Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θράκη: Δικαιολογητικά πρόσληψης στην τουρκική γλώσσα!!!


Από πότε η Τουρκική γλώσσα χρησιμοποιείται σε επίσημα έγγραφα και μάλιστα της τοπικής αυτοδιοίκησης; Η απάντηση είναι πως η τουρκική γλώσσα χρησιμοποιείται λόγω παντελούς έλλειψης εθνικού προσανατολισμού της κυβέρνησης των Αθηνών.

Το έκτρωμα του Καλλικράτη θα αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και τότε θα ξεκινήσουν "διαδικασίες" για τις οποίες κάποιοι θα πρέπει να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Η Άγκυρα έχει πατήσει γερά το πόδι της στην Θράκη, ενώ την ίδια στιγμή η Αθήνα λάμπει δια της απουσίας της από την άκρως ευαίσθητη εθνικά αυτή περιοχή της Ελλάδας.

Και για του λόγου το αληθές, διαβάστε παρακάτω και φρίξετε ελευθέρως, αν και επί πρωθυπουργίας του αλήστου μνήμης Γιώργου Παπανδρέου, ο ίδιος ως πρωθυπουργός ανακοίνωσε σε ορεινό Πομακικό χωριό του Ν. Ξάνθης (Θέρμες) πως οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης θα γίνονται στα τουρκικά!!!

Τα γενικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή ενδιαφέροντος (από 14 Μαρτίου 2012) για πρόσληψη εποχικού προσωπικού (1.100 ατόμων) πεντάμηνης διάρκειας (κοινωφελούς Εργασίας) μέσω ΑΣΕΠ, πλέον δημοσιεύονται από το δήμο Αρριανών και στα Τουρκικά.

Στο σχετικό έντυπο που διανέμει ο δήμος Αρριανών, βλέπουμε ότι κάτω από την Ελληνική γλώσσα, υπάρχει και η Τουρκική. Κύριος στόχος είναι η επισημοποίηση της χρήσης των Τουρκικών, διότι εάν πραγματικά κάποιοι υποψήφιοι δεν γνώριζαν ελληνικά, τότε ο δήμος θα μπορούσε να μεταφράσει το κείμενο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα τουρκικά και να το διανείμει ανεπίσημα και ξεχωριστά.

Η ενσωμάτωση, όμως, των τουρκικών μέσα στο «επίσημο» κείμενο, είναι σκόπιμη και στοχεύει στην καλλιέργεια κλίματος ανεπίσημης αρχικά, και επίσημης μελλοντικά, διγλωσσίας.

Και εν τέλει, εάν κάποιοι Έλληνες πολίτες δημότες του δήμου Αρριανών δεν μπορούν να αντιληφθούν στην Ελληνική γλώσσα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τότε, πως μπορούν να προσληφθούν από το ΑΣΕΠ και να πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο;

Εάν χρειασθεί να συναλλαχθούν με κάποιο ελληνόφωνο, θα πρέπει ο τελευταίος να μάθει τουρκικά για να μπορέσουν να συνεννοηθούν;

Πομακική εφημερίδα "ΖΑΓΑΛΙΣΑ"
Για τους δυσπιστούντες, παραθέτουμε και το σχετικό έγγραφο:


Κύριοι των Αθηνών, λαβροι νεο-πατριώτες ηγέτες του Εθνικού Βολευτηρίου, θα ακούσετε ποτέ τις εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων που παρατηρούν από πολύ κοντά τα συμβαίνοντα στην Θράκη;
Θα μπορέσετε να κατανοήσετε ποτέ τις εκατοντάδες αναφορές που συντάσσονται από ειδικά εντεταλμένα όργανα του κράτους τα οποία περιγράφουν μία ζέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργείται εις βάρος του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας της Θράκης;

Θα ενσκύψετε ποτέ να ενημερωθείτε από ειδικούς κρατικούς υπαλλήλους για το τι πράγματι συμβαίνει στην Θράκη;

Ως πότε η αδιαφορία σας θα επικαλύπτει τις άοκνες προσπάθειες ανθρώπων που μελετούν το "φαινόμενο" εισόδου της Τουρκίας στην Θράκη;

Ως πότε θα είσαστε ελλειπείς στις περιστάσεις που απαιτούν υψηλό εθνικό φρόνημα, αλλά και σεβασμό στην υψηλότατου επιπέδου ενημέρωση που σας παρέχεται από εξειδικευμένα επιστημονικά στελέχη;

Είναι δυνατόν η ακριβοθώρητη καρέκλα σας να έχει μεγαλύτερη αξία από την Ελληνική γη, την οποία "χαρίζετε" έμπλεοι ανηθικότητας και ηλιθιότητας στην Άγκυρα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και που είσατε ακόμα.....
    Τα έχουμε πεί , έχουν γραφεί χιλιάδες επί χιλιάδων άρθρα και σχόλια....αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός κυβερνητικού εδώ και χρόνια.
    Και πως να γίνει κάτι το Εθνικό/Πατριωτικό όταν όλος αυτός ο συρφετός με τέτοιους μισέλληνες δωσίλογους προδότες νοιάζεται μόνο για το τι θα δώσει στα Τουρκομόγγολα και στιυς τοκογλύφους.
    Και μετά τις εκλογές, τα ίδια τομάρια τον χαβά τους...
    Καλά να πάθουμε....έρχονται και άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς κι εμείς υποφέρουμε, Κωνσταντίνε. Δεν σκάει όλος ο κόσμος γι' αυτή την εγκληματική αδικία. Oι διαδικασίες που οδήγησαν στην ίδρυση αυτού του παράνομου προξενείου θα έπρεπε ήδη να είχαν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Επίσης, οι διαδικασίες με τις οποίες ανακηρύχθηκε η περιοχή της Θράκης (όπως και άλλες ευαίσθητες εθνικά περιοχές της χώρας) σε ΕΟΖ, θα έπρεπε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με την ίδια κατηγορία του εσχάτου αδικήματος. Αντί γι' αυτό, ψήφισε αυτός ο λαός τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις που πρώτα γέννησαν αυτά τα εκτρώματα και σήμερα τα συντηρούν, είτε με τη δράση τους, είτε με την ανοχή τους. Υπάρχει τοίχος να χτυπήσουμε το κεφάλι μας; Οι μόνοι που υποφέρουμε από αυτή την πραγματικότητα είμαστε εμείς οι μια χούφτα άνθρωποι που τα είδαμε αυτά τα πράγματα από νωρίς. Οι υπόλοιποι ή πήγαν στην κάλπη και διέπραξαν το γνωστό διαχρονικό έγκλημα ή πήγαν για μπάνιο την περασμένη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]