Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρομοκράτης ο ένας από τους ληστές της Πάρου


Συνελήφθη στην Αθήνα από άνδρες την αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο ένας από του ληστές της Πάρου. Η σύλληψή του έγινε με βάση το DNA που είχε στη διάθεσή της η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Έτσι, ο συλληφθείς, ηλικίας 30 χρόνων, φέρεται να έχει ενεργή συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα (δεν έχει αναφερθεί κανένα όνομα) και ως εκ τούτου η ληστεία στην Πάρο, στην οποία συμμετείχε δεν ήταν μία απλή ληστεία, αλλά προφανώς μία μέθοδος εύρεσης χρημάτων για την οικονομική τροφοδότηση της οργάνωσης στην οποία μετείχε.

Δύο στοιχεία προκάλεσαν την αλλαγή στη μέθοδο της έρευνας που εφάρμοσε η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό της εγκληματικής συμμορίας της Πάρου.

Το πρώτο στοιχείο είχε να κάνει με την αποκάλυψη του αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος είχε αναφέρει ότι ένας από τους ληστές, απευθυνόμενος στην ταμία, είχε επισημάνει: «Θέλουμε μόνο τα λεφτά της τράπεζας κι όχι των πελατών της».

Ένα δεύτερο στοιχείο, το οποίο απασχόλησε τους αστυνομικούς, ήταν η ανακάλυψη του καμένου αυτοκινήτου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το εγκαταλελειμμένο καμένο αυτοκίνητο παραπέμπει σε υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας αυτός έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αντιτρομοκρατική, γι' αυτό και στα αρχεία της Υπηρεσίας υπήρχε δείγμα γενετικού υλικού του.

Στο καπέλο που είχε βρεθεί έξω από την τράπεζα της Νάουσας στην Πάρο μετά τη ληστεία και το οποίο είχε πέσει από έναν από τους ληστές ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ως αξιόλογο το γεγονός της άνεσης με την οποία σκότωσαν τον άτυχο ταξιτζή οι ληστές. Και αυτό είναι ένα δείγμα όχι μόνο της αποφασιστικότητας στην ενέργεια, αλλά και πιθανής προηγούμενης δολοφονικής ενέργειας εκ μέρους τους.

Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία έδρασε παραδειγματικά και ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο της με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, αφού έχουν ξεκινήσει οι ανακρίσεις του συλληφθέντα.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτό αποδεικνύει ότι τρομοκράτες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου είναι. Η τρομοκρατία είναι μια καλή δικαιολογία γα να βγάζει από τη μέση το σύστημα αυτούς που το ενοχλούν. Ενίοτε χρηματίζουν πιθανόν κάποιον απ' αυτούς τους εγκληματίες να κάνει κάποια ενέργεια, ώστε να συντηρούν το μύθο της τρομοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]