Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Mεταφέρουν οπλισμό και οχήματα στον θύλακα Κοκκίνων οι Τούρκοι

Την εμφάνισή τους στη θαλάσσια περιοχή Παχύαμου και Κοκκίνων έκαναν το πρωί στρατιωτικά πλοιάρια των κατοχικών δυνάμεων, μεταφέροντας οπλισμό και στρατιωτικά οχήματα, σύμφωνα με ανώτατη στρατιωτική πηγή της Εθνικής Φρουράς.

Όπως δήλωσε η εμφάνιση των τουρκικών πλοιαρίων στη θαλάσσια περιοχή του Παχύαμου έχει σχέση με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν οι Τουρκοκύπριοι στο θύλακα των Κοκκίνων για τους εορτασμούς των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας το 1964.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα τουρκικά πλοιάρια τα οποία ήταν ευδιάκριτα από τη στεριά μετέφεραν στρατιωτικά οχήματα και οπλισμό. Οι κινήσεις των τουρκικών πλοιαρίων παρακολουθούνται από τις Αρχές ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρόσθεσε.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]