Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αλήθεια για τα φρουτάκια και το πρόστιμο της ΕΕ

  • Όταν ο Έλληνας ψάχνει, τότε βρίσκει και όταν βρίσκει αυτά που του κρύβουν, τότε κάποιοι άλλοι ανησυχούν... γιατί άραγε, αφού ισχυρίζονται πως θέλουν το καλό μας;
Είναι σημαντικό ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα υπάρχουν τα blog και ακούγεται η αλήθεια αν και ακούω ότι κάποια blogs έχουν αρχίσει να ενοχλούν. Στέλνω μερικά στοιχεία για τα περίφημα VLTs ελπίζοντας ότι αν τα δημοσιεύσετε δεν θα ενοχληθούν κάποιοι τόσο πολύ ώστε να σας δημιουργήσουν προβλήματα.
Ένας από τους βασικούς λόγους που προβάλλεται για την εγκατάσταση των 50.000 κουλοχέρηδων είναι ότι η χώρα μας έχει καταδικαστεί από την ΕΕ και πληρώνουμε πρόστιμο που απαγορεύσαμε τα φρουτάκια το 2002. Αυτό είναι απολύτως αναληθές!! Η Ελλάδα έχει καταδικαστεί για τον νόμο 3037/2002 που μεταξύ άλλων απαγόρευε και τα φρουτάκια αλλά δεν καταδικάστηκε για τα φρουτάκια! Καταδικάστηκε διότι απαγόρευσε κάθε μορφής ηλεκτρονικό παιχνίδι ακόμα και στο σπίτι.
Για την ακρίβεια, για κάθε video game που έχετε αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή σας θα έπρεπε να έχετε πάει 3 μήνες φυλακή και να έχετε πληρώσει 10.000 ευρώ για την εγκατάσταση του. Επειδή πολλοί δεν πιστεύουν ότι αυτό είναι δυνατό καθώς ακούγεται τόσο παράλογο η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου υπάρχει στο διαδίκτυο και μπορούν όλοι να την διαβάσουν.
Καταδικαστήκαμε από την Ευρώπη γιατί δεν έχουμε ακυρώσει έναν παράλογο νόμο βάσει του οποίου θα έπρεπε να είναι η μίση Ελλάδα στη φυλακή. Ειδικά για τα τυχερά παιχνίδια η απόφαση γράφει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να επιτρέψει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και να λάβει μέτρα ώστε να μην μπορούν να μετατραπούν σε τυχερά.
Όταν τα ξένα μέσα ωρύονταν ότι στην Ελλάδα πας φυλακή επειδή παίζεις gameboy οι ελληνικές εφημερίδες μιλούσαν για τα φρουτάκια. Όταν φάγαμε το πρόστιμο γιατί δεν αλλάξαμε τον παράλογο νόμο πάλι δεν έγινε λόγος για τα παιχνίδια αλλά όλοι μιλούσαν για τα φρουτάκια.
Δεν είναι το πρόβλημα της Ευρώπης τα φρουτάκια και ποτέ δεν ήταν. Το πρόβλημα είναι η ύπαρξη ενός νόμου που αν και ουσιαστικά ανενεργός είναι μέρος της νομοθεσίας του Ελληνικού Κράτους. Διαβάσατε σε καμιά εφημερίδα για την ουσία του θέματος. Σίγουρα όχι. Ακούμε μόνο για τους κουλοχέρηδες γιατί αυτό θέλουν τα κοράκια που ετοιμάζονται να μπουν και να τ' αρπάξουν...
Αναγνώστης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]