Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

New Statesman: «Η Merkel πιο επικίνδυνη ηγέτιδα μετά τον Hitler»


Δριμύτατη επίθεση από το βρετανικό NEW STATESMAN στην καγκελάριο της... λιτότητας. Η Angela Merkel «εξολοθρεύει την ανάπτυξη», υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό NEW STATESMAN καταγγέλλοντας την «μανία» που έχει η καγκελάριος με τη λιτότητα και χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο επικίνδυνη ηγέτιδα της Γερμανίας μετά τον Hitler».

Στο εξώφυλλο του τεύχους της Τετάρτης εικονίζεται η Hitler ντυμένη σαν τον «Εξολοθρευτή», το ανθρωπόμορφο ρομπότ του μέλλοντος από την ομώνυμη σειρά ταινιών με τον Arnold Schwarzenegger.
«Η μανία της Angela Merkel για τη λιτότητα καταστρέφει την Ευρώπη. Η Γερμανίδα καγκελάριος εξολοθρεύει την ανάπτυξη και μας ωθεί σε μια νέα Ύφεση»,
γράφει το περιοδικό, παραπέμποντας στα χρόνια της μεγάλης ύφεσης του 1930.

Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Mehdi Hasan διερωτάται ποιος ηγέτης αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια τάξη και την ευημερία από τον Ιρανό πρόεδρο Mahmud-Ahmedinejad, τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και τον Kim Jong-un της Β Κορέας.
«Η απάντηση είναι: μια πρώην χημικός, λάτρης της όπερας με αβρούς τρόπους που κατέχει το αξίωμά της εδώ και 7 χρόνια. Ναι λοιπόν, ας περάσει στη σκηνή η καγκελάριος Angela Merkel της Γερμανίας, η λύση της οποίας για την δημοσιονομική κρίση της Ευρώπης έχει φέρει την ήπειρο-ίσως και όλον τον κόσμο- στο χείλος μιας 2ης Μεγάλης Ύφεσης».
«Ας με συγχωρέσει ο Mike Godwin και ο ομώνυμος κανόνας του, αλλά η Merkel είναι ο πιο επικίνδυνος ηγέτης της Γερμανίας μετά τον Hitler»,
προστίθεται στο άρθρο.

Ο Godwin είναι ένας Αμερικανός δικηγόρος που διατύπωσε τον «κανόνα» πως «όσο επιμηκύνεται μια διαδικτυακή συζήτηση, η πιθανότητα μιας σύγκρισης που θα περιλαμβάνει τους ναζιστές και τον Hitler προσεγγίζει τη μονάδα».
«Οι 8 προκάτοχοί της, από τον Konrad Adenauer μέχρι τον Gerhard Schröder, επέβλεψαν ένα κατασκευαστικό θαύμα στην χώρα και την αποκατάσταση της φήμης της Γερμανίας στο εξωτερικό.
Υπό την Merkel όμως η χώρα βρίσκεται και πάλι απομονωμένη»,
καταλήγει ο Hasan, επισημαίνοντας ότι η Γερμανία προκαλεί εξίσου το μίσος και το φόβο.

Υ.Γ.: όταν μιλάμε στην Ελλάδα κάποιοι για Δ’ Ράιχ είμαστε γραφικοί!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πολλοί ηταν οι Λαοί (συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων) που βοήθησαν την Γερμανία στην ανάκαμψή της και τον πλουτισμό της.
    Αλλά είπαμε το DNA των Ούννων παραμένει DNA Ούννων.....
    Ούτε πιό επικίνδυνη είναι από τον Χίτλερ, ούτε λιγότερο επικίνδυνη, είναι απλά συνέχειά του....
    Τουλάχιστον ο Χίτλερ είχε να αντιμετωπίσει τεράστια οικονομικά προβλήματα άσχετα αν ως καθαρματικός εγκέφαλος έκανε αυτά που έκανε.
    Η Μέρκελ είναι πλούσια, πολύ πλούσια, αλλά είναι και αχόρταγο αρπακτικό και όταν βρίσκει μιζαρισμένους και δωσίλογους προδότες, καλή ώρα όπως στην Έλλάδα, εφορμά...
    Αφού τα γράφουν και τα επισημαίνουν οι διάφοροι διεθνείς κονδυλοφόροι,που τώρα τους έπιασε και αυτούς ο πόνος, γιατί οι κυβερνήτες τους δεν της βάζουν φρένο ???
    Έλα ντέ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι ειναι ο ΓΑΠ ο Σαμαρας κτλ κτλ , ειναι και η Μερκελ .
    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ των τοκογλυφων .
    Μερικοι , των ευρωπαιων και οι αλλοι τοσοι , των περα του Ατλαντικου .
    Αυτοι ειναι που μας μισουν και βαζουν ταχα πρωθυπουργους , ψυχοπαθεις και ελεηνους , πουλημενους ψυχη και σωμα στον Μαμωνα , και θεριζουν τους λαους .
    Τα κομματα ειναι ΟΛΑ , δικα τους μαντρια .
    Τους αχυρανθρωπους , ερχεται η ωρα και τους καινε , αμφοτεροι , τον εχθρο που ειναι απο πισω τους , πρεπει να κουρελιασης , για να Ελευθερωθης .
    Καψε οσες μαριονετες , τραβαει η ορεξη , αλλους τοσους και πιο πολλους εχουν στην κωλοτσεπη τους .
    Η Αληθεια θα μας Ελευθερωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]