Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμφανίστηκαν έγγραφα του Κίσινγκερ που ανοίγουν αμέσως τον φάκελο της Κύπρου!

"Τελική θεραπεία" για τον Μακάριο

σχεδίασε και εκτέλεσε ο Κίσινγκερ;


Τα δύο έγγραφα που ακολουθούν, των οποίων η γνησιότητα δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη, δείχνουν ξεκάθαρα την εμπλοκή του πρώην υπουργού Εξωτερικών τω ΗΠΑ κ. Κίσινγκερ, με την σχεδίαση της εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο!...
Τα πρωτότυπα (σε μορφή pdf) των εγγράφων βρίσκονται στη διάθεση του ιστολογίου και θα δοθούν, μέσω e-mail, σε όποιον ενδιαφερθεί για την απόκτησή τους...

Δύο άκρως απόρρητα τηλεγραφήματα του Κισινγκερ και του Λούνς λένε οτι οι Αμερικανοί οργάνωσαν την ανατροπή του Μακαρίου και τον Αττίλα
Ανοίγει ο φάκελος της Κύπρου;
Το άκρως απόρρητο τηλεγραφήμα του Κίσινγκερ, τον Μάιο του '74 πρός τον αμερικανό πρεσβευτή στην Λευκωσία, λέει ότι ο Εθνικο Συμβούλιο Ασφαλείας, αποφάσισε την "τελική θεραπεία" για την απομάκρυνση του Μακαρίου απο την Κύπρο, και παραπέμπει στις οδηγίες που διαβιβάζονται.

TOP SECRET 4398 WASHINGTON DC 0416222

ACTION K-12 R 413172 MAY 74
FM SECSTATE WASHDC 5954
TO AMEMBASSY NICOSIA
TOPSEC WASHDC 4398
SUBJECT: FINAL CURE
H PASS:
AMBASSADOR/COS MF THERE:

YOU WILL PROCEED TO THE FINAL CURE OF THE ARCHIBISHOP MAKARIOS.
THE FINAL CURE IS A DECISION OF THE NATIONAL SECURITY COUNCIL FOLLOW THE SPECIAL DIRECTIONS.
KISSINGER

Το άκρως απόρρητο τηλεγράφημα του γγ του ΝΑΤΟ Λούνς πρός τον αμερικανό υπουργό άμυνας πιστοποιεί τι συμφωνήθηκε με τον Σίσκο για την στήριξη της εισβολής, των Τουρκων.

TOP SECRET
SG/SD/WASHDC-12/S26-D48/JULE74
FROM: SECRETARY GENERAL TO:SECRETARY OF DEFENCE/WASHDC:
Subject: Assistant Undersecretary of State Sisco's visit
The Assistant Undersecretary of State Sisco's visit to the Alliance, showed the decision of the American government to finish the Cyprus problem.
We agreed with Mr. Sisco for supporting the Turkish army during the landing, as well as, in the violent expulsion of Makarios.
Joseph Luns
Secretary General of NATO

Εάν τά έγγραφα αποδειχθούν ακριβή τότε... άνοιξε ο "φάκελος της Κύπρου".













Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]