Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για «έκρηξη» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα;


Η κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα είναι απολύτως αναμενόμενη μέσα από τα μέτρα που φοβάται να ανακοινώσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Κανένας όμως δεν περίμενε πως κάποιος πολιτικός θα ανακοίνωνε επικείμενη έκρηξη των λαθρομεταναστών και συγκρούσεις τους με Έλληνες. Αν και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ως προς την «ποιότητα» της συγκεκριμένης «ανακοίνωσης» από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Βούτση, δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με την δήλωση αυτή καθεαυτή, αλλά και με τα όσα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε στην τηλεοπτική εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας απείλησε εμμέσως -πλην σαφώς- την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.


Παρατηρώντας τα λεγόμενα του κ. Βούτση (και χωρίς να θέλουμε να θυμηθούμε την σχέση του γιού του με τον αντεξουσιαστικό χώρο και ληστείες τραπεζών), δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στην ευθεία απειλή που εκτοξεύθηκε με τόση μεγάλη άνεση και με την δικαιολογία ότι γίνονται επιθέσεις κατά (λαθρο)μεταναστών από αγνώστους, τους οποίους σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετεί στον ακροδεξιό χώρο.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί την σοβαρότητα της «ανακοίνωσης» που έκανε, αλλά και την σοβαρότητα την κάλυψης που παρείχε στους (λαθρο)μετανάστες ο πολιτικός χώρος στον οποίο φιλοξενείται ο συγκεκριμένος πολιτικός.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί πως δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνει επικείμενη επίθεση κατά του γηγενούς πληθυσμού της χώρας, επικαλούμενος φήμες ή κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (την ακροδεξιά).

Προφανώς ο κ. Βούτσης δεν έχει απόλυτη συναίσθηση της –πιθανότατα- πολιτικής αιτιολόγησης που προσφέρει στην (παρανόμως κινούμενη) κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, η οποία με πρόφαση τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Βούτση μπορεί να αυξήσει σε πρωτοφανή βαθμό τα αστυνομικά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών (αλλά και των λαθρομεταναστών).

Προφανώς ο κ. Βούτσης δεν έχει κατανοήσει πως μία τόσο σημαντική πληροφορία θα έπρεπε να την καταθέσει προσωπικά (και όχι μέσω της τηλεόρασης) στον αρμόδιο εισαγγελέα ή στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας.

Προφανώς ο κ. Βούτσης έχει ένα πλήθος πληροφοριών από συγκεκριμένους χώρους (των λαθρομεταναστών ή άλλους…) και θα έπρεπε να αναφέρει λεπτομερώς και με την ύψιστη εχεμύθεια όλες αυτές τις πληροφορίες, προκειμένου να συλληφθούν όσοι σχεδιάζουν επιθέσεις κατά του Ελληνικού πληθυσμού, αλλά και όσοι έχουν σχέσεις με τους συγκεκριμένους «εγκεφάλους».

Επειδή, λοιπόν, ο κ. Βούτσης κάθε άλλο παρά λογικά ενήργησε, η «ανακοίνωσή» του μοιάζει περισσότερο με απειλή του ιδίου απέναντι στον γηγενή πληθυσμό της Ελλάδας, ενώ δρα και ως καταλύτης για πιθανές ακραίες κινήσεις που είναι πάρα πολύ πιθανόν πως θα υπάρξουν από «πυρήνες» (είναι γνωστό πως στην τρομοκρατία υπάρχουν πυρήνες ανεξάρτητοι και πολύ προσεκτικά συνδεόμενοι μεταξύ τους) που θα επιχειρήσουν να τρομοκρατήσουν παντί τρόπω τους Έλληνες, για να «περάσουν το μήνυμα» περί αντίδρασης στην κακοποίηση των (λαθρο)μεταναστών.

Μάλλον ο κ. Βούτσης θα έπρεπε να οδηγηθεί άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα και να ανακριθεί επισταμένως (ανεξαρτήτως του πολιτικού του ρόλου) για να παραδώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες και πρόσωπα που γνωρίζει, ειδάλλως θα πρέπει να κατηγορηθεί για απόπειρα τρομοκράτησης της Ελληνικής κοινωνίας, για την δημιουργία κλίματος πολιτικής ανωμαλίας, καθώς και για συνεργασία με τρομοκρατικές ομάδες (πιθανότατα λαθρομεταναστών και όχι μόνο) για την δημιουργία ανώμαλων και άκρως επικίνδυνων καταστάσεων για το πολίτευμα, τους πολίτες και την χώρα.

Εάν ο κ. Βούτσης δεν κληθεί στο αμέσως επόμενο 24ωρο να παραδώσει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα γνωρίζει σχετικά με όλα όσα «ανακοίνωσε», τότε θα έχουμε την απόδειξη συνεργασία του κ. Βούτση με κέντρα που επιθυμούν την αύξηση της αστυνόμευσης και την επιβολή μίας έμμεσης δικτατορίας, υπό τον «φόβο» κάποιας (αδιόρατης) αιματοχυσίας…



Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Διαβάστε επίσης: Γιατί συνεχίζουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες σε μία χώρα που καταστρέφεται;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. ο ερυθροφασιστας βουτσης ειναι εξουσια ρε φιλε ποιος νομιζεις οτι ειναι ο ξεφτιλας ο σαμαρας της κατεξευτελισμενης σφαλιαροδεξιας?????
    αρα ποιος εισαγγελεας να τον καλεσει να τον
    ανακρινει αφου ολοι καθονται σουζα μπροστα στους εαμοβουλαγρους...

    απολυτη εξουσια απο το 74 μεχρι σημερα ειναι η εαμοβουλγαρικη αριστερα και υπερπροοδος.
    τιποτα αλλο δεν υπαρχει στην ελλαδα

    τωρα παει να τους κοντραρει λιγο η χρυσαυγη αλλα μαλον ειναι αργα...

    και φυσικα η αριστερα ειναι υπερ των λαθρο και κατα του ελληνικου λαου τον οποιο τρομοκρατει τωρα με σφαγες για να μην αντιδραει στις δολοφονιες και βιασμους των ξενων τους

    εχουμε μπλεξει πολυ ασχημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειπε κατι καινουργιο ο προστατης των λαθρεποικων .
    Τους εφεραν και τους προστατευουν και τους εκαναν και "Ελληνες" .
    Ο νοων νοητω και ο οποιος νοημων διαβαζη , ας ετοιμαστη .
    Οσο για το κρατος , δεν υπαρχει για τους Ελληνες .
    Ειναι τουλαχιστον αφελεια να το επικαλουμαστε για να μας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν υπάρχουν ενορχηστρωμένοι σχεδιασμοί για φασαρίες γύρο από το (λάθρο) μεταναστευτικό, θα πρέπει να έχουν ένα κεντρικότερο συντονισμό. Μπορεί οι δηλώσεις να είναι ένας συνδυασμός ανοησίας και ανάγκης για δημοσιότητα. Αν όμως δεν είναι και υπάρχουν υποψίες για κάτι οργανωμένο, τότε σίγουρα δεν θα είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ σ' αυτό καθώς πολλοί θα βολεύονταν με ένα τέτοιο ενδεχόμενο με πρώτη και καλύτερη τη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς φταίμε για όλα.
    Ενά κόμμα του 5% και των λαθδομεταναστών το κάναμε αντιπολίτευση! Το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που μας έθαψαν ζωντανούς κυβέρνηση! Και για το κερασάκι στην τούρτα, βάλαμε και την Ρεπούση στην Βουλή!
    Εμείς είμαστε οι πρώτοι ανθέλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενες από τις εκλογές δίκαιο αποτέλεσμα για τους Έλληνες; Αφού σου λέει οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι παραπάνω απ' το σύνολο του πληθυσμού της Ελλάδας (απογραφή του '11) και κανένα κόμμα δεν έβγαλε λέξη για το θέμα. Τι μεγαλύτερη απόδειξη θέλουμε, για να καταλάβουμε τη νοθεία γίνεται;

      Διαγραφή
  5. Τώρα δηλαδή τι περιμένετε από την μούρη αυτή ???
    Πέραν της προφανούς ανικανότητάς του όπως και των άλλων ....συναγωνιστών του, κυρίαρχο είναι μιά από τις ιδεοληψίες τους : Πρώτα όλοι οι λαθρομετανάστες και να ψοφήσουν όλοι οι ...αντιδραστικοί Έλληνες.
    Ποιών συμφέροντα άραγε εξυπηρετεί αυτός ο αριστερίζων συρφετός ? (είναι προφανές νομίζω)
    Όσο αφορά το θέμα ...
    Γνωρίζει ? του ξέφυγε ? τα σχεδιάζουν καιρό με την ...βοήθεια προσφάτων φίλων και καθοδηγητών τους ???
    Όπως και να είναι,σίγουρα υπάρχει σχέδιο και έχει γίνει και γενική πρόβα το 2008, αν θυμάσθε.....
    Τελικά πρέπει να κατέβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και ίσως τότε ...καθαρίσουμε, από όλους τους προδότες , ιδεοληπτικούς , ανισόρροπους και λοιπά καθίκια που μας καταδυναστεύουν διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι σχολιαζουμε ;
    Γνωριζουμε ακριβως τι μας ετοιμασαν οι Ελληνοφωνοι Εφιαλτες .
    Χαος - πλιατσικο - σφαγες και τα επακολουθα τους .
    Η μαζα , θα τους παρη με τις πετρες , ο Στρατος θα βγη στους δρομους και δυστυχια πολλων μηνων .
    ΥΠΕΡ ΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος έχει αυτιά ας ακούσει και όποιος έχει μυαλό ας συλλογιστεί. Πάντως για κληρονομικό χάρισμα δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]