Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και ο Μπόμπολας στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων!!!

Μα είναι δυνατόν να μην πιστεύει τον Παπανδρέου, τον Πάγκαλο, τον Παπακωνσταντίνου και τα άλλα "παιδιά" που έκαναν σαφέστατες δηλώσεις μέσα στην Βουλή, με τις οποίες χλεύαζαν την πιθανότητα ύπαρξης πετρελαίου στην Ελλάδα; Ο Μπόμπολας ξέρει περισσότερα ή αυτοί οι πολιτικοί μας έλεγαν ψέματα;

Η πληροφορία που μας ήλθε δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ο κύριος Μπόμπολας μπαίνει στον χορό των υδρογονανθράκων μέσω μίας εκ των εταιρειών που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που βγήκαν στο “σφυρί”.

Εμάς δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού ο κύριος Μπόμπολας ήταν ο μόνος που πίστεψε στα κολοσσιαία κοιτάσματα χρυσού στην Χαλκιδική, όταν οι υπόλοιποι τα θεωρούσαν συνωμοσιολογία. Σήμερα λοιπόν, παρεΐτσα με την Goldman Sachs έχουν στα χέρια τους ενα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα του πλανήτη, αξίας τουλάχιστον 22 δις Ευρώ τα οποία απέκτησαν “κοψοχρονιά”. Μόλις με 15 εκατομμύρια Ευρώ!

Την ίδια στιγμή που ο Παπακωνσταντίνου του μνημονίου παραμύθιαζε τους Ελληναράδες ότι είμαστε πεταμένοι, άχρηστοι και δεν υπάρχει ούτε μπιτόνι στο υπέδαφος, ο ίδιος υπουργός έκανε παράσταση στην ΕΕ για να σβηστεί το πρόστιμο της “Ελληνικός Χρυσός” υπέρ του επιχειρηματία!

Σήμερα λοιπόν που τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων είναι γεγονός, τουλάχιστον για τους κολοσσούς που βάζουν τα ωραία τους λεφτά, υπάρχουν ακόμα κρετίνοι ελληναράδες που υπερασπίζουν τον …μονόδρομο του μνημονίου! Είναι οι ίδιοι οι ελληναράδες που ψήφιζαν Γιώργαρο το 2009 για να γεμίσουν οι κοιλάρες τους και οι τσέπες τους με φράγκα, οι ίδιοι ελληναράδες που πούλαγαν αντίσταση μέσα από τις “σοβαρές” εφημερίδες απογόνων δοσίλογων, οι κόπανοι που μεγάλωσαν με ΔΟΛ και Έθνος. Οι τρόμπες του “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά” και του πιο εκσυγχρονισμένου, “Ξεφτίλες πατριώτες”.

Σήμερα που το μνημόνιο ψηφίστηκε, και υδρογονάνθρακες θα βγουν και πετρέλαιο θα βρεθεί, αφού θα το πάρουν οι “δανειστές”.

Και ο μαλάκας ο ελληναράς θα είναι ο μοναδικός αστός του πλανήτη που θα υπερασπίζεται το σταλινικό μνημόνιο ή ο μοναδικός σοσιαλησταράς της Αχαΐας που έδωσε βουλευτική ασυλία στον μέγα στοχαστή.

Οι μόνοι μάγκες σε αυτή την χώρα θα παραμείνουν οι “αντεξουσιαστές” τύπου Ψαριανού, που αφού μας τα έπρηζε επί δεκαετίες για τους “κακούς ακροδεξιούς”, τώρα χασκογελάει μαζί τους στα βουλευτικά έδρανα δίπλα στον Άδωνη και τον Βορίδη όταν κάποιοι “αντεξουσιαστές” ανακαλύπτουν ότι ο Ψαριανός είχε Φεράρι…

Αλλά υπάρχουν και οι πιο μάγκες σαν τον Μπόμπολα που αποδεικνύουν ότι σοβαροί επιχειρηματίες που βγάζουν φράγκα, δεν διαβάζουν “Έθνος”. Το πλασάρουν στους προοδευτικούς ελληναράδες, για να βαράνε παλαμάκια στους παπανδρέηδες, όταν αυτοί ετοιμάζονται για τις νέες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]