Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμετικές ύβρεις κατά των νεκρών Ελλήνων πιλότων στο Indymedia!!!

Κοπρολαγνούντες εγκέφαλοι...

Η προκλητικότητα των καθαρμάτων που βόσκουν στο Indymedia δεν έχει όρια. Παρακάτω ακολουθεί ένα δείγμα του διαλόγου που διεξήχθη (21/1/2009) στην ιστοσελίδα των ακροαριστερών τρομοκρατών σχετικά με την επέτειο των Ιμίων.
Διαβάστε το μίσος και το δηλητήριο που πετάνε εναντίον των νεκρών πιλότων που έδωσαν τη ζωή τους γιά την προστασία της πατρίδας. Διαβάστε τον χυδαίο τρόπο με τον οποίο τους υβρίζουν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:



Γιά τους "συντρόφους" του Ιντυμίντια η επέτειος των γεγονότων των Ιμίων είναι "κωλοεπέτειος" ενώ αναφερόμενοι στον αδικοχαμένο πιλότο-ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκο γράφουν πως "Οι Βλαχάκοι φέτος θα πολλαπλασιαστούν"!
Τέτοια εμετικά σχόλια δε θα μπορούσαν να βρεθούν ούτε στο πιό ακραίο, ανθελληνικό φόρουμ των Γκρίζων Λύκων.

Καμαρώστε το ήθος των ανθρωποειδών που κυκλοφορούν στο βανδαλοσάιτ... "Σκατά" στους ήρωες, σκατά σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους γιά την πατρίδα, γιά να υπερασπιστούν τα εδάφη της χώρας.
"Ήρωες του κώλου" είναι γι' αυτά τα καθάρματα οι Ηλιάκης, Βλαχάκης, Γιαλοψός, πιθανόν ο Σολωμός και ο Ισαάκ.

Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα όμως με όσα έγραψαν, δε μπόρεσαν να κρύψουν τον ανθελληνισμό που τους διακατέχει, το μίσος γιά κάθε τι εθνικό και πατριωτικό.
Οι "κουκούλες" έπεσαν για άλλη μία φορά και τα σκουλήκια που κρύβουν στις ψυχές τους βγήκαν στην επιφάνεια μέσω του διαδικτύου.
Να δούμε τώρα τι δικαιολογία (κι' άλλη;;;) θα βρουν οι "προοδευτικοί" μπλόγκερς που πηγαίνουν χέρι-χέρι με τους κρετίνους του Indymedia.
Συγχαρητήρια κύριοι πρυτάνεις (Μουτζούρη ακούς;) και "καθηγητές" που τους στηρίζετε, συγχαρητήρια κύριε Τσίπρα και κύριοι ψευδοεπαναστάτες υποκρίταροι του κερατά.
Να τους χαίρεστε!
Τα ντοκουμέντα του αίσχους από τους εμετικούς διαλόγους του Indymedia είναι απ' το group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDYMEDIA" του Facebook.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]