Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Λοβέρδος κλείνει παιδοκαρδιοχειρουργική κλινική


  • Σκοτώνουν τα παιδιά μας! Να ανοίξει τώρα η μοναδική δημόσια καρδιοχειρουργική μονάδα της χώρας, στο Παίδων «Αγία Σοφία»
Πρίν απο λίγο αναρτήσαμε ένα κείμενο σχετικά με τον αποκλεισμό επι της ουσίας των καρδιοπαθών παιδιών που έχουν εγχειριστεί ή που πρέπει να εγχειριστούν ,απο την φροντίδα του μοναδικού δημόσιου καρδιοχειρουργικού κέντρου στο νοσοκομείο παίδων "Η Αγία Σοφία".
Πριν προλάβουμε να κάνουμε κάποιες διορθώσεις, ήλθε στο e-mail μας η επιστολή ενός γονέα καρδιοχειρουργημένου παιδιού την οποία με ιδιαίτερη τιμή δημοσιεύουμε .
Αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ.
Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς , γιατρούς ή νοσηλευτικό προσωπικό που έχουν αμέσως ή εμμέσως σχέση με αυτό το παιδοκαρδιοχειρουργικο κέντρο που θεωρείται εχθρικό για το υπουργικό και παρα-υπουργικό ιατρικό κατεστημένο , να μας στείλουν τα κείμενα και τις πληροφορίες τους με την υπόσχεση ότι θα δημοσιεύονται όλα.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σαν ιστολόγιο.
Το περισσότερο μπορούμε να το πετύχουμε μόνο μαζί σας.
Να ξεσηκωθούμε , να απαιτήσουμε , να χτυπήσουμε τη γροθιά στα γραφεία των διαφόρων βεζύρηδων, να καταγγείλουμε .
Το ξαναλέμε για άλλη μια φορά.
Αν δεν υπερασπιστούμε τα καρδιοπαθή παιδιά τώρα, αν με την αμέλειά μας επιτρέψουμε στον κάθε μασκαρά να παίξει κορώνα - γράμματα τη ζωή αυτών των παιδιών, τότε δεν έχει απολύτως κανένα νόημα οποιαδήποτε αντίσταση ή συμμετοχή μας στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.
Τι να το κάνουμε το ψωμί αν είναι βρώμικο , τι να την κάνουμε την παιδεία αν δεν μας ενδιαφέρει η προστασία κάθε παιδιού και τέλος που θα βρούμε την ελευθερία όταν με την αδιαφορία μας θα έχουμε ήδη επιλέξει τη ζωή του ραγιά;
Σκοτώνουν τα παιδιά μας! Να ανοίξει τώρα η μοναδική δημόσια καρδιοχειρουργική μονάδα της χώρας, στο Παίδων «Αγία Σοφία»(Γράφει ένας γονιός του οποίου το παιδί είναι χειρουργημένο και η ζωή του εξαρτάται απο την λειτουργία του καρδιοχειρουργικού κέντρου του "Αγία Σοφία" )

Κάποιοι παίζουν άσχημα με τις ζωές των παιδιών μας.
Η λίστα αναμονής για ένα χειρουργείο καρδιάς αυξάνεται μέρα με τη μέρα , η αγωνία μας ως γονέων κορυφώνεται διαρκώς κι αντί να δοθεί άμεσα λύση στην υποστελέχωση του μοναδικού καρδιοχειρουργικού κέντρου της Ελλάδας, μας ετοίμασαν χειρότερο πλήγμα, κλείνοντας και την εντατική μονάδα του!
Και ως λύση, τι πρότειναν οι οργανωτές του εγκλήματος;
Κάτι που πουθενά στον κόσμο δε συμβαίνει:
τα χειρουργημένα παιδιά μας να οδηγούνται μέσω κοινόχρηστου ασανσέρ σε άλλους ορόφους, σε γενικές μονάδες, όπου συνυπάρχουν παιδιά όλων των τμημάτων μαζί!
Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να στηρίξει επιστημονικά (και πώς θα μπορούσε άλλωστε!) την ορθότητα αυτής της επιλογής, έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες και η απόφαση εφαρμόζεται ευλαβικά.
Γιατροί, νοσηλευτές, γονείς, σύλλογοι, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα ενώπιον του Διοικητή του «Αγία Σοφία» κ. Παπασάββα, αλλά αντιμετωπίσαμε την αδιαφορία του.
Χωρίς να απαντήσει σε καμία ένσταση που θέσαμε, μας διαβεβαίωσε παγωμένα ότι απλά τίποτε δε θα αλλάξει!
Εννοείται, πως σε ερώτησή μας, αν μας εγγυάται υπό τις νέες συνθήκες, για την υγεία των παιδιών μας , δε μπόρεσε να πει τίποτα..
Κάνουμε έκκληση σε εισαγγελείς να έρθουν να δουν επί τόπου τις τραγικές σκηνές που εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες στο «Αγία Σοφία».
Γονείς ψάχνουν αρμόδιους να ικετεύσουν για διαρκώς αναβαλλόμενα χειρουργεία, παιδιά ανεβοκατεβαίνουν μέχρι να δοθεί η άδεια να χειρουργηθούν, εφημερεύοντες στις άλλες μονάδες αδυνατούν να φροντίσουν (και το δηλώνουν!) καρδιοχειρουργημένα παιδιά που τους στέλνουν, παιδί παραλίγο να τοποθετηθεί δίπλα σε άλλο με μη διαγνωσμένη ακόμα μηνιγγίτιδα και πλείστα άλλα τραγικά…
Ξέρουμε βέβαια ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία.
Είμαστε πολλοί για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και πρέπει, φαίνεται, να πεθαίνουμε σιγά-σιγά! Αίσχος!
Αυτή τη δημόσια υγεία ονειρεύεστε κ. Λοβέρδε;
Να σκοτώνετε τα παιδιά μας;
Αν πραγματικά έχετε ίχνος ευαισθησίας μέσα σας, ανοίξτε εδώ και τώρα την καρδιοχειρουργική μονάδα και στελεχώστε το κέντρο άμεσα με καρδιοχειρουργούς, αναισθησιολόγους και καρδιολόγους.
Ειδάλλως, για κάθε παιδί μας που κινδυνεύει, η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά εσάς…
Στον "Καιάδα" τα καρδιοπαθή παιδιά που χειρουργήθηκαν ή που περιμένουν να χειρουργηθούν απο το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο.

Κάθε ανακοίνωση της "κομαντατούρας" είναι και πιο μαύρη απο την προηγούμενη.Κάθε είδηση που βγαίνει απο τα στόματα είτε αυτών των δαιμονοειδών ανθρώπων, είτε απο τα κυνικά χείλη των πληρωμένων γκαιμπελίσκων των ΜΜΕ , περιγράφει και μια δυστυχία για χάρη της "εθνικής σωτηρίας".
Μέσα όμως σε αυτήν την κυριαρχία του "μαύρου" υπάρχει και κάτι που είναι ακόμα πιο μαύρο και απο την ψυχή εκείνων που το σκέφτηκαν.

Μιλάμε για την απόφαση του εφευρέτη του νομοσχεδίου Φρανκεστάϊν ( περί εικαζόμενης συναίνεσης δωρέας οργάνων όλων των Ελλήνων) και υπουργού Υγείας (;;;) κ.Λοβέρδου να βάλει επί της ουσίας λουκέτο στο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του δημόσιου (προς το παρόν) νοσοκομείου παίδων Αγία Σοφία.

Αυτός λοιπόν που ανέλαβε την εκποίηση ανθρωπίνων ανταλλακτικών μέσω μιας εικασίας που του ήλθε ως δαιμονική "επιφοίτηση" και που νομοθέτησε ως εργολάβος των ψυχών μας το περίφημο νομοσχέδιο μέσω του οποίου όλοι θα θεωρούμαστε ως δωρητές σώματος, αποφάσισε να εφαρμόσει ένα αυτόματο σύστημα "εκκαθάρισης" ξεκινώντας μάλιστα απο τα καρδιοπαθή παιδιά.

Είναι εκείνος που χωρίς στάλα ανθρωπιάς, θα στείλει στον Καιάδα των "αγορών" εκείνα τα καρδιοπαθή παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν καταθέσεις εις τας Ελβετίας ούτε μπάρμπα στο Βερολίνο.
Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Αυτή η ναζιστικής έμπνευσης ενέργεια δεν ήταν αναγκαία για την οικονομία του κράτους.
Αν ήθελε αυτό το αντίχριστο και μισάνθρωπο καθεστώς να κάνει οικονομία δεν θα κατασκεύαζε εν μέσω "κρίσης" 77 οργανισμούς , ούτε θα πλήρωνε 860 εκατομμύρια ευρώ για να προστατέψει τον Λαυρεντιάδη και όλο το τραπεζοεκδοτικό σινάφι που είχε γύρω του και γύρω απο την γνωστή για τις ανομίες της Proton Bank.

Αν αυτή η κυβέρνηση των σφετεριστών της εξουσίας ήθελε έστω και προσχηματικά να δείξει ότι παλεύει για την σωτηρία αυτού του τόπου, τους πρώτους που θα προστάτευε θα ήταν τα παιδιά και όχι τους τραπεζίτες για χάρη των οποίων τα πετάει μαζί με τον υπόλοιπο λαό στα σκουπίδια.

Απο αυτό το ιστολόγιο διαρκώς φωνάζουμε πως κάθε "διάλογος" με δαύτους ο οποίος θα περιέχει επιχειρήματα για δίκαιο, ηθική , ανθρωπιά, κοινωνική πρόνοια ή δημοκρατία, είναι άσκοπος.
Αυτοί οι εργολάβοι της κόλασης έχουν μια και μόνο αποστολή την δαιμονοποίηση της κοινωνίας μέσω της ηθικής , ψυχικής και φυσικής εξόντωσης των ανθρώπων.Με δυό λόγια έχουν πλέον κατακτήσει το "καθ΄ομοίωσιν" με το αφεντικό τους τον διάβολο.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]