Μήπως υποκρύπτει και άλλους είδους πολιτικές αποφάσεις (όπως π.χ. πρόσληψη πακιστανών στα σώματα ασφαλείας); Κατανοεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τι ακριβώς σημαίνει "αντιποίηση αρχής"; Κατανοεί ότι με την σιωπή του αποδέχεται την υποκατάσταση του Ελληνικού Συντάγματος; Κατανοεί πως με την απραξία του συμμετέχει στην δημιουργία ενός άτυπου πακιστανικού κράτους μέσα στο Ελληνικό κράτος; Μπορεί ένας υπουργός να συναινεί με την σιωπή του στην κατάλυση του νόμου; Και αν ναι, μπορεί να μας εξηγήσει ποιό νόμο και ποιό κράτος εκπροσωπεί ο ίδιος, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για τις αποφάσεις του;

Πληροφορίες από "Υγρό Πυρ"


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Χωρίς να είμαι νομικός έγραψα τα κατωτέρω και χαίρομαι, διότι το άρθρο σας από το "Υγρό Πυρ" με δικαιώνει. Είναι βέβαια ακριβέστερο του δικού μου.

    Απλά παρέχω το σύνδεσμο για να μην επιβαρύνω τον αναγνώστη κι εσάς.

    http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέρμα τα λόγια και η κριτική στους Εθνοπροδότες.
    Συνέλληνες Ξεσηκωθείτε τώρα !!!
    Δεν υπάρχει πλέον χρόνος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μισσιονάριοι και οι μασονάριοι

    Πρώτα είχαμε τους μισσιονάριους (από το mission=αποστολή), τώρα έχουμε τους μασονάριους (από το Mason=μασονία). Ιερό έργο, υποτίθεται, επιτελούν τρομάρα τους.

    Είναι κάτι τύποι σαν τον Δένδια, τους έχω γνωρίσει, και όλοι είχαν ένα χαρακτηριστικό : Ήταν βλάκες σε υπερθετικό βαθμό. Ήταν όμως και σε υψηλές θέσεις. Για να εξαπατούν, παρασύρουν, και διαφθείρουν τους αφελείς ψηφοφόρους, ή, μάλλον, για να διαχέουν και σε άλλους τη δική τους ηλιθιότητα.

    Νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν, αλλά σκόνταψαν. Η πλεονεξία ήταν ο λάκκος που έσκαψαν για τους άλλους και τώρα πέφτουν μέσα. Είχαν πρώτα τις εφημερίδες, όπου τίποτα δεν πέρναγε, αν δεν ήταν σύμφωνο προς τις αρχές του freemason (ελευθεροτεκτονισμός). Έστελνα όγκους επιστολών σε εφημερίδες και σπάνια είχα την τύχη να δω κάτι δημοσιευμένο. Συλλογίζομαι πόσοι άλοι θα ήταν σαν εμένα.

    Τώρα όμως με το διαδίκτυο, που νόμισαν ότι θα διευρύνουν τα όρια της βλακείας για δικό τους πάλι όφελος τους, τα πράγματα αλλάζουν. Σκόνταψαν. Ο λάκκος που άνοιξαν για άλλους, ήταν για τους ίδιους. Σιγά, αλλά σταθερά γυρίζει το τρυπάνι, μαγνήτης ο λάκκος και τους τραβά. Βαθαίνει για να τους χωρέσει όλους μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριονέτες των Μασόνων είναι οι συγκεκριμένοι, γιατί αν εξαρτιόταν από τόσο "τετραπέρατους" ανθρώπους θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού η μασονία.

      Διαγραφή
  4. Κατάλαβε ότι αυτοί πλέον πρέπει να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης;
    Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή.
    Ελάχιστα τους απασχολεί η ασφάλεια της χώρας.
    Ελάχιστα τους απασχολεί η ανεξαρτησία της.
    Αν μόνον το χάος μπορεί να τους εξασφαλίσει τη γενική ατιμωρησία, αυτό θα επιδιώξουν.
    Αν οι ξένοι μόνον μπορούν να τους προστατεύσουν, αυτούς θα έχουν για "σωτήρες".

    Άλλωστε, δεν κάνουν και κάτι το πρωτοφανές.
    Οι ίδιοι ήταν που συνεργάστηκαν με τους ναζιστές και τους Άγγλους, όταν ο λαός αιμορραγούσε.

    Από τη συνεργασία τους βγήκαν πλούσιοι και ασφαλείς και υπάρχουν οι εγγυήσεις ότι θα το ξαναπετύχουν.
    Οι πολιτικοί ηγέτες δεν ελέγχουν τον λαό και δεν μπορούν να επιβιώσουν, ρισκάροντας την προστασία των "παραδικαστικών".
    Άρα, τι απομένει;
    Να κατεβάσουν ξανά τις "βοηθητικές".
    Γι' αυτούς είναι πλέον θέμα επιβίωσης να έρθουν οι ξένοι προστάτες να τους σώσουν.
    Δεν κινδυνεύουν απλά να χάσουν τις εξουσίες και τις θέσεις τους.
    Κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και να καταστραφούν. Ελάχιστα απασχολεί κάποιον, ο οποίος δεν έχει μέλλον, το μέλλον των υπολοίπων και βέβαια της πατρίδας του.

    Άρα, ποιος είναι ο στόχος τους;

    Να φέρουν τον ένοπλο "Σκόμπυ", ώστε με τις "πλάτες" του να σκοτώσουν κάποιους Έλληνες, με σκοπό να τους διχάσουν και να τους ξαναπαράδωσουν στους εκλεκτούς τους.

    Να "αναβαπτιστεί" με το αίμα των Ελλήνων η προδοτική ηγεσία.
    Να "πλυθεί" μέσα από το ίδιο αίμα η δικαστική εξουσία.

    Να μισούν οι μισοί Έλληνες τους άλλους μισούς και να παραδοθούν εκ νέου στα κόμματα.
    Αυτό το οποίο έγινε στα Δεκεμβριανά.

    Με λίγες σφαίρες ο Γιώργος Παπανδρέου, που έγινε πρωθυπουργός με την "ψήφο" του Σκόμπυ, απέκτησε ψηφοφόρους.

    Με μία σφαίρα σήμερα ο ανυπόληπτος Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να γίνει ο επίσης εκλεγμένος πρωθυπουργός.

    Ίδιος με τον παππού του.

    Πρωθυπουργός υπό την κηδεμονία ξένων ενόπλων δυνάμεων.
    ------------------
    fnous-ΕΑΜ β'- Δεκεμβριανά 2008

    http://www.youtube.com/watch?v=H0Kva2qQvX0&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συμφωνική ορχήστρα του παρακράτους και η παραφωνία της Χρυσής Αυγής

    Για τον fnous fnous,

    Μπορεί κάποιοι να ευαρεστούνται διαβάζοντας και ακούγοντας light μουσική, ο γράφων όμως ουδέποτε μπορούσε να τα συνδυάσει. Ακόμη και με αισθαντικότατη μουσική.

    Θα συμφωνήσω με τους Κωστάκηδες, τους Γιωργάκηδες και τους Μητσοτάκηδες. Γιατί όμως έμειναν έξω οι Κυρκοφλωράκηδες και οι Παπαρήγες; Η δική τους συνθηματολογία είναι αυτή που βάφει τους τοίχους και όχι η ναζιστική. Η δική τους συνθηματολογία έτρεφε όλα αυτά τα χρόνια τα αριστερά κινήματα και όχι η ναζιστική. Πώς γίνεται να τα βάζουμε τώρα με τη Χρυσή Αυγή και να της χρεώνουμε παρακρατική συμμετοχή; Μη μου πείτε ότι οι αναρχοαυτόνομοι αντιεξουσιαστές είναι όργανα του δεξιού παρακράτους πάλι! Αυτό ξηλώθηκε πλήρως, ούτε σταγονίδια δεν έμειναν για να υποπτευθούμε ότι, ίσως, θάχουμε νεροποντή.

    Δεν αμφιβάλλω ότι άτομα με ιδιαιτερότητες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Αλλά ο κ. Λεβέντης και ο κ. Βεργής δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα. Πώς λοιπόν μας προέκυψε η Χρυσή Αυγή από το πουθενά; Ποιά μυστικά κονδύλια ήταν κρυμμένα όλα αυτά τα χρόνια και τώρα αίφνης άρχισαν να γεμίζουν τις τσέπες κάποιων εντελώς άγνωστων, ενδεχομένως και πολιτικά άσχετων; Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται, λέει η παροιμία.

    Μήπως λοιπόν μας παίζουν πάλι το ίδιο παιγχνίδι, αλλά αντίστροφα; Για όλα να φταίει το παρακράτος της δεξιάς, ενώ ουσιαστικά το παρακράτος της αριστεράς κινεί τα νήματα; Διότι αυτό που καταλαβαίνει ακόμη και ο πλέον αδαής στα πολιτικά, είναι ότι τώρα πάνε να μας φτιάξουν όλους σοβιετικούς πολίτες : Να πουλάμε τα σπίτια και τα χωράφια μας για να πληρώνουμε τους φόρους, να ζούμε με συντάξεις των 200 ευρώ και οι έργαζόμενοι με 500. Είναι αυτό αντίγραφο δεξιάς κοπής ή αριστεράς; Έίναι πατέντα από τους Γιωργοκωστάκηδες ή από τους Κυρκοφλωράκηδες, που τα έκαναν "πλακάκια" και μας λένε τώρα "μαζί τα φάγαμε, φέρτε τα πίσω";

    Λοιπόν, είναι καλύτερα, λέω, να αφήσουμε στην άκρη τη μουσική με την παραφωνία της Χρυσής Αυγής. Να καταλάβουμε ότι οι Γιωργοκωστάκηδες και οι Κυρκοφλωράκηδες εκπέμπουν την ίδια αρμονία, όπως ακριβώς και η βελτιωμένη τετρακέφαλη παραλλαγή των Τσιπροκουβέληδων Σαμαροβενιζέλων με διευθυντή ορχήστρας την κα. Παπαρήγα. Αυτό είναι το παρακράτος και όχι η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ τον διαχειριστή του ιστολογίου για τη φιλοξενία που μου παρέχει. Τα ανωτέρω σε βελτιωμένη γραφή http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_27.html

    κχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σαπίλα αν ξεσηκωθούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και εκτός των υπαρχόντων σήμερα κομμάτων, θα φύγει !!!
    Απόφαση χρειάζεται και αντίσταση......
    Προσοχή μόνο μη μας εμπλέξουν σε εμφύλιο ...που πολύ θα τον ήθελαν όλοι τους.....ντόπιοι δωσίλογοι και ξένα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]