Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμιστής ο καμικάζι του Μπουργκάς


Αλγερινός ισλαμιστής με "άσυλο" και σουηδικό διαβατήριο!!!

Όπως γράψαμε χθες, ισλαμιστής ήταν ο μακελάρης του Μπουργκάς, που μάλιστα απολάμβανε σουηδικού ασύλου, εκπροσωπώντας τα δίκαια των “ισλαμιστών μεταναστών”!
Ο ίδιος μάλιστα είχε περάσει και από το γκουαντάναμο ως μέλος της Αλ Κάιντα.

Το συμβάν αυτό θα πρέπει να προκαλέσει συναγερμό στις Ελληνικές αρχές αφού ο νόμος Ραγκούση και οι χιλιάδες βορειοαφρικανοί που ήλθαν τράνζιτ με την βοήθεια του επίσημου Τουρκικού κράτους, μπορεί να κρύβουν παρόμοιες περιπτώσεις που δεν διστάζουν μάλιστα να προβληθούν διεκδικώντας δικαιώματα.

Το πως ενεργοποιούνται αυτοί οι πυρήνες, το είδαμε στην Μαδρίτη, το βλέπουμε σήμερα στην Συρία, το είδαμε χθες στο Μπουργκάς.

Στ’ αλήθεια, ποιός πολιτικός, όσο σάπιος και λαμόγιο και αν είναι, θα μπορέσει να ζήσει κομματιασμένα γυναικόπαιδα στην Ελλάδα;
Ειδικά σήμερα που η συμμορία Παπανδρέου που ευχαρίστησε το Πακιστάν, δεν είναι πλέον στην κυβέρνηση;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]