Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εφέτης Πατρών Κωνσταντίνος Παππάς: "Έχει καταλυθεί το σύνταγμα" (video)

Τον περασμένο Απρίλιο όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι της Ελλάδας συνεδρίασαν σε ολομέλεια στα Γιάννενα προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την αναμόρφωση του κώδικα δικηγόρων που επεξεργαζόταν η κυβέρνηση κατ΄εντολήν φυσικά της «ανώτατης κατοχικής διοίκησης» δηλαδή της Τρόϊκας.

Την πρώτη μέρα της συνεδρίασης, στις 7 Απριλίου ανέβηκε στο βήμα ο εφέτης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών Κωνσταντίνος Παππάς ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του, ούτε και «ψάρωσε» εξ αιτίας της παρουσίας των «ισχυρών» της δικαιοσύνης, ένας εκ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος του ΣΤΕ και υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος.

Ειδικά ο τελευταίος εξ αιτίας των λόγων αυτού του γενναίου εφέτη ένοιωσε τόσο «πικραμένος» που κάποια στιγμή έφυγε από την αίθουσα αφήνοντας πίσω του τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών κ. Αδαμόπουλο να κάνει τη δουλειά του «αγανακτισμένου διακόπτη».

Ότι και να κάνουν οι προκατασκευασμένοι «εθνικοί σωτήρες» και οι κάθε είδους «αρμοστές» των ξένων φανερών και κρυφών διευθυντηρίων, δεν θα μπορέσουν να εξαφανίσουν από αυτόν τον τόπο εκείνους που πάλι θα αγωνιστούν και θα χύσουν ακόμα και το αίμα τους «δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και της Πατρίδος της Ελευθερίαν».

Όσα ΜΑΤ και αν χρησιμοποιήσουν, όσους «ηλεκτρονικούς χαφιέδες» και αν βάλουν στη ζωή μας, όσες τρομοκρατικές επιθέσεις και αν κάνουν εναντίον του «καναπεδάτου» ψηφοφόρου, πάντα θα υπάρχουν φωνές που θα βάζουν μπουρλότο και θα ανάβουν ξανά και ξανά εκείνη τη φλόγα της ελευθερίας που μας κράτησε ζωντανούς χιλιάδες χρόνια. Εκείνη τη φλόγα που μπαζώνουν διαρκώς με περιττώματα και υποσχέσεις για ανάπτυξη όλοι οι αυτοί οι ψαλιδόκωλοι υπηρέτες της σύγχρονης «Ιεράς Συμμαχίας» και οι δωσίλογοι «αριστοκράτες».

Από το παρακάτω Video με την ιστορικής σημασίας ομιλία του εφέτη Πατρών Κ. Παππά, καθώς επίσης και από την εφημερίδα «Το Χωνί» ξεχωρίσαμε εκείνα τα σημεία που λέει ο γενναίος αυτός δικαστικός:
…Είμαστε όπως έλεγε ο Ηλιόπουλος σε μία ταινία, μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Βιώνουμε μια υπουργική δημοκρατία. Είναι κοινοβουλευτική; Δεν ξέρω. Διερωτώμαι αν η δημοκρατία που βιώνουμε είναι κοινοβουλευτική.
Το νομοθετικό σώμα έχει υποχωρήσει, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ (χειροκροτήματα)...
Το νομοθετικό έργο του κοινοβουλευτικού σώματος έχει εκχωρηθεί. Η ελληνική Βουλή απλώς σφραγίζει και επικυρώνει.Όπως κάνετε εσείς οι δικηγόροι που βάζετε μια σφραγίδα πάνω σε ένα έγγραφο και λέτε «επικυρώνεται το γνήσιο της υπογραφής».
Αυτό είναι το έργο της ελληνικής βουλής σήμερα…
Ο υπουργός λοιπόν θα αποφασίσει ποιά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου είναι αυτά που θα τους πάρει την περιουσία και θα την αξιοποιήσει η ανώνυμη εταιρεία…
Πού είναι το Σύνταγμα;
Δεν ισχύει το Σύνταγμα σήμερα.
Με συγχωρείτε, το ξαναλέω.
Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα σήμερα…

Το Video με την... ενοχλητική (για κάποιους) εισήγηση του Εφέτη Πατρών κ. Παππά:




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Το γεγονός ότι 5 μήνες έχει μείνει μακριά από τη δημοσιότητα αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι ο μηχανισμός προπαγάνδας του συστήματος δούλεψε αρκετά καλά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσες σελίδες έχουν αναδείξει αυτό το ντοκουμέντο, έστω και 5 σχεδόν μήνες μετά. Κρίμα που από το βιαστικό άρθρο έχουν παραλειφθεί πολλά, επίσης σημαντικά σημεία του βίντεο. Προτρέπω τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν όλο το οπτικοακουστικό απόσπασμα και να μην αρκεστούν στο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια να μην λησμονούμε την ιστορικής αξίας Απόφαση ΕιρΑθ 599/2012 που εξέδόθη από την γενναία Δικαστή, την Αξιότιμη Κυρία ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΟΥΤΡΟΥΒΙΔΑ, και τεκμηριώνει την αντισυνταγματικότητα των "μνημονιακών" επιταγμάτων θέτοντας προ των ηθικών και νομικών ευθυνών τους όλους τους θρασύδειλους εθνοπροδότες της "Πικραμμένης" συμμορίας!

      Επέστη η ώρα που η Δικαστική Εξουσία οφείλει να εγερθή και να αρθή στο ύψος των κρισίμων περιστάσεων τις οποίες ζει το ελληνικό έθνος: όχι το Σύνταγμα, η Δημοκρατία έχει καταλυθή στην Ελλάδα σήμερα!

      Το "Σύστημα" ΠΡΕΠΕΙ να συντριβή: "ΜΑΧΕΣΘΑΙ ΧΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΥΠΕΡ ΠΟΛΗΟΣ ΟΚΩΣΠΕΡ ΤΟΙΧΕΟΣ" (Ηράκλειτος)

      Διαγραφή
  2. Πολύ σωστά έχει καταγγελθεί η κατάλυση του Συντάγματος από τους Εθνοπροδότες.
    Τι έγινε από εκεί και πέρα.....Ο ανώτατος άρχων που υποτίθεται ότι είναι ο.....θεματοφύλακας ..
    Τρίχες.....
    Πρέπει λοιπόν, εμείς οι Έλληνες πολίτες να πάρουμε στα χέρια μας την κατάσταση και να τελειώνουμε οριστικά με όλα αυτά τα τομάρια ντόπια και ξένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παλιόπαιδο Κωνσταντίνε, γιατί παραπονιέσαι;
    Ελαστικοποίηση δημοκρατικών σχέσεων λέγεται το φαινόμενο!
    Democratic Flexicurity, που λέμε και στο χωριό μου!
    (Το copyright είναι δικό μου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. …. … …. όταν αυτός, που διετέλεσε αρχιεισαγγελέας της "δημοκρατίας", ήταν χουντικός, σημαίνει ότι προσελήφθηκε, κρίθηκε και προάχθηκε στο δικαστικό σώμα από χουντικούς.

    Στη συνέχεια ο ίδιος, ως αρχιεισαγγελέας, προσέλαβε, έκρινε και προήγαγε ομοίους του.

    Εκβιάστηκε από φασίστες για να "προοδεύσει" και εκβίασε ο ίδιος, για να προσφέρει πρόοδο σε ομοίους του. …… ….. … . .

    Η μεταπολίτευση, δηλαδή, δεν άλλαξε το παραμικρό στη δικαιοσύνη.

    Αυτό είναι το όλο πρόβλημα στη στελέχωση του συστήματος της δικαιοσύνης.

    Οι χουντικοί δικαστικοί —και μάλιστα οι υψηλόβαθμοι— δεν αντικαταστάθηκαν με την πτώση της Χούντας.
    Από αυτούς ξεκίνησε το σημερινό πρόβλημα.

    Προκειμένου οι ίδιοι να μην εκβιάζονται από τους νέους δημοκράτες συναδέρφους τους και να μπορούν οι ίδιοι να τους εκβιάζουν, επέλεγαν ομοίους τους.
    -----------------
    fnous-ΕΑΜ β'-Έλληνες δικαστές..Η συντεχνία που..(2)
    http://www.youtube.com/watch?v=grf9cP5NJ0A&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα σήμερα…"κι απο τις εκλογες και μετα αν εχετε προσεξει δεν το επαναλαμβανει ΚΑΝΕΙΣ!!!Καποιοι επισης(οπως ο ΕΑΜ`Β) μας εχουν ζαλισει ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ "ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!!Αληθεια,ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ??ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΑΜ`Β ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ??ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ",Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ???Γιατι μεσα στο κυνοβουλιο ΟΛΟΙ οι "αγωνιστες" "αντινεοταξιτες αντιμνημονιακοι" απο την ακρα δεξια μεχρι την ακρα αριστερα κανουν τουμπεκι για το(αν ειναι δυνατον!!!) "Υπουργειο Ηλεκτρονικης Διακυβερνησης"???!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣΟΝΟΙ???!Απο την μια φωνασκειτε για διαφορα και δηθεν χτυπατε την νεα ταξη,και την ιδια στιγμη ΧΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΛΩΝΑ!!!!Λοιπον,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!!!!!Αν ξαναγινουμε εθνικα ανεξαρτητοι και κλεισουν ΟΛΕΣ οι μασονικες στοες(με κατασχεση των πρακτικων τους και φυλακιση των προδοτων),ΟΛΑ τα προβληματα τελειωνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ! Εδώ υποψιαζόμαστε νοθεία στην προσωπική ψήφο και ονειρευόμαστε Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση τα ζώα! Με αποδείξεις ότι κάνουν όπως γουστάρουν, ακούνε ότι τους αρέσει, τους λες είμαι άνεργος και σου λένε πλήρωνε φόρους.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]