Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση Σαμαρά στηρίζει τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα στην Συρία!

«Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει».
Ειδικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, επισήμανε ότι απαιτείται πολιτική λύση για το πρόβλημα της Συρίας, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα προστατευτούν οι Ελληνες και γενικότερα ο χριστιανικός πληθυσμός της περιοχής.”

Το πρώτο συμπέρασμα, είναι ότι η νέα Ελληνική κυβέρνηση, ακολουθεί το δόγμα Παπανδρέου, που σημαίνει πλήρη ταύτιση μας με τις ΗΠΑ, και σαφέστατη τοποθέτηση μας, ενάντια στην Ρωσία.

Θα πρέπει να μας εξηγήσει, ο κ. Αβραμόπουλος, και όλη η κυβέρνηση, πως η επικρατήση ισλαμιστικών δυνάμεων στην Συρία, αποτελεί ”εκδημοκρατισμό”;

Αντιλαμβανόμαστε, την συμπάθεια των πρώην συγκατοίκων στον Αμερικανικό παράγοντα, αλλα αλήθεια, έχουν συνειδητοποιήσει, πως η όποια αποσταθεροποίηση στην Συρία, θα ανάψει το φυτίλι γενικότερης ανάφλεξης στην περιοχή; Έχουν συνειδητοποιήσει, πως μία χρεοκοπημένη Ελλάδα, σε μία περίπτωση γενικότερης ανάφλεξης, είναι ”εύκολος’ στόχος!

Τέλος, σε ότι αφορά την χριστιανική μειονότητα στην Συρία, αποκρύπτουν την παρούσα πραγματικότητα. δηλαδή ότι το καθεστώς Άσαν(πατέρα και γιου), όπουν προβλέπουν οι αρχές του Μπααθ, είναι ένα κοσμικό καθεστώς, το οποίο επείδειξε σεβασμό στην χριστιανική μειονότητα. Για τους Ισλαμιστές-αντάρτες, ήδη τους καταλογίζονται δεκάδες δολοφονίες χριστιανών, και ακόμα είναι ένα αντάρτικο…

Είναι γνωστό, πως για τον σύγχρονο ισλαμικό φονταμελισμό, η έννοια του σεβασμού στις εκάστοτε χριστιανικές μειονότητες, περιορίζεται, απλά στον αφανισμό τους!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Πώς δέχτηκε η ΔΗΜ.ΑΡ να βάλουν στη θέση του υπουργού εξωτερικών αυτό το φελλό;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι μίλησε αυτός ο υπερφίαλος και κενός παντός περιεχομένου φουσκωμένος διάνος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος εισαι συ ρε ζομπι , δουλε και γραικυλε που θα πεις σε ΞΕΝΟ πρωθυπουργο τι να κανει ;
    Ρε βλαμη τοσο πολυ γουσταρης μουσουλμανικο ....
    Ρε προδοτη ξερεις ποσους εχουν σφαξη ;
    Τοσο πολυ σας ξεκωλιασαν τα αφεντικα σας ;
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]