Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλουσιότερη από ποτέ η Γερμανία!

Οι γερμανοί πολίτες χτίζουν σπίτια, αφού η Μέρκελ γκρεμίζει τα σπίτια των Ελλήνων

Την ώρα που η οικονομική κρίση «πληγώνει» όλο και περισσότερες χώρες, δημοσιεύματα του εξωτερικού αποκαλύπτουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Γερμανία είναι πιο πλούσια από ποτέ!

Συγκεκριμένα, οι Times αναφέρουν ότι σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής Bundesbank, η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει 4.7 τρισεκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου, συνταξιοδοτικά προγράμματα και μετοχές! Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η Γερμανία είναι η μόνη που κερδίζει από την “τραγωδία” της νότιας Ευρώπης.

Τα επίσημα στοιχεία που θα δοθούν την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποκαλύψουν ένα ακόμη ρεκόρ για τη Γερμανία. Έχει το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας την ίδια ώρα που Ισπανία και Ελλάδα έχουν ήδη τέσσερις φορές υψηλότερο ποσοστό από τη Γερμανία! Κι όλα αυτά όπως επισημαίνουν οι Times δεν οφείλονται βέβαια στις εξαγωγές βιομηχανικών προϊόντων της Γερμανίας,αλλά και στην…εισαγωγή φθηνού χρήματος.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι η ΕΕ υπάρχει… για τη Γερμανία είναι ότι το Μάρτιο η Γερμανία παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση κατασκευαστικής δραστηριότητας, με 31%! Οι Γερμανοί έχουν τόσο χρήμα να ξοδέψουν και στρέφονται όλο και περισσότερο στην αγορά σπιτιών.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]